December 20-án vagy 10-én van az elektori szavazás, addig muszáj dönteni. 1 állam átfirdítása nem elég, több 3-4 kellene.Ha jól értem, akkor még ez a 4 állam kérdéses, és ezek közül egyik fordul január 6.-ig, akkor Trump nyer?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
December 20-án vagy 10-én van az elektori szavazás, addig muszáj dönteni. 1 állam átfirdítása nem elég, több 3-4 kellene.Ha jól értem, akkor még ez a 4 állam kérdéses, és ezek közül egyik fordul január 6.-ig, akkor Trump nyer?
Át kellene írni a kiírást: The Voting Dead-re
Át kellene írni a kiírást: The Voting Dead-re
Mi az hogy single issue voter és második amendent? Hogy jön ez most ide?Szerintem azok akik itt polgárháborút vizionálnak túl sokat tolták kiskorukban a Shattered Union-t.
Még az olyan haverjaim is akik rühellik a demokratákat és single issue voterek (2nd amendment) elismerik, hogy ez van, és a környékükön is ezt látják. A picsogás 90%-ban az internetes trumpisták sara, akik túlságosan elhitték, hogy a valóság = 4chan.org/pol/.
Szerintem azok akik itt polgárháborút vizionálnak túl sokat tolták kiskorukban a Shattered Union-t.
Még az olyan haverjaim is akik rühellik a demokratákat és single issue voterek (2nd amendment) elismerik, hogy ez van, és a környékükön is ezt látják. A picsogás 90%-ban az internetes trumpisták sara, akik túlságosan elhitték, hogy a valóság = 4chan.org/pol/.
Semelyik ismerősének még az ismerőse sem szavazott Biden-re. Emberünk véleménybuborékban él és nem képes elképzelni sem, hogy léteznek olyanok akik nem Trumpot támogatják. Kíváncsi vagyok az USA melyik részén él.(Amúgy az a corona konteó, EB= kommunizmus is nagyon kemény.)Ne mindenki látja úgy:
Az én floridai ismerőseim is Trumpra szavaztak és az ő rokonaik is szerte az országban, le is vannak döbbenve, Miklós barátom, aki 56os apuka amerikában született gyereke már előkereste a magyar útlevelét, ha beüt a szarvihar. Szóval le vannak ott is döbbenve az egyszerű emberek, hogy mi a tosz folyik ott.Semelyik ismerősének még az ismerőse sem szavazott Biden-re. Emberünk véleménybuborékban él és nem képes elképzelni sem, hogy léteznek olyanok akik nem Trumpot támogatják. Kíváncsi vagyok az USA melyik részén él.(Amúgy az a corona konteó, EB= kommunizmus is nagyon kemény.)
Most azt nem érted, hogy mit jelentenek, vagy azt, hogy ezek hogy függnek össze a választási eredmények felfogásával és az ahhoz való hozzáállással?Mi az hogy single issue voter és második amendent? Hogy jön ez most ide?
Hat itt valaki nagyon nem kezbesitett valamit. Eleg sok az olyan papir ami sarga, vagy feher/vilagoskek szinu...
Kemény dolog a törzsiesedés meg a véleménybuborék. Köszönjük szépen Mr. Zuckerberg és társai.Az én floridai ismerőseim is Trumpra szavaztak és az ő rokonaik is szerte az országban, le is vannak döbbenve, Miklós barátom, aki 56os apuka amerikában született gyereke már előkereste a magyar útlevelét, ha beüt a szarvihar. Szóval le vannak ott is döbbenve az egyszerű emberek, hogy mi a tosz folyik ott.
Kemény dolog a nyilvánvaló csalások tagadása.Kemény dolog a törzsiesedés meg a véleménybuborék. Köszönjük szépen Mr. Zuckerberg és társai.
Kemény dolog a törzsiesedés meg a véleménybuborék. Köszönjük szépen Mr. Zuckerberg és társai.
Én eleve nem is értem, hogy miért baj a demokratáknak, ha megint megszámolják a voksokat és perek vannak.Nem bíznak az amerikai jogrendben vagy miért olyan nagy gond ez?