Biztos szegényeknek nem volt pénzük új platformot összekalapáltatni és felfuttatni.
Miért kell elvárni egy magáncégtől, hogy pártatlan, meg közszolgálati, meg ingyenes meg minden jópofi dolog legyen?
Teljesen véletlenül 4chan egyik thread-jében megtalálták az ezt szervező twitterezők (kettő asszem) lakhelyét, telefonszámát meg minden szépséget nyilvános adatbázisból. Kolléga szó szerint házhoz ment a lófaszért a listázással, már nem is lehet nyilvánosan látni a tweetjeit
Cortez kisasszony,,,,,Biden bánni fogja még ha győz ezek miatt, mint a kutya amelyik kilencet kölykezett...... Egyébként:
"....
blaubner 2020.11.07. 12:01:14
gyanítom, hogy kb. rosszabb lesz minden. trump sok hibája ellenére (pl. klímaügy és a járvány elcseszett kezelése) ellenére az átlagamerikaiak számára fontos területen meglepően jól teljesített, megerősítette a gazdaságot, hatékonyan (a korábbi elnököknél sokkal eredményesebben) védte az amerikaiak érdekeit kínával szemben, és messze nem csinált akkora külpolitikai bakikat, mint elődei.
megértem, hogy érzelmileg és emberileg sokaknak nem szimpatikus, de objektíven nézve szvsz nem volt rossz elnök.
biden tervei közül mire lehet számítani?
1.) bevándorlás liberálisabb kezelése -- a fene tudja, hogy ez jó-e, én nem hiszem, hogy ez jó irány, de majd az amerikaiak visszaigazolják 4 év múlva
2.) klímapolitika javítása -- egyértelműen támogatandó, trump hülye volt, hogy kilépett
3.) covid profibb kezelése -- reméljük, hogy meg tudja csinálni, szerintem trump ebbe bukott bele elsősorban
4.) társadalombiztosítás kiterjesztése -- ezt kívülről nem tudom megítélni (mármint azt, hgoy az amcsiknak ez tényleg fontos kérdés-e), obamának nem sikerült, kérdés, hogy biden hogy fog megbirkózni vele.
5.) külpolitika -- eu-val biztos jobb viszonya lesz, de nato szinten remélem, hogy nem nyúl hozzá a trump által a tagországoktól kierőszakolt védelmi költségvetési hozzájárulás emeléséhez
6.) gazdaság -- ezirányú terveiről nem hallottam.
összességében attól félek, hogy bidennek nem lesz elég ereje és karizmája ahhoz, hogy igazi vezetővé váljék, és visszacsúsznak oda, hogy a keleti parti establishmenet fogja diktálniaz irányokat, kb. úgy, ahogy clintonné alatt is lett volna.
személy szerint nem értem, hogy miért nem tudott a demokrata párt kitermelni egy fiatalabb, karizmatikus jelöltet, pl. mint cuomo (bár ő nem akart elindulni).