Vagy egy újabb hoax!Majd úgyis mindent lelőnek Youtubeon, nem kell izgulni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy egy újabb hoax!Majd úgyis mindent lelőnek Youtubeon, nem kell izgulni...
Amúgy mire számítotok?A Fox News szerint Donald Trump rövidesen nyilatkozik!
..
Meredek lenne...Amúgy mire számítotok?
Én arra, hogy lemond, de semmit nem zárnék ki.
nem hiszem h lemond.Amúgy mire számítotok?
Itt nem tudnak róla...(mármint, hogy bejelentést tervezne)Majd úgyis mindent lelőnek Youtubeon, nem kell izgulni...
Akikből minden jóérzés hiányzik, pedig ki vannak akadva, hogy részvétet nyilvánított Ashli Babbitt tragikus halála miatt!Meredek lenne...
..
Honnan fog bejelentkezni?
Melania Trump ma adott ki közleményt:
First Lady Melania Trump: Our Path Forward | The White House
Like all of you, I have reflected on the past year and how the invisible enemy, Covid-19, swept across our beautiful country. All Nations have experiencedwww.whitehouse.gov
Január 20-al átadja a hatalmat. Ha előtte ki nem szavazzák. November elején volt a választás, csalást mondtak, de egy bíró nem akadt aki elismerte volna? Nem vonom kétségbe, hogy nem tisztességesen ment (manapság egyébként melyikre nincs panasz), de ha eddig nem sikerült semmit lényegében felmutatni, akkor itt már nem sok minden lesz. Szerintem.Amúgy mire számítotok?
Kíváncsi vagyok, hogy mihez kezd majd a sok seggenüllő iQ harcos, mikor Trump visszavonulót fúj.Akikből minden jóérzés hiányzik, pedig ki vannak akadva, hogy részvétet nyilvánított Ashli Babbitt tragikus halála miatt!
Egyébként mindenkit megemlített:
..
"Most recently, my heart goes out to: Air Force Veteran, Ashli Babbitt, Benjamin Philips, Kevin Greeson, Roseanne Boyland, and Capitol Police Officers, Brian Sicknick and Howard Liebengood. I pray for their families comfort and strength during this difficult time."
Melania Trump condemns Capitol Hill violence, but draws hate from liberals for sympathizing with dead rioter
First Lady Melania Trump has denounced the Capitol Hill riot, writing that “violence is never acceptable.” However, Mrs. Trump was blasted for offering sympathy for Ashli Babbitt, the Trump supporter shot dead by police.www.rt.com
Az igazság az, hogy nem vizsgálták ki, ma is egy ilyen hülyeséggel visszadobtak egy beadványt.Január 20-al átadja a hatalmat. Ha előtte ki nem szavazzák. November elején volt a választás, csalást mondtak, de egy bíró nem akadt aki elismerte volna? Nem vonom kétségbe, hogy nem tisztességesen ment (manapság egyébként melyikre nincs panasz), de ha eddig nem sikerült semmit lényegében felmutatni, akkor itt már nem sok minden lesz. Szerintem.
Végül majd maguk a függetlenségükre oly büszke bíróságok intézik el, hogy megszűnnek létezni. Azért azt nem lehet kétségbe vonni, hogy a demokrata oldal alaposan felkészült erre a választásra.Az igazság az, hogy nem vizsgálták ki, ma is egy ilyen hülyeséggel visszadobtak egy beadványt.
UPDATE: LAWLESS US -- Supreme Court REFUSES to Consider GOP Post-Election Fraud Cases Before Biden Inauguration | The Gateway Pundit | by Jim Hoft
This is how democracy dies.www.thegatewaypundit.com
Későbbre tették?!A Fox News szerint Donald Trump rövidesen nyilatkozik!
..
Én mag már 20 perce Pompeóra várok.Későbbre tették?!
Új kezdés: 21:15
Ahogy látom még félszázezren Nagy és adott esetben ellentétes bejelentéseket várnak a világ különböző csoportjai, érdekesnek ígérkezik..Én mag már 20 perce Pompeóra várok.
Inkább itt nézzétek, ez vágatlanbiztosabb:Későbbre tették?!
Új kezdés: 21:15