Amazon a hostingot törölte, most már hivatalos, eddig csak pletykákat hallottam róla fóúrumokon.
The app will need to find new Web hosting by Sunday or go offline.
arstechnica.com
Nekem nincs bajom, ha bírósági ítélet kötelez erre valakit. Ha kimondja a hatóság, hogy törvényt sértett valaki, gyűlöletbeszéd volt. Akkor, ha úgy is érzem, hogy a mérce nem egyenlő, a rezsim a felelős ezért. Viszont a megakorpók ne tolhassanak cenzúrásdit, arra hivatkozva, hogy jajj sérti az eulámat stb. Közüzemi szolgáltatók. A víizet se kapcsolhatja ki nálam a vízmű, ha nem tetszik neki az, amit én a melegjogokról gondolok, és az ő vezetőségük meg mást gondol. Publikálhat egy ellenvéleményt, és vitázhatunk, aztán vagy meggyőzzük egymást legalább rész-kérdésekben, vagy nem, de nem szabad a másikat ellehetleníteni. Azzal, hogy ez az USA felsőoktatásán keresztül a közéletben normává vált, véget ért az amerikai álom, a szabad világ.
Érdekel, hogy vajon ezt az eseményt fogják-e majd a történészek fordulópontként tartani, vagy mondjuk Biden beiktatását? Egyben biztos vagyok, ez az év lesz egy új kor kezdetének a dátuma, ahogy a Principátus korát például Augustus 27-es hatalomra kerülésétől számolják.