Volt ennek régen saját topikja, nem?
Gondolom volt benne kemény 5 - 10 hozzászólás, meg évek óta nem írtak bele, és emiatt beszántásra került az a topik is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt ennek régen saját topikja, nem?
Én ebből a képből nem mondom meg hogy pontosan mi történt vele. És Te sem.Szeritem meg termittel 45fokban vágták el a gerendákat:
A tűzoltok rombanásokról számoltak be.
Ilyen szép éllel 45 fokban nem törik semmi, ezt vágták.Én ebből a képből nem mondom meg hogy pontosan mi történt vele. És Te sem.
Az acél törése / szakadása elég nagy zajjal jár, és hasonlít a robbanáshoz.
Gondolom volt benne kemény 5 - 10 hozzászólás, meg évek óta nem írtak bele, és emiatt beszántásra került az a topik is.
Simán lehet egy hegesztett rész amit 45 fokban illesztettek össze és elengedett a hegesztés.Ilyen szép éllel 45 fokban nem törik semmi, ezt vágták.
Az égéshez oxigén is kell. Ráadásul nem az egész épület égett, hanem csak egy része.700 fokos tűz után megtalálták az útleveleket.
Senki nem vitatja, hogy a 2 WTC épület beleszállt a 2 repülő. Azt vitatom, hogy ettől dőlt össze.Simán lehet egy hegesztett rész amit 45 fokban illesztettek össze és elengedett a hegesztés.
Az égéshez oxigén is kell. Ráadásul nem az egész épület égett, hanem csak egy része.
Szerintem azt vitatni, hogy a gépek beleszálltak az épületbe és azok összedőltek, az elég komolytalan konteó. Azt sokkal hitelesebben lehet vitatni, hogy ki állt a merénylők mögött, és hogyan tudták megcsinálni.
Meghívom @ozymandias -t, hogy szakértse meg a témát.Én ebből a képből nem mondom meg hogy pontosan mi történt vele. És Te sem.
Az acél törése / szakadása elég nagy zajjal jár, és hasonlít a robbanáshoz.
A helyzet az, hogy már a 2003-as iraki invázió idején is jöttek ilyen hangok az USA-ból, főleg az 1991-es színvonalhoz képest. Ami tény, hogy sok pilóta hiányzik, a hadihajók egy jó részén közel sincs teljes létszámú feltöltöttség és az afganisztáni kivonulás mikéntje sem volt pozitív reklám.Tavaly volt egy videó a Tube-on,amiben egy volt TGY-s kiképzővel csináltak riportot,ő elég durva dolgokat mesélt az amerikai állapotokról.Volt is állítólag nagy banzáj belőle náluk,mármint a videó miatt.A videó lekerült,őt meg állítolag megrángatták.
Viszont érdekes volt hallani,hogy a déli államokból jött fiatalok alkotják sokhelyen a gerincét az egésznek.Ettől függetlenül,továbbra sem merném kijelenteni,hogy minőségileg romlott volna az amerikai haderő.
Épitészek folyamatosan kritizálták a vizsgálat erdményeit, ebben a szakma egyetért hogy irányitott bontás volt, önmagába nem eshetett volna igy az acél elhajlik. megrogy de nem szabályos 45°-ban elég.Meghívom @ozymandias -t, hogy szakértse meg a témát.
Egy videó-t is szívesen látnék tőle a témában.
Ha 5 nappal a voksolás előtt mondjuk sikeres lesz egy harmadik merénylet kísérlet, akkor mi a hivatalos procedúra?Félelmetes, mekkora ócska, primitiv szennylap lett ebből az oldalból. Mondjuk nem. is igen olvassa senki, nem veletlenul kellett nekik az amerikai befekteto pénze sok éve már...
Sztem a VP-jelölt előrébb lép egyet.Ha 5 nappal a voksolás előtt mondjuk sikeres lesz egy harmadik merénylet kísérlet, akkor mi a hivatalos procedúra?
Új rep. elnökjelöltre lesz idő keresni? Vagy lemehet igazi választási lehetőség nélkül az egész?
Ott kint ezt még bevenné a nép gyomra nem?
Még egy dolog, mielőtt bárki félreérti vagy félremagyarázza.A helyzet az, hogy már a 2003-as iraki invázió idején is jöttek ilyen hangok az USA-ból, főleg az 1991-es színvonalhoz képest. Ami tény, hogy sok pilóta hiányzik, a hadihajók egy jó részén közel sincs teljes létszámú feltöltöttség és az afganisztáni kivonulás mikéntje sem volt pozitív reklám.
Nem vagyok biztos abban, hogy a mai amerikai haderő minősége ugyanaz, mint ami volt 20-30 évvel ezelőtt, sőt.
Hahahaha, ezen most bitang jot rohogtem.(Direkt nem a legjobbat írtam, mert a világ legjobb haderejének az IDF-et gondolom
Őszintén szólva lehet, hogy igazad van. Bár azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Izrael esetében is kissé túlzóak voltak az "elvárások", amit a média tolt. Jobb a PR, mint a valóság...Hahahaha, ezen most bitang jot rohogtem.
Egy minihadsereg, kb 50 ezer korul lehet a kikepzett hivatasosok szama - kisebb, mint a francia, olasz stb seregek. Szinte csak antiterrorista meg lakossagot elnyomo-terrorizalo muveletekre kepesek ma mar, evtizedek ota nem vettek reszt meg peer-to-peer utkozetben sem, nemhogy large-scale hadjaratban.Őszintén szólva lehet, hogy igazad van. Bár azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Izrael esetében is kissé túlzóak voltak az "elvárások", amit a média tolt. Jobb a PR, mint a valóság...
Ez esetben J. D. Vance-re, a mostani alelnök jelöltre szavaznak, mint elnökre.Ha 5 nappal a voksolás előtt mondjuk sikeres lesz egy harmadik merénylet kísérlet, akkor mi a hivatalos procedúra?
Új rep. elnökjelöltre lesz idő keresni? Vagy lemehet igazi választási lehetőség nélkül az egész?
Ott kint ezt még bevenné a nép gyomra nem?