Magas labda ez a 9gag közösségnek; már jönnek a postok a nagy N betűvelHa nemzetiségnek tekintik, mint az olaszt, kínait stb. akkor nyelvtani szabályok szerint nagybetűvel kell írni. Egyébként írták eddig is sok helyen nagybetűvel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magas labda ez a 9gag közösségnek; már jönnek a postok a nagy N betűvelHa nemzetiségnek tekintik, mint az olaszt, kínait stb. akkor nyelvtani szabályok szerint nagybetűvel kell írni. Egyébként írták eddig is sok helyen nagybetűvel.
Ha megmutatják a Feketék zászlaját akkor simán.Ha nemzetiségnek tekintik, mint az olaszt, kínait stb. akkor nyelvtani szabályok szerint nagybetűvel kell írni. Egyébként írták eddig is sok helyen nagybetűvel.
Az egész emberiség afrikai származású (tudtommal). A nemzetiség egy adott állam területén az államalkotó nemzethez vagy nemzetekhez képest kisebbségben élő etnikai csoport. A négerek melyik nemzethez tartoznak? A spanyol ajkúak egyértelműen mexikánók, illetve ott rekedt spanyolok.Ha nemzetiségnek tekintik, mint az olaszt, kínait stb. akkor nyelvtani szabályok szerint nagybetűvel kell írni. Egyébként írták eddig is sok helyen nagybetűvel.
Az egész emberiség afrikai származású (tudtommal). A nemzetiség egy adott állam területén az államalkotó nemzethez vagy nemzetekhez képest kisebbségben élő etnikai csoport. A négerek melyik nemzethez tartoznak? A spanyol ajkúak egyértelműen mexikánók, illetve ott rekedt spanyolok.
Csupa kisbetűvel írják be a gittegylet jegyzőkönyvébe a nevét: fehér ember. (Pál utcai fiúk után szabadon)Nagy kezdőbetűvel kell írni ezentúl a fekete szót a New York Times-ban, de a fehéret kicsivel
https://www.vadhajtasok.hu/2020/07/...ot-a-new-york-times-ban-de-a-feheret-kicsivel
Forma-1: már csak négy pilóta nem térdelt le a futam előtt
https://888.hu/amerika-london-pariz...-pilota-nem-terdelt-le-a-futam-elott-4260741/
Tiszta bohócot csinálnak ebből az általam kedvelt sportból ! 1986-óta 5 futamot nem láttam (a mait se , de abból kettőn ott voltam személyesen) élőben tehát régi rajongónak számítok . Mercedes-Benz uber alles és Hamilton a nagy kedvenc ! De ha a fekete gyerek tovább tolja ezt a buziságot kénytelen leszek bozótinak minősíteni és mást kedvelni ! Azért jó látni , hogy vannak még tökös gyerekek akik nem hajolnak meg ! Ez amúgy senki szemét nem szúrja ebben a qrva nagy egyenlőségben de a Slovan meccs White Lives Matter felirata már bűn ! Rothadjon meg minden álszent tetű ! Uff beszéltem(írtam)
Itt volt az ideje. Naná, hogy nem NYE feketékkel fertőzött területei!prága
plovdiv
madrid
ferencváros
szófia
Amúgy nem kell túlragozni a dolgot:prága
plovdiv
madrid
ferencváros
szófia
Ez még 2 éve volt kb Braziliában és egy szolgálaton kívüli rendőrnőt talált meg.Mit akart a kedves atomtudós a fegyverrel,csak elvenni a lámpánál álló házi asszonyok konyhapénzét?
Nem adta ki,úgy sajnálom......
Hmm akkor valami nagyot borult az utóbbi időben, mivel elég sok a blm majom között a fehér.Amúgy nem kell túlragozni a dolgot:
Minden fajnak, rassznak normál esetben a sajátja a legfontosabb, amellett fog kiállni - mert arra számíthat papírforma szerint:
Legyen az fehér, fekete, sárga, rézbőrű.
Ez ilyen egyszerű.
Ebben teljesen biztos vagy? Az usákok sem tudják megállapítani a saját feketéik származási helyét, de te csípőből kivágod.Ezt az afrikai dolgot én nem osztom, de amúgy joruba és mandenka eredetű a legtöbbjük, kisebb részük meg bantu.
Kedveskéim! Az "emberi faj" az egy faj, hiszen benne van a nevében is. Valóban vannak változatai, melyeket nagyrasznak hívnak, de állítólag egy faj vagyunk.Hmm akkor valami nagyot borult az utóbbi időben, mivel elég sok a blm majom között a fehér.