[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 534
8 880
113
Persze nem azon fog múlni, hogy ki lesz az USA köv. elnöke, hogy mi itt milyen szájkaratét mutatunk be, de ezt azért beillesztem ide.

“Szeretném tisztázni. Nem vagyok Biden támogató semmiképp. Biden korrupt, hazug és demenciától is szenved, mindemellett gyanús hogy van egy kis p3dofil beütése is.
Már 47-48 éve a politikában van, szenátorként és alelnökként sem hozott létre semmi jelentős pozitív változást, nem tud felmutatni semmi konkrét dolgot. Teljesen világos, hogy csak felhasználják, hogy Kamala Harris lehessen az elnök. A szélsőbaloldali, progresszív liberális nőnek nem volt esélye a választásokon, így viszont elnököt tudnának csinálni belőle. Nancy Pelosi a képviselőház szóvivője már lépéseket tett a 25. amendment megvalósítására, hogy a nem fitt elnököt el lehessen távolítani. Sokan úgy gondolták hogy a pozitív covid teszt után a jelenlegi elnököt akarta eltávolítani, de vannak akik úgy vélik inkább a Biden eltávolítását készíti elő.

Ez az én véleményem, úgy hogy ne fáradj hogy szapulj érte, én sem tettem veled, a Te véleményed miatt.

A bohóc a Fehér Házban csak a közelmúltban létrehozott több közel-keleti békeszerződést, amit az elmúlt 71 évben sem háborúk sem politikusok nem voltak képesek megoldani.

A pojáca a Fehér Házban az első amerikai elnök aki nem vitte Amerikát háborúba, bármilyen háborús beavatkozásba Eisenhower elnök óta.

Ez a bohóc a Fehér Házban létrehozta a leggyorsabban fejlődő gazdaságot, munkahelyeket, termelő üzemeket hozott vissza Amerikába, lecsökkentette a munkanélküliséget még a kisebbségek, a feketebőrű és a latinó lakosság körében is, alacsonyabb szintre mint eddig bármelyik elnök.

Ez a pojáca napfényre hozta a korrupciót a kormányzatban, FBI, CIA, NSA és mindkét politikai pártban, a Demokrata és Republikánus pártban is.

A pojáca elérte, hogy a NATO végre kivegye részét a költségekből, és ne az amerikai adófizetők fizessék teljes egészében, hogy más nemzetek biztonságát garantáljuk.

A pojáca a Fehér Házban, semlegesítette Észak Korea erőszakos hozzáállását és nukleáris terveit és megállította őket, a folyamatos rakétakísérletektől amiket Japán felé lövöldöztek és fenyegették az USA nyugati partvidékét is.

A bohóc a Fehér Házban megállította a kínai szabadkereskedelmi egyenlőtlenséget, több száz céget visszahozott az USA-ba megerősítette az amerikai gazdaságot.

Jelölt 3 bírót a legfelsőbb bíróságba és közel 300 federális bírót.

Ugyanez a bohóc csökkentette az adódat, megemelte a jövedelemadó bevallásod levonható alapösszegét 12 500 dollárról 24 400 dollárra – házaspároknak. A rendelkezéseinek köszönhetően a tőzsde rekord magasságokat ért el több mint száz alkalommal, ami pozitív hatással lesz a lakosság nyugdíj megtakarítására.

A bohóc meggyorsította a covid védőoltás kifejlesztését ami hamarosan forgalomba kerülhet, miközben még mindig nincsenek védőoltások a korábbi elnökök ideje alatt kialakult járványok, SARS, madárinfluenza vagy Ebola.

A bohóc a Fehér Házban újraépítette a hadsereget, amit az előző elnök teljesen leépített, az Obama adminisztráció elbocsájtott 214 magasrangú, létfontosságú katonatisztet már az elnöksége első évében.

Ez a bohóc felderített széleskörű pedofil hálózatokat a kormányzatban és Hollywoodban, napvilágra került világméretű szexrabszolgaság, emberkereskedelem és kiszabadítottak számtalan gyermeket, akik visszakerültek a családjaikhoz.

A bohóc a Fehér Házban ingyen dolgozik, feladta kapcsolatát a vállalkozásával, üzleteivel, míg más politikusok milliomossá válnak, Ő veszített 2 milliárd dollárt mióta elnök. És mindezt és sok minden mást is tesz az állandó, gátlástalan, embertelen támadások kereszttüzében. A politikai mocsár támadja kegyetlenül, meg akarnak szabadulni tőle, mert tudják hogy előbb- utóbb lelepleződnek a kriminális dolgaik ha Őt újraválasszák.
Értem én hogy nem szeretitek, Sokan megszállottan gyűlölitek. Különlegesek vagytok, miközben Ő értetek is dolgozik megszállottan gúnyojátok, támadjátok, szidalmazzátok, próbáljátok nevetségessé tenni, és örültetek mikor elkapta a koronavírust.

Közben elmondhatnátok nekem mit tett a Biden a 47 év alatt azon kívül hogy a családja meggazdagodott.

Én bármikor ezt a bohócot választom inkább a hazug és korrupt politikus helyett, a bohócot aki nem fél szembeszállni senkivel és képes a seggberúgásokra. Nem apafigurát keresek, apám már van. Nem kell nekem a hazug korrupt politikus, épp elég a média, CNN, MSNBC,ABC, NBC, CBS, FOX NEWS és a New York Times.

Nem kell senki hogy engem segítsen, de nincs szükségem egy hazug, demenciás, szenilis mocsári politikusra.

Isten áldja Donald Trumpot, a legkevésbé elismert elnököt a történelem során.”

Via Richard Hirschler Paradigmaváltás

 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 406
113
Srácok ma jött velem szemben egy érdekes hír, nem akarom megkeresni ha volt már, ha nem akkor ennél jobban semmi sem illik ebbe a topikba.
A hír lényege, hogy Floridában engedélyezhetik a fegyverhasználatot nyílt utcán, abban az esetben is, ha bolt kifosztását, vagy rongálást tapasztalt valaki.
Elvileg a Floridai szenátus előtt már a javaslat és valószínűleg el is fogadja.
A polgárháború előszele lenne?

A bolt fosztogatóin múlik...
:)
 
  • Tetszik
Reactions: szarci1999

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 933
7 799
113

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 406
113

Michigan is felkészül!
"State senators Lana Theis and Tom Barrett wrote that Michigan Secretary of State Jocelyn Benson and canvassers that are reviewing allegations of irregularities and voter fraud made in lawsuits filed by President Donald Trump’s campaign. They are requesting a “full audit” of the election, saying it needs to be done before the state certifies the election results."
https://www.theepochtimes.com/gop-m...on-audit-from-secretary-of-state_3576902.html
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 534
8 880
113

De ezek az oldalak nem értenek hozzá tesa!;)
Jó lenne ha a 444-et, meg telexet olvasnál (vagy valamelyiket az ezer másik közül, mert ugyebár diktatúra van), és azokra hivatkoznál, mert mind-mind egy szikráját őrzi a világ eredendő bölcsességének, és nagy kegyesen meg is osztja velünk. <3
Szóval jó lenne ha elengednéd ezt a törzsi szemléletet, és ezeknek a bullshit "médiáknak" a posztolását jó!
Nyújtsam ki hozzá a nyelvem is, hogy megértsd!:p
Vagy tegyek nagyobb szóközt?:eek:
Esetleg fogalmazzam filozófikusabbra?:rolleyes:
He?
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 406
113
De ezek az oldalak nem értenek hozzá tesa!;)
Jó lenne ha a 444-et, meg telexet olvasnál (vagy valamelyiket az ezer másik közül, mert ugyebár diktatúra van), és azokra hivatkoznál, mert mind-mind egy szikráját őrzi a világ eredendő bölcsességének, és nagy kegyesen meg is osztja velünk. <3
Szóval jó lenne ha elengednéd ezt a törzsi szemléletet, és ezeknek a bullshit "médiáknak" a posztolását jó!
Nyújtsam ki hozzá a nyelvem is, hogy megértsd!:p
Vagy tegyek nagyobb szóközt?:eek:
Esetleg fogalmazzam filozófikusabbra?:rolleyes:
He?

:):D
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 406
113

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 335
20 775
113
Helikopter baleset: van 2 másik halott is. Egy sérültet Izraelbe vittek.
Emoeb8yXcAIjuhg