Nem. Te szereted, hogy a jenkik megmondják neked mit csinálj, én nem.
Amikor a Monarchia szétesett, lett egy soknemzetiségű országból sok soknemzetiségű ország, és nem lett tőle jobb KKEurópa, sem a világtörténelem.
Ha az USA kiesik, az orosz-kínai rész erősödik meg. Értem, hogy neked jobb lenne, főleg az orosz, de még úgy is, hogy nekem Putyin szimpatikus, még úgy is azt mondom, hogy a nagyhatalmi vágyaikat már tényleg semmi sem tartaná vissza, mert ami most van, ami szimpatikus, az mind, mind a helyzet szülte hozzáállás, alkalmazkodás, egy-egy lehetőség, amit rosszul kezelt az USA, kihasználása, abból megfelelő PRal komoly eredmények. Ebben jók a ruszkik.
Mindig idomultak, alkalmazkodtak, bármilyen is volt a helyzetük.
Ha szétesik az USA, akkor ránk szar napok jönnek. Oroszországnak, Kínának pedig nem lesz állam, aki elég erős lenne ahhoz, hogy visszafogja őket. Az, hogy a liberalizmus tönkretette Amerikát az egy tény, de az, hogy az oroszok-kínaiak ugyanolyan semlegesek és jópofik maradnának, mint most, azt nagyon nem gondolom. Mindkét Birodalom fennállása óta hódító politikát folytat. Egy közös van bennük: a mongolok mindkettő terjeszkedését megakasztották egy időre, Kína pedig ugye átalakult a mongolok kapcsán. Viszont, bár az USA liberalizmus undorító mértékben nyomja le a torkunkon amit gondol, maga az USA nem szar hely annyira, mint lenne nélküle a világ. Mind Kína, mind Oroszország a saját hülyeségét vetítené ki ránk, ami szerintem idővel semmivel se lenne jobb, mint amit az USA csinál. Azért a szovjet és kínai kommunizmus máig valós dolog. Annyi hülyeséget amit a kommunizmus nevében tettek eme két országban, nem kívánok senkinek! Kell a kontroll nekik, én bár nem szeretem, hogy a jenkik megmondják mit tegyek, de arról van tapasztalatom, hogy a ruszki minta milyen lenne, a kínairól pedig olvastam eleget a kulturális forradalom kapcsán. Szóval, kösz nem.
Ráadásul tanulmányaim során emlékszem rá, hogy az amerikaiak mennyire nehezen dolgozták fel amikor egyes államok kiváltak az Unióból. Az USA történetének legnagyobb háborúja lett belőle. Ne akarjunk most ilyet!