A nő ügyész volt,ha jól tudom,tehát jogi diplomája van,ehhez képest képtelen összefüggően beszélni,alelnökként viselkedni,azt sem értem,hogy ha elhívják egy baráti tv showba,vagy bármilyen médiába,akkor ott nyilván egyeztetett kérdéseket kap,azt a 10 mondatot sem képes,legalább tartalmában elmondani válaszként,mint elnökjelölt?
Akkor én miért nem vagyok a világkormány elnöke élethosszomig?
De tényleg?!
Keresek egy 40 iq-s versenyzőt baz megyéből,aki a galaktikus tanácsot fogja vezetni,kb.
Az átkosban,amikor kotrók kanalait hegesztettem,meg egyéb lakatos munkát végeztem a javító műhelyben,ha odajött az ágazatvezetőnk,aki nyilván foximaxit végzett,amúgy valami textil mérnök volt,de a javító műhelyt vezette,de a lényeg,hogy tudott értelmesen beszélni,volt rendes modora,udvarias volt,amivel ott foglalkoztunk,ahhoz magas szinten értett,el tudott magyarázni fémipari,kohászati eljárásokat séróból,fejben tartotta a 40 embere dolgait,munkáját,feladatát,stb.
Tinédzser fejjel is láttam,hogy ő egy tanult ember,diplomás,mérnök,akkor még nem volt olyan szó a szockóban,hogy elit,de fel lehetett nézni rá,ez volt 1988-ban,falusi tsz,szocializmus.
A mostani,nyugati "elit" meg konkrétan debil,a szó klinikai értelmében,úgy a 90%-uk,egy kóbor macskát sem bíznék rájuk,nem az országos politikát,a ny európaiak szintén zenész.