Baljós elõjel
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A halottak szavazataira apellálnak megint, hisz legutóbb is velük sikerült nyerni, erre kiváló jelölt egy félhalott!Benson elnök másodszor is indul. Komolyan miért kell ezt a szenilis vénembert erőltetni? Értem én, hogy könnyen befolyásolható, de a demokratáknál már ennyire kiveszett az ambíció, hogy valaki még induljon?
Joe Biden újra elindul az elnöki posztért
Egyelőre úgy tűnik, nem lesz másik demokrata jelölt.index.hu
A halottak szavazataira apellálnak megint, hisz legutóbb is velük sikerült nyerni, erre kiváló jelölt egy félhalott!
(Közben Trump se lett ám fiatalabb, hajrá gerontokrácia!)
se amp linket, de blikket fehér ember nem nyit meg, de ügyes próbálkozás, végre megfejtetted miért veszítetek folyton a kormányerők számos súlyos hibája ellenére!Hiába erőlteted, a levélszavazás úgy jó ahogy van!
Halottak is szavazhatnak Orbánékra vagy Gyurcsányékra?
A Nemzeti Választási Iroda vezetője is panaszkodott emiatt, de eddig nem történt semmi.www.google.hu
Köszönöm a képet, amennyit vitatkozunk egymással, nem gondoltam volna, hogy az általam tamogatott pártot is felapplikálod! Igazán nagylelkű gesztus! (Vitam aeternam, ingyen sör)se amp linket, de blikket fehér ember nem nyit meg, de ügyes próbálkozás, végre megfejtetted miért veszítetek folyton a kormányerők számos súlyos hibája ellenére!
Ahogy az ellenzéket is betiltotta.
Oh, o szerintem sosem volt feleannyira sem okos, mint Joe bacsi. Harris egy prosecutor volt - egy ugyesz, ami itt a legutolso, legundoritobb, leggerinctelenebb karaktert igenylo munkakorok egyike, szo szerint masok hullajan masznak elore, szerintem minimum 20-25% lehet az artatlanul beterrorizaltak szama, akik inkabb vadalkuval elkerulik a pert, hiaba nem csinaltak semmit... a 99% ugyeszi atlagot (sikeresseg) Sztalin is megirigyelne toluk.Felzárkózik a demenshez
Ahogy az ellenzéket is betiltotta.
No, ilyen egy demokratikus jogállam brüsszel szerint.. jól tekintsétek meg honfitársaim... ezért az elnökért, ezért az államért fogunk fagyoskodni télen és elbúcsúzni az eddigi megszokott életszínvonaltól.
Egy amerikai nő túlélte, hogy a rendőrautóban bilincsbe verve elgázolta egy vonat
Forrás: https://kuruc.info/r/4/249724/
Biztos elég egy helikopter egy "keményen bepipázott nigger" lerakásához? Legközekebb egy A-10 géppárt kellene küldeni.Szégyen. Ez a Taser ( na meg a sok fánk ) jó puhánnyá teszi a rendőröket, nélküle még egy ilyen szarkupaccal se bírnak el ...
Felesleges volt vele verekedni. AMikor visszautott, akkor mar mehetett volna a Taser, az szabalyos.Biztos elég egy helikopter egy "keményen bepipázott nigger" lerakásához? Legközekebb egy A-10 géppárt kellene küldeni.
Ez amúgy érdekes, mert még a legtöbb magyar is tudja, hogy az amcsi rendőrökkel baszakodni öngyilkos hülyeség, de a helybéliek meg pont nem tudják?Felesleges volt vele verekedni. AMikor visszautott, akkor mar mehetett volna a Taser, az szabalyos.