Szerintem kitört volna egy polgárháború.Az a kérdés miért nem csalták el!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem kitört volna egy polgárháború.Az a kérdés miért nem csalták el!
Semmi gond!A magyarázat egyszerü. Tök hülye vagyok ehhez ( is).
Nem tudok semmit linkelni direktben.![]()
Kapcsoltak?A beiktatás fellépői...
Kuba libre![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Kiderült azoknak a sztároknak a listája, akik fellépnek Donald Trump beiktatásán. A Fox News amerikai tévécsatorna szerint legalább öt művészről és együttesről vált ismertté. Carrie Underwood amerikai countryénekesnő, a Village People diszkózenekar, Kid Rock rockzenész és zeneszerző, Billy Ray...t.me
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
☄️ Az Egyesült Államok levette Kubát a terrorizmust támogató államok listájáról. https://t.me/svorezevv/57443t.me
Milyen összegre voltak biztosítva?Ugye eddig Hunter Biden-t nem túl nagyra tartotuk, leginkább kérdéses előéletű lányok fenekéről felszippantott világos színű por és egyéb ukrajnai energiacég strázsás feladatok miatt, azonban most teljesen meglepődtem, hogy a festményei a kaliforniai tűzvész martalékává váltak mert azok viszont tényleg jók. Szerintem pályát téveszthetett, nem kicsit..
![]()
Exclusive | Hunter Biden artworks worth ‘millions of dollars’ destroyed in LA fires: source
Nearly 200 paintings by Hunter Biden lost to LA wildfires, a source says.nypost.com
![]()
![]()
![]()
Szerintem nagyon jók, kicsit talán még sajnálom is Őt.![]()
Hogy lehet csalni abban, hogy valaki elérje a szuperhatalmi státuszt?!?Nem ér, mert csalt! Mint az oviban.
Szerintem kitört volna egy polgárháború.
Nem sokon múlt akkor se.Négy éve se tört ki.
JFK....
![]()
The Islander
Timing is Everything: LBJ and the JFK Files Newly surfaced audio hints at a chilling revelation: Lyndon B. Johnson may have ordered the hit on his predecessor. The motive? JFK’s push to classify AIPAC as a foreign agent a move that, if successful, would have radically reshaped U.S.-Israel...t.me
Timing is Everything: LBJ and the JFK Files"Please open Telegram to view this post"
Mi van benne?
"Please open Telegram to view this post"
Amugy ez nem tudom miert ebben a topicban van. Ez kb. minden orszagra igaz csak ignoralni kell Adam balos hulyesegeit - mert mit ad Isten mindig a jobbos politikusok a rosszak
8:37-nel az abra eleg pontos.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..