Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akár csak a Halál se mond le arról, hogy egyszer eljojjon Trumpért. Én viszont arra próbáltam utalni, hogy ezt nem tartom valoszinunek a kovetkezo elnokvállasztásokig, mivel a bírósagi perek évekig el szoknak húzodni ...A demek nem mondtak le róla, hogy bebörtönözzék. Vagy csak taktika.
Meg a város mag a liberális fertő.Miért nem lehetséges egy puccs az USA-ban?
Mert Washingtonban nincs USA nagykövetség.
San Franciscóban ha "transz" vagy, havi fél millió Ft-ot kaphatsz az önkormányzattól:
Mayor Breed Launches Guaranteed-Income Program for Low-Income Trans People
On Tuesday, San Francisco Mayor London Breed officially launched a first-of-its-kind program offering guaranteed monthly income to low-income trans residents of the city.sfist.com
Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...Rakd ezt is mellé:
Shocking new images reveal the extend of homelessness in San Francisco
Homeless individuals, some struggling with clear physical ailments as well as drug and alcohol addiction, were pictured sat in the street outside entrances to residences and small businesseswww.dailymail.co.uk
És SzanfrankSzikszóban nem ? LOLSan Franciscóban ha "transz" vagy, havi fél millió Ft-ot kaphatsz az önkormányzattól:
Mayor Breed Launches Guaranteed-Income Program for Low-Income Trans People
On Tuesday, San Francisco Mayor London Breed officially launched a first-of-its-kind program offering guaranteed monthly income to low-income trans residents of the city.sfist.com
Mert neked is csak ez maradt meg belőle mint nekem !Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...
Frisco meglepett...
Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...
Frisco meglepett...
Igen, Kaliforniában nem fagynak meg télen a csövesek, ez a legnagyobb vonzerő. Sajnos ott a csöves/drogos probléma iszonytató.Kaliforniai nagyvárosok a kellemes éghajlat és a relatív jó szociális ellátás miatt nagy csöves keltetők.
Az összes nagy városban találsz ilyen lepratelepet. Van ahol szinte az egész van ahol csak a szines részek.Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...
Frisco meglepett...
Kardashianék megszopták. Rosszkor vált el.Kanye West megerősíti hogy 2024-ben indul az elnökválasztáson
ZeroHedge
ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zerowww.zerohedge.com