[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 656
13 883
113
  • Tetszik
Reactions: fip7 and Macsek83

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 633
42 040
113
Ennek mi köze is ahhoz, hogy te azt allitottad, hogy 61% Hamalara szavazott...?
Amint azt irtam, senki nem tudja, more szavaztak.
Az hagyjan, de 2016-ban meg az exit pollok is 4-5% előnyt adtak Billarynak, aztan jól kikapott.

Minden jel szerint, nem szerintem.
Pár hét múlva visszatérünk erre... ;)

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 932
10 626
113
Ilyen alapon milyen orosz értékek vannak?
Az alkoholizmus? Több 10 millió áldozata a kommunizmusnak? A mérhetetlen korrupció?

Ne legyel már ennyire primitív módon demagóg.

3259.jpg

malleusorbis

Well-Known Member
2022. március 21.
1 014
8 571
113

• Tetszik
Reactions: Pogány

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 842
19 828
113
Dagad a botrány a kozmetikazott 60 Minutes Hamala-interjú miatt:

Jó az angolom, de nem teljesen értem a botrány lényegét, már a tekintetben ami az elhangzott mondatokat illeti. Jól értem, hogy a botrány lényege, hogy Kamala eredetiben azt nyilatkozta, hogy Izrael azt tette amit mi szerettünk volna, hogy tegyünk, helyette pedig átkozmetikázták, úgy, hogy lényegében azt mondják, hogy az USA a békére törekszik a térségben?

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 210
57 524
113

A nő ügyész volt,ha jól tudom,tehát jogi diplomája van,ehhez képest képtelen összefüggően beszélni,alelnökként viselkedni,azt sem értem,hogy ha elhívják egy baráti tv showba,vagy bármilyen médiába,akkor ott nyilván egyeztetett kérdéseket kap,azt a 10 mondatot sem képes,legalább tartalmában elmondani válaszként,mint elnökjelölt?
Akkor én miért nem vagyok a világkormány elnöke élethosszomig?
De tényleg?!
Keresek egy 40 iq-s versenyzőt baz megyéből,aki a galaktikus tanácsot fogja vezetni,kb.
Az átkosban,amikor kotrók kanalait hegesztettem,meg egyéb lakatos munkát végeztem a javító műhelyben,ha odajött az ágazatvezetőnk,aki nyilván foximaxit végzett,amúgy valami textil mérnök volt,de a javító műhelyt vezette,de a lényeg,hogy tudott értelmesen beszélni,volt rendes modora,udvarias volt,amivel ott foglalkoztunk,ahhoz magas szinten értett,el tudott magyarázni fémipari,kohászati eljárásokat séróból,fejben tartotta a 40 embere dolgait,munkáját,feladatát,stb.
Tinédzser fejjel is láttam,hogy ő egy tanult ember,diplomás,mérnök,akkor még nem volt olyan szó a szockóban,hogy elit,de fel lehetett nézni rá,ez volt 1988-ban,falusi tsz,szocializmus.
A mostani,nyugati "elit" meg konkrétan debil,a szó klinikai értelmében,úgy a 90%-uk,egy kóbor macskát sem bíznék rájuk,nem az országos politikát,a ny európaiak szintén zenész.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 397
36 373
113
A nő ügyész volt,ha jól tudom,tehát jogi diplomája van,ehhez képest képtelen összefüggően beszélni,alelnökként viselkedni,azt sem értem,hogy ha elhívják egy baráti tv showba,vagy bármilyen médiába,akkor ott nyilván egyeztetett kérdéseket kap,azt a 10 mondatot sem képes,legalább tartalmában elmondani válaszként,mint elnökjelölt?
Akkor én miért nem vagyok a világkormány elnöke élethosszomig?
De tényleg?!
Keresek egy 40 iq-s versenyzőt baz megyéből,aki a galaktikus tanácsot fogja vezetni,kb.
Az átkosban,amikor kotrók kanalait hegesztettem,meg egyéb lakatos munkát végeztem a javító műhelyben,ha odajött az ágazatvezetőnk,aki nyilván foximaxit végzett,amúgy valami textil mérnök volt,de a javító műhelyt vezette,de a lényeg,hogy tudott értelmesen beszélni,volt rendes modora,udvarias volt,amivel ott foglalkoztunk,ahhoz magas szinten értett,el tudott magyarázni fémipari,kohászati eljárásokat séróból,fejben tartotta a 40 embere dolgait,munkáját,feladatát,stb.
Tinédzser fejjel is láttam,hogy ő egy tanult ember,diplomás,mérnök,akkor még nem volt olyan szó a szockóban,hogy elit,de fel lehetett nézni rá,ez volt 1988-ban,falusi tsz,szocializmus.
A mostani,nyugati "elit" meg konkrétan debil,a szó klinikai értelmében,úgy a 90%-uk,egy kóbor macskát sem bíznék rájuk,nem az országos politikát,a ny európaiak szintén zenész.

Elon megadta a választ:

(von der Leyen stb. ugyanez)

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 759
32 262
113
He-he, nálunk az a vicc járta, h "Mi az abszolút nem mindegy?" "Hogy raktár áll a város szélén, vagy raktáros a város élén."

De egyébként igen, lehet Lölőzni, ellenben a volt svéd miniszterelnök, Stefan Löfven hegesztő volt, Martin Schulz érettségit sem bírt szerezni és így lett az EP elnöke. Liz Truss földrajzi és Baerbock bármiféle ismereteiről ne is beszéljünk.

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 661
3 279
113
He-he, nálunk az a vicc járta, h "Mi az abszolút nem mindegy?" "Hogy raktár áll a város szélén, vagy raktáros a város élén."

De egyébként igen, lehet Lölőzni, ellenben a volt svéd miniszterelnök, Stefan Löfven hegesztő volt, Martin Schulz érettségit sem bírt szerezni és így lett az EP elnöke. Liz Truss földrajzi és Baerbock bármiféle ismereteiről ne is beszéljünk.

Senkinek sem az iskolai végzettséggel van a gondja a hazai példádnál, ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az életben, vagy vezető ahhoz nem bemeneti követelmény az iskolázottság.