Passz. Ott van a cikkben nem a "Harmadik típusú találkozások" ír róla.Valami nem stimmel, Kennedyt 63-ban ölték meg, ahhoz képest a 75 év csak 2038-ban fog lejárni!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Passz. Ott van a cikkben nem a "Harmadik típusú találkozások" ír róla.Valami nem stimmel, Kennedyt 63-ban ölték meg, ahhoz képest a 75 év csak 2038-ban fog lejárni!!
Egyébként egyszerű a válasz hazafiként M4.-eseket választott dicső tettéhez.Viszont pontosan tudta,hogy mivel a fegyvergyártás Renault-járól van szó jobb ha sokat visz fel magával belőle.
Itt is egy gyanús villanás hanggal ráadásul. Taxis vette fel még az elején. 0.26 nál, a többi rész csak fikció, de a felvétel jónak tűnik
A tv kapcsolgatas-villodzo akcoifilm fenyhatasai a szobaban-megfigyelhetoen barmelyik este sztem nem igy nez ki.A gyanús villanás simán lehet pl. TV kapcsolgatás.
Hogy lőtt volna a nem nyitható ablakon keresztül? Mert csak az a két ablak van kitörve, amiből Paddock lőtt.
A tv kapcsolgatas-villodzo akcoifilm fenyhatasai a szobaban-megfigyelhetoen barmelyik este sztem nem igy nez ki.
Az ablakpanelen en is gondolkodtam, kerdes hogy belulrol kiszedhetoek e. S ha igen mi az ido-szerszamigenye. Ez sarkalatos es igazad van, de en semmikepp nem inteznem el annyival hogyketkitort resz van es csak onnan lottek.
Itt az egyik, ez nem a "hangrobbanásos", it vizuálisan látszik egy másik hely torkolattűzzel.
Nézzük ezt a visszhang dolgot:
Nekem nem annak tűnik.
Itt is egy gyanús villanás hanggal ráadásul. Taxis vette fel még az elején. 0.26 nál, a többi rész csak fikció, de a felvétel jónak tűnik
Ertem.Első videó: Miért nincs szinkronban a villódzás a lövés hanggal? Az ürge max 150 méterről videózza ami kevesebb mint fél másodperc késést jelentene de itt teljesen független a villódzás és a lövés hang. (Mellesleg én egy ilyen kretént nem fogok egy órán át hallgatni.)
Nekem se, de mondjuk nem is mondtam soha visszhangot ez a te dilid. Ami hangosabb az a becsapódások hangja ami halkabb az a fegyveré.
Ezen a videón megfigyelheted hogy még becsapódás nélkül is milyet csattan az elhaladó lövedék 1:14-től. (Halhatóan más a hangja mint a fegyvereké.)
Ugyanaz figyeld meg hogy a hang és a fény nincs szinkronban tehát a kettő közt nincs kapcsolat.
Ertem.
Es a szingli lovedekhangok? Nem keresek csomot a kakan, de ez az egesz akkor is nagyon buzlik. Valami nem klappol.
A villodzo feny a lenti ablakban stroboszkop feny volt, a tamadas elott es utan is ment meg. Ablakok sehol mashol nincsenek betorve, az itteni eszreveteleket is beleszamitva elmondhato, hogy eddig allja a sarat a hivatalos sztori.Nem tudom hogy amit az ürge lövedék hangnak tart az az e. De a becsapódások hangját alapból keveri a lövésekével. Elképzelhető hogy a kamera felé pattan néhány lövedék miután földet ért vagy még az előtt, az ilyen sorozatlövések elég durván szórnak már háromszáz méteren és gyakran olyan szögben érkeznek hogy megpattannak. Volt a liveleaken egy videó ahol egy barna hajú csaj és egy baseball sapkás srác nyilatkozott aki valahol hátul voltak a rendezvényen, ők mondták sok lepattant lövedék náluk csapódott be.