Érdekes kommentenként kétszer olvasni az "elvakít a gyűlölet" frázist egy olyan fórumban, ahol majdnem minden nemzetre - különösen a szomszédosakra - valamilyen pejoratív gúnynévvel történik utalás, csakúgy, mint ahogyan általános a más véleményen lévő fórumtagok válogatott dehonesztálása, és olyan érzelmi indulatokat visznek bele a legtöbben idegen országok és nemzetek közötti konfliktusokba, mintha személyes érintettségük lenne abban."Tehát az Árpád-sávban is a jelenkorban a nácizmus manifesztálódik?"
Jaj ne legyél már undorító. IGAZAT ADTAM NEKED ABBAN, hogy EGYIKBEN SEM A NÁCIZMUS manifesztálódik. Csak nem látsz a gyűlölettől és ezért nem fogod fel, hogy igazat adtam neked.
További olvasni nem tudók, vagy nem értők kedvéért leírom, hogy az egyikben sem alatt természetesen a magyar címeres zászlót meg a fehér-piros-fehér belarusz lobogót értettem, mielőtt valaki szándékosan úgy érti félre, hogy a horogkeresztre mondtam volna.
Nem. Nem vakít el a gyűlölet. Engem nem. Ha veled is így volna, nem ilyen indulatosan reagáltál volna egy egyébként tényleg nem egyértelmű és nem kifejtett válaszodra való megejtett, abszolút nem sértő hangvételű visszakérdezésre.
De nektek csak ellenség és harcostárs létezik ebben a felosztásban. Amiben még csak érintettségetek sincs.