Nem vagyok istókuccse, csak hát ez már kikopott a mai magyar köznyelvből...Mondjuk annyit a mexikói történelemről, hogy Antonio López de Santa Anna két n-nel írta a nevét...A kommentárra visszatérve azt írja, hogy a "egy érzelmes komment az nem cáfolat". A mindent és mindekit lekutyapicsázó kommentár sem tény és sokkal kevésbé szimpatikus. Sajnos azonban a magyarok mindenre azonnal megmondják a tutit. Kis kuckóban szorongó éceszgéberek. Csak a saját bajaikra nem találtak gyógyírt soha. Tanultak történelmet, de nem tanultak a történelemből. Bármíly vicces is a mexikói történelem, vannak passzusok a magyar nemzet történelmében is amelyek mosolyra fakasztanak. Vagy inkább sírásra. De ez nem történelmi kvízmüsor. A mexikói bünözés valóban aggasztó, de reméljük, hogy legyőzhető. Példaként álljon a közlekedés: nem félünk kimenni az utcára, vagy autóba ülni csak azért mert minden hétvégén száz ember hal meg közlekedési balesetben. Annyira nem, hogy Mexikó 40 millió nemzetközi túristát fogadott 2018-ban. Ezek szerint ezek mind merész, bátor emberek! Persze az összeset kirabolták, feldarabolták és szétszórták az utak mentén, mi több: vagdalthús konzervet csináltak belőlük...Mexikó a legnagyobb exportőr....Hahaha. Nem tudom te ki vagy, de te sem tudod, hogy én ki vagyok. Nem vagyok "németben" se hentes, se kőmüves, semmiféle kereskedő ház történelmét nem bifláztam be. A magyar és a mexikói történelmet viszont ismerem. Ezekhez Neked még lövésed sincs. Te csak köpködsz. Nyugodj meg: az erős és tényszerü kommentjeid ellenére minden ország úgy jó és létezik, ahogy van. Még akkor is, ha az egyik teveszaros, a másik túlnépesedik...Túl fogják élni a bornírt és zsigeri véleményeket...Tanácsolom : "Hass alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül..." csak ne írj le minden ökörséget, ami az eszedbe jut...