[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 484
33 897
113
Nekem alapvetően az a véleményem az emigrációról, hogy az a könnyebb út. Helyben maradni és tenni a kialakult helyzet ellen a nehezebb. Persze vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs valasztás (ilyen volt pl 56 után).

56 után sem mindenki a börtön vagy bitó elől lépett le. Sőt azok közül, akiket ez fenyegetett, sokan nem léptek (nem hitték el, vagy vállalták), úgy is jártak...
A többség csak elindult, hogy ebben az országban nincs jövő, de a nyugat most megad mindent, menedékjogot, állást, ösztöndíjat stb. - ezek nem voltak akkor egyáltalán egyértelműek minden jöttmentnek, mint manapság. De így is a többség hónapokat várhatott osztrák, olasz táborokban, amíg megkapták a menedékjogot valamelyik vágyott országtól (de sokan elfogadták Dél-Afrikát vagy Latin-Amerikát is).
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 620
25 116
113
Nem akarok hülyék kérdezni, de mennyire vitális rész az ?

Mert láttam nem egy agyat is ért lövést vagy extrém balesetet, amit mégis túlélt az illető, van erre normális orvosi magyarázat.

És lövészetnél is nem véletlenül azt oktatják, hogy ha már fejlövéssel kívánják az illetőt kilőni, akkor az a szemei közé menjen. Mégpedig az agytörzs szabályozza a légzést, mozgást, és sok mást.

pSnr0GM.jpg


Phineas Gage esete ez.

2FmxKe4.jpeg

GkPGut8.jpeg
Szerintem a lövedék a fejben valahogy úgy alakulna mint a ballisztikai zselében, így az alapból lágy agyvelőt kompletten turmixolná:
5-56-77-gr-Tipped-Matchking-14-5-in-barrel-10-17-2013-a.jpg
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 746
80 128
113
56 után sem mindenki a börtön vagy bitó elől lépett le. Sőt azok közül, akiket ez fenyegetett, sokan nem léptek (nem hitték el, vagy vállalták), úgy is jártak...
A többség csak elindult, hogy ebben az országban nincs jövő, de a nyugat most megad mindent, menedékjogot, állást, ösztöndíjat stb. - ezek nem voltak akkor egyáltalán egyértelműek minden jöttmentnek, mint manapság. De így is a többség hónapokat várhatott osztrák, olasz táborokban, amíg megkapták a menedékjogot valamelyik vágyott országtól (de sokan elfogadták Dél-Afrikát vagy Latin-Amerikát is).
Teljesen nyilvánvaló, hogy amikor azt írtam, hogy vannak olyan élethelyzetek amikor menni kell, akkor azokra gondoltam, akik a bitó elől mentek.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 745
32 443
113
Eső után...
 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 349
14 122
113
Manapság divatos ezt hordani, na ...

Jajj ne, ez az elmebeteg rihonya mi a jó édes anyukáját keres ott!?
Egy hasonló problémákkal kuzdo bekotozott fulú pasi után jott.

Egy kis érdekesség:
A Trumpot védő nő orosz származású-Rjazany környékéről(családja2000-ben vándorolt ki az usá-ba), fekete öves karatemester.
Trunpot is oroszok védik. :)

soc_1277642.png
A kis termetével inkább a "rés a pajzson" szerep jutott rá.
 
  • Tetszik
  • Vicces
Reactions: Ocses and Flamand

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
1 688
7 348
113
Bonyolódik a helyzet...
Bemásolom, mielőtt eltűnik:

Local counter-sniper team was inside building where Trump shooter climbed on the roof and opened fire: sources​

A local police counter-sniper team was stationed inside the building where attempted assassin Thomas Crooks climbed on the roof and fired on Donald Trump, law enforcement sources told The Post.

The building — the AGR International Inc. factory in Butler, Pennsylvania — was being used by local police as a “watch post” for snipers to scan for threats as the former president spoke onstage only 130 yards away, according to sources.

Cops were inside, but not on the roof during the shooting, sources said.

Crooks was able to scale the building unchallenged before firing off eight shots with an AR-style assault rifle, grazing Trump in the ear, killing one Trump supporter and wounding two others.
The revelation comes as local outlet WPXI reported the Crooks was spotted on the building 26 minutes before he opened fire — with one cop from the Beaver County Emergency Services Unit even taking a photo of the gunman before the shooting.

Law enforcement sources said it was not clear as of Monday night whether any of the local officers — who were tasked with securing the perimeter outside the Butler County Farm Show grounds — were able to warn Secret Service agents about the gunman.
An officer from the Butler Township Police climbed on a fellow officer’s shoulders to check out the roof of the building moments before the shooting — but backed away after Crooks pointed his rifle at him.

A Butler City police dispatcher told The Post that the Pennsylvania State Police were charged with securing the AGR grounds.

The state police did not respond to a request for comment on Monday.
A variety of local police agencies were tasked with securing the area outside of the Butler Farm Show grounds where Trump spoke — with the Secret Service representative Anthony Gugliemi pointing out that local agencies were responsible for the area where the shooter opened fire.

Law enforcement sources said the building was swept by cops before the event and that the local sniper team used the large manufacturing site as a staging and lookout post — but did not climb on the roof for the event — possibly over concerns that it would interfere with the Secret Service snipers.

Neighbors next to the farm show grounds previously told The Post they were never contacted by law enforcement to set up security in days preceding the event, and photos from the area showed gates into the facility where the shooter sneaked in merely zip-tied shut.
Nobody contacted me. Nobody. Nobody called me, nobody stopped here,” said Valerie Fennell, whose property abuts both the farm grounds and the AGR factory.

The state police previously said even though they are regularly called in to assist when politicians come to town, the Secret Service is ultimately in charge.

“Secret Service always has the lead on securing something like this,” State Police Lt. Col. George Bivens told reporters.

Footage from the rally appeared to show the Secret Service counter-sniper team who shot Crooks dead training their rifles on him well before he fired at the former president, though it is unclear if they had seen him.

Neither the Butler Township Police, Pennsylvania State Police, nor the Beaver County Emergency Services Unit responded to request for comment on Monday.

The Butler City Police said the AGR grounds were no under their jurisdiction.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 745
32 443
113
"Közel 30 perccel a lövöldözés előtt észrevették egy tetőn azt a férfit, aki megpróbálta megölni Donald Trumpot."

➡️ A WPXI-TV szerint a felvonulás egyik tisztje 17 óra 45 perckor lefotózta Crookst, és gyanús személynek nevezte.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 484
33 897
113

Valami lúzer megpróbálta megölni Donald Trumpot. A republikánusok a vádaskodás és az ujjal mutogatás mámorában vannak, míg egyes liberálisok most azt mondják, hogy a volt elnökre fognak szavazni. Ugyanolyan irracionálisan viselkednek, mint azok, akik szerint George Floyd miatt "faji leszámolásra" van szükségünk. Egyetlen kisstílű fekete bűnöző halálának nem szabadna tömeges őrületet kiváltania, vagy bárkinek a faji kapcsolatokról, a jóvátételről vagy az amerikai történelemről való gondolkodását egy jottányit sem megváltoztatnia.

Hasonlóképpen, ennek a gyilkossági kísérletnek nem kellene megváltoztatnia az emberek szavazási szokásait, és nem jelenti azt, hogy "számon kellene kérnünk" az embereket azért, amit mondanak. A lövöldözőn kívül ennek az incidensnek csak egy egyértelmű bűnös van: a titkosszolgálat. Van egy sokszínűségmániás főnökasszony, aki pöttöm méretű, inkompetens ügynököket alkalmaz az emberek "védelmére".

Először is, az ujjal mutogatás. Néhány nappal ezelőtt Joe Biden azt mondta az adományozóknak: "Nekem egyetlen munkám van, és az az, hogy legyőzzem Donald Trumpot. Teljesen biztos vagyok benne, hogy én vagyok a legjobb személy, aki képes erre. Szóval, végeztünk a vitával. Itt az ideje, hogy Trumpot célkeresztbe állítsuk". Nyilván átvitt értelemben beszélt.

Mike Collins képviselő (R-Ga.) idézte a "céltábla" megjegyzést, hozzátéve, hogy "Joe Biden küldte a parancsot [a merényletre]". Később azt írta: "A republikánus kerületi ügyésznek Butler megyében (Pa.) azonnal vádat kellene emelnie Joe Biden ellen merényletre való felbujtásért".

Ifjabb Donald Trump azt írta: "Ne mondjátok nekem, hogy nem tudták pontosan, mit csinálnak ezzel a szarsággal. Apámat "diktátornak" és "a demokráciára fenyegetőnek" nevezni nem valami egyszeri megjegyzés volt. Ez volt a Biden-Kamala kampány és az egész ország demokratáinak KOMÁNYOS ÜZENETE!!!".

Lauren Boebert képviselő a televízióban azt mondta: "Úgy gondolom, hogy Joe Biden felelős a mai lövöldözésért".

J.D. Vance, aki most az alelnökjelölt: "A Biden-kampány központi feltevése, hogy Donald Trump elnök egy tekintélyelvű fasiszta, akit mindenáron meg kell állítani. Ez a retorika közvetlenül vezetett Trump elnök elleni merényletkísérlethez".

Chris LaCivita, Trump egyik vezető kampánytanácsadója egy mostanra törölt tweetben azt írta: "A demokrata adományozók és most már az Egyesült Államok elnöke is undorító megjegyzéseket tett. Legfőbb ideje, hogy felelősségre vonják őket". Felelősségre vonni? Hogyan? Később LaCivita úrnak volt annyi esze, hogy azt mondja, a választóknak kellene ezt megtenniük az urnáknál.

Steve Scalise képviselő arról írt, hogy "a demokrata vezetők ... nevetséges hisztériát szítanak" Donald Trumppal kapcsolatban. "Nyilvánvaló, hogy a múltban láttunk szélsőbaloldali őrülteket, akik erőszakos retorikát alkalmaznak. Ennek a gyújtogató retorikának véget kell vetni".

Trump támogatói dühösen mutogatják a The New Republic 2024. május 16-i számának Trump mint Hitler címlapjának képeit, amelyben egy nagy cikk jelent meg "Milyen lenne az amerikai fasizmus" címmel.

Azt mondta: "Kétféleképpen tölthetjük ezt a választási évet. Tölthetjük azzal, hogy arról vitatkozunk, hogy Trump megfelel-e annak a kilenc vagy 17 pontnak, amely a fasizmust meghatározza. Vagy azzal tölthetjük, hogy azt mondjuk: "Átkozottul közel van hozzá, és jobb, ha harcolunk". Mi fenntartás nélkül az utóbbi utat választjuk".

A republikánusok elvárják, hogy a The New Republic vonja vissza vagy kérjen bocsánatot? Ha július 14-e előtt úgy gondolta, hogy Donald Trump fasiszta, miért változtatta meg a véleményét most?

Ha valaki egy Joe Bidenre lőne, a demokraták tombolnának és üvöltenének, hogy Trump úr hányszor vádolta ellenfelét az ország "tönkretételével". Már most is ezt teszik. Trump urat kellene "felelősségre vonni"?

Még Elon Musk is elvesztette a fonalat. Egy nappal azután, hogy Trump urat lelőtték, a vasárnapi New York Times egy hatalmas címlapot tett közzé, amely a vélemény rovat egész, egész címlapját elfoglalta Trumpról ezzel a címmel: "Megbukott a vezetői próbákon és elárulta Amerikát. A választóknak novemberben el kell utasítaniuk őt". Musk úr tweetelt egy képet a címlapról, azzal a megjegyzéssel: "Ezek valóban érzéketlen és megvetendő emberi lények".

Ez a vezércikk egy hatalmas, ötrészes értekezés, és nyilvánvalóan már régóta tervezték. A selejtezése nagy lyukat hagyott volna a vasárnapi lapban. A Times-t nem hatotta meg a merényletkísérlet, vagy csak nem találtak semmit, amivel betölthették volna az űrt? Ha egyébként szándékosan közölte ezt a vezércikket, akkor lehet, hogy ízléstelenség volt Donald Trumpra köpni egy nappal azután, hogy valaki megpróbálta megölni, de én szeretem az olyan embereket, akik nem hátrálnak meg.
 
  • Tetszik
Reactions: Flamand

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 484
33 897
113
Ne értsenek félre: Szerintem ez az egész Hitler második eljöveteléről szóló fecsegés hisztéria. Kíváncsi vagyok, hogy azok az emberek, akik ezt írják, elhiszik-e egyáltalán. Ha nem hiszik - ha szándékosan próbálják elhitetni az emberekkel azt, amit ők maguk nem hisznek -, akkor aljasak. Ha tényleg azt hiszik, hogy Trump egy fasiszta, aki el fogja pusztítani a kormányt, akkor sajnálom őket, de ordíthatnak erről, amennyit csak akarnak.

Ami a sajtószabadságot illeti (jó lenne, ha valóban lenne), Jeffersonnal értek egyet: "Ha nekem kellene eldöntenem, hogy kormányunk legyen-e újságok nélkül, vagy újságok kormány nélkül, akkor egy pillanatig sem haboznék, hogy az utóbbit részesítsem előnyben." Az azonnali erőszakra való nyílt, törvénytelen felhívásokon kívül ne halljunk többet arról, hogy az embereket "felelősségre kell vonni" a nézeteikért. Engem már 30 éve "felelősségre vonnak" a nézeteimért - betiltanak, deplatformálnak, letagadnak, lejáratnak -. A New York Times ellenszere nem a Musk-féle névmásolás. Hanem a valódi szólásszabadság, amihez hozzátartozik az is, hogy visszaengednek az X-re.

Vannak libsik, akik dühösek, mert Trump úr inkább a fülébe kapott golyót, mint a homlokába, és az MSNBC "Morning Joe" című műsora egy napot kihagyott, mert attól félt, hogy az egyik panelista ugyanezt mondja. De mit is vártak volna?

És most itt van az a látvány, hogy az emberek hirtelen úgy döntenek, hogy Trumpot támogatják. Ez nem korlátozódik erre az egykori női tanulmányok szakos hallgatóra, akinek szombaton megvilágosodása volt:

ahogy Trump túlélt egy merényletet, és úgy viselkedett, mint egy kibaszott vadember, valami furcsa, hazafias sebességbe kapcsoltam, amit az én flancos-feminizmus-fehér-fér ember-rosszul fertőzött agyam soha nem mutatott meg nekem...

A fickó kapott egy golyót, felállt, és vér csöpögött az arcán, és egy kibaszott tömeget gyűjtött össze, miközben ökölbe szorított kézzel üvöltötte, hogy "Harcolj!".

Bocs, de én erre szavazok.

Nem azt akarom mondani, hogy Donald Trump nem volt bátor. Azonban miután fülön találták, legalább hét titkosszolgálati ügynök lepték el, és a testükkel fedezték, nehogy további lövések érjék. Közel egy percig tartották ott, amíg megtudták, hogy a lövöldözőt kiiktatták, és biztonságosan felengedhetik. Trump úrnak volt egy kis ideje gondolkodni, hogy mit mondjon, amikor talpra állt.

Az első szavai így hangzottak: "Hadd vegyem fel a cipőmet". Később felemelte a karját egy olyan képen, ami örökre emlékezetes marad, és azt mormolta: "Harcolj, harcolj, harcolj". Ez teljesen elismerésre méltó, és remélem, én is ilyen nyugodt lettem volna. Ez azonban nem kitüntetéses bátorság, és nem befolyásolná a szavazatomat. Itt van egy másik őrült, baloldali hölgy, aki most azt hiszi, hogy Mr. Trump egy he-man, és azt akarja, hogy szavazzanak rá.

Nem akarom piszkálni Elon Muskot, akit tisztelek, de ő is - hirtelen - nyíltan Trump támogatója lett: harminc perccel a lövések leadása után azt írta: "Teljes mértékben támogatom Trump elnököt... .", majd később: "Utoljára Theodore Roosevelt volt Amerikának ilyen kemény jelöltje". Ugyanezen a napon a milliárdos Bill Ackman támogatta Trump urat. Azt mondta, hogy hosszú magyarázatot akart írni a támogatásáról, de elragadta a pillanat.

A demokraták ugyanilyen irracionálisak. Szombaton visszavonták az összes kampányreklámjukat. Nagy terveik voltak arra, hogy a héten a republikánusok konvenciója során Trump urat támadják, de az egyik vezető demokrata szerint: "A nagy kérdés az, hogyan kampányoljunk ellene vagy támadjuk meg. Meg tudjuk ezt egyáltalán csinálni ezen a héten?" Kamala Harris lemondott egy kampánymegjelenést. Miért tartanák vissza magukat a demokraták? Talán hirtelen nem is utálják annyira Donald Trumpot? Jobban fogja őket szeretni bárki is, mert abbahagyták a kampányolást?

Az 1999-es Columbine középiskolában történt ámokfutás-mészárlás után a Nemzeti Fegyveres Szövetség a rossz hírverés miatt aggódott, és drasztikusan visszavonta a denveri országos kongresszusát. Ez ostobaság volt. Az elvei nem változtak meg a mészárlás miatt. Még nagyobb kongresszust kellett volna tartania, "Miért nem viszonozzák a Columbine-i tüzet?" témával. A visszavágással nem nyertek tiszteletet a fegyvergyűlölők körében, és csak gyávának tűntek.

Soha nem értettem a "szimpátiaszavazásokat". Miért támogassunk egy jelöltet csak azért, mert a feleségét elütötte egy busz, vagy mert a gyereke rákban halt meg? Ez szomorú, de ez nem változtat az ember politikáján. Emiatt támogatni őt ugyanolyan idiótaság, mint jóvátételt akarni a rabszolgaságért, mert George Floyd meghalt.

Végül a titkosszolgálat. Akárki is mulasztotta el lezárni egy épület tetejét, amely mindössze 143 méterre van a pódiumtól, ki kellene rúgni. Aki alacsony nőket bízott meg egy kétméteres férfi őrzésével, azt ki kellene rúgni. A testőröknek olyan magasnak vagy magasabbnak kellene lenniük, mint az általuk védett személy, hogy a testükkel meg tudják állítani a golyókat. És bárki is alkalmazta ezeket a nőket, ki kellene rúgni - a nőkkel együtt. Az egyikük komikusan hadonászott a pisztolyával hasztalanul, aztán gondot okozott a visszatöltése, míg egy másiknak nem jutott jobb dolga eszébe, mint felvenni a sötét szemüvegét. Ironikus módon csak azért, mert az ügynök közvetlenül Trump úr mellett, amikor felállt, egy nő volt, aki a vállához lép, lehetett látni az arcát és leolvasni az ajkáról, amikor egész élete legikonikusabb gesztusát tette. Minden ügynöknek elég nagynak kellett volna lennie ahhoz, hogy teljesen elfedje a jelöltet a látványtól és az esetleges utólagos lövésektől.

A titkosszolgálat vezetője egy nő, akit Joe Biden nevezett ki. Régebben ügynök volt, de legutóbbi munkája a PepsiCo, Inc. biztonsági szolgálatának irányítása volt. Kimberley Cheatle azt mondja, hogy "gondoskodik arról, hogy sokszínű jelölteket vonzzunk, biztosítsuk, hogy a munkaerőnkben mindenki számára, és különösen a nők számára lehetőségeket alakítsunk ki". Azt szeretné, ha 2030-ra a női ügynökök aránya 30 százalékos lenne, és az ügynökképző osztályokban már most is több a nő, mint a férfi.

Miss Cheatle az íróasztalán tartja az első női ügynök fényképét. Elismeri, hogy a nőknek nem kell ugyanazoknak a fizikai követelményeknek megfelelniük, mint a férfiaknak. Közvetlenül a lövöldözés után azt mondta, hogy büszke a szolgálatra, és azt mondta az ügynököknek, hogy ne törődjenek a kritikákkal: "Ne zavarjanak azok, akik nem voltak ott, és mégis ítélkeznek". Én is az "ilyenek" közé tartozom, az biztos. Sokan a lemondását követelik. Nem. Rúgják ki.

Egy fekete gengszter jobb védelmet ajánlott Trump úrnak a "gettó seggű anyaszomorítóktól", mint az "ábécé ügynökségektől, amelyek még csak nem is kedvelik önt".

Általában örülök, ha a zsaruk megölnek egy lövöldözőt - megspórolják a bajt és a bírósági időt -, de bárcsak ez a fickó életben maradt volna. Ki tudja: talán csak a nevét akarta az újságokba. Talán csak le akart nyűgözni egy lányt azzal, hogy lelőtte a volt elnököt, ahogy John Hinckley azt hitte, hogy Ronald Reagan lelövésével lenyűgözheti Jodie Fostert. Talán nem szerette a "fúrj, bébi, fúrj" szöveget.

Szóval, sajnálom, Musk úr, Vance úr, LaCivita úr, Boebert kisasszony és Scalise úr, de hadd tomboljanak a demokraták Hitlerről és a "fasizmusról", amennyit csak akarnak. Tartogassák a dühüket a titkosszolgálatnak és annak a gondolatnak, hogy a "sokszínűség" bármi más, mint tiszta őrület.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 745
32 443
113
Nyilatkozik a tetőn lévő mesterlövész.

Egyéb furcsaságok...
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 745
32 443
113
Állítólag nincs ilyen ügynökük...
Nyilatkozik a tetőn lévő mesterlövész.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 838
30 983
113
Ma már a lvl VI stand alone platek kb 2 max 3cm vastagok, szóval simán eférnek egy lazább zakó alatt.
Igen, ha a zakód begombolva hordod, de itt nem úgy volt. Lehet ha csak sima kevlár van rajta, hogy ne járjon úgy, mint Fico.
Akad és minél kevésbé látható annál drágább. Nyilván itt nem szempont az ára.
Régebb volt egy Dragonskin nevű cucc, relatív vékony volt, testhezálló, elég nagy volt a hype körülötte, aztán eltűnt. A katonai teszteken nem ment át. Valami hasonlót tudnék elképzelni.
 
  • Tetszik
Reactions: endre and fip7

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 317
37 344
113
Háborúra szólít fel Iránnal? "Ha meg akarod ütni az irániakat, akkor keményen ütöd őket" – mondja JD Vance, Trump alelnökjelöltje

"Sokan felismerik, hogy tennünk kell valamit Iránnal - de nem ezeket a gyenge kis bombázásokat" - jelentette ki James David Vance, Ohio állam szenátora és Donald Trump alelnökjelöltje.
 
  • Dühítő
  • Tetszik
Reactions: megazez and Pogány

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 699
15 218
113
Háborúra szólít fel Iránnal? "Ha meg akarod ütni az irániakat, akkor keményen ütöd őket" – mondja JD Vance, Trump alelnökjelöltje

"Sokan felismerik, hogy tennünk kell valamit Iránnal - de nem ezeket a gyenge kis bombázásokat" - jelentette ki James David Vance, Ohio állam szenátora és Donald Trump alelnökjelöltje.
Dehát. :eek:
Trump bèkepárti.:eek: