[BIZTPOL] Fehérorosz helyzet

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Lukasenko menjen, új választást.

A többi majd alakul, azokba nem kell beleugatnunk, a lényeg a V4 egység és a balti szolidaritás. De ha kapunk 1 kis szeletet a belorusz tortából "beruházás, befektetés" címszó alatt az sem rossz. Nem kell szemérmeskedni, ha mi nem tesszük meg, megteszi más.

Eddig 2 vesztes latszik, Oroszo. és Nemeto., ha a lengyel rendszerváltás Belorussziában sikeres.

Te már szeletelni akarod Belaruszt? Háborúba akarod vinni Magyarországot? És gondolod, hogy majd Oroszo. és Németo. engedik ezt a lengyel dominanciáskodást?

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
A kommersant híre a fentebb már belinkelt konvojról

17.08.2020, 12:23
A szemtanúk beszámoltak a különleges felszerelésű konvojok mozgásáról Belarusz felé

Az Urál és a Kamaz tipusú teherautók konvoja, rendszámok és azonosító jelek nélkül, az E95 és M1 autópálya mentén halad a Fehéroroszország határán, jelentette a Conflict Intelligence Team (CIT) , hivatkozva a távirat csatornáinak videójára és a média információira. Egy szemtanú kb 40 teherautórol számolt be.

A CIT becslése szerint több mint 600 ember lehet a konvojban.
Ma, Szentpétervár közelében, Luga (és a belorusz határ felé) irányában teherautók konvojai láthatók rendszám és azonosító nélkül. Ezt az üzenetet küldte egy Smolenszk közeli kolléga. Látta, hogy a teherautókban fekete egyenruhában lévő személyek,vannak .
Ugyanakkor a CIT nem tudta megerősíteni a felszerelések Fehéroroszországba történő átadásával kapcsolatos információkat.

Itt meg BTR-ek mentek tegnap, bemondja a dátumot és a helyet is, szerintem ez eddig a legjobb videó:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 721
98 208
113
Te már szeletelni akarod Belaruszt? Háborúba akarod vinni Magyarországot? És gondolod, hogy majd Oroszo. és Németo. engedik ezt a lengyel dominanciáskodást?
Semmi háború. A gazdasági torta szeleteléséről beszéltem. Ez egy rendszerváltáskor természetes következmény, ne legyünk álszentek.
Mondtam, ez a kiállás elég, a többibe nem kell beleugatnunk, de el sem kell ugrani a feladat elöl.

Várjuk meg mi lesz, mert még Putyin is a pályán!!!

• Tetszik
Reactions: zsolti and Szittya

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Semmi háború. A gazdasági torta szeleteléséről beszéltem. Ez egy rendszerváltáskor természetes következmény, ne legyünk álszentek.
Mondtam, ez a kiállás elég, a többibe nem kell beleugatnunk, de el sem kell ugrani a feladat elöl.

De itt már katonai síkon mozognak az események könyörgöm!!! Itt már nem lesznek új választások meg gazdasági osztozkodások!!!

zztop

Well-Known Member
2015. november 27.
382
2 352
93
Itt meg BTR-ek mentek tegnap, bemondja a dátumot és a helyet is, szerintem ez eddig a legjobb videó:

Udvarias "zöld" emberek jönnek és rendet tesznek .... némileg hasonlít a helyzet a Krím-félsziget esetéhez.

W

Wilson

Guest

Ha ez a konvoj belép Belorusszia területére az egyértelműen azt jelenti,hogy Putyin ténylegesen letette a voksot Lukasenko mellett.

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113

"A gazdasági torta szeleteléséről beszéltem."

De milyen gazdasági tortát akarsz te szeletelni? Azt a tortát ehhez még meg kellene szerezni, ami háborúval jár, ember.

• Tetszik
Reactions: boki

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 750
85 841
113
Ha ez a konvoj belép Belorusszia területére az egyértelműen azt jelenti,hogy Putyin ténylegesen letette a voksot Lukasenko mellett.
Még korai messzemenő következtetéseket levonni ebből. Nincs konkrét infó semmiről. Szerintem meg nem fognak beavatkozni a belarusz rendvédelmi erők oldalán, hogy a tüntetőket üssék. Ez nem opció. 24 BTR nem csinál nyarat.

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113

Ez a konvoj a videón épp belépett Belarusz területére (még tegnap), mivel a határon készült a videó, mondja is a fószer.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy Putyin Lukasenko mellett tette le a voksát, hanem azt, hogy most Oroszország szépen magához csatolja Belaruszt.

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 462
113
Ha az orosszal osztjak fel meg litvaniaval a lengyelek. Nem nagy haboru lenne a vegeredmeny.

Ha Lengyelország "ledarabolna" magának egy bármekkora darabot bármilyen okból Belorusból, akkor Ukrajnának vélhetőleg legkésőbb másnap vége, egy hét múlva meg minimum Moldova kétharmada csatlakozik Transznyisztrához, és másnap kérik felvételüket az Orosz- Belorus-Novorossia államszövetségbe.

Status
Not open for further replies.