Hát aki kihámozza a lényeget:
Politikai riporter IRNA , Staff dandártábornok Amir " Farzad Esmaili " a vasárnap , miután találkozott vezérkari az Air Force és az Igazgatóság az orosz katonai bázis ebben a történetben a riporterek azt .
Dandártábornok Amir Esmaili a kérdésre válaszolva a kérdésben rakéta rendszer S - 300 hozzá a politikai konfliktusokat , hogy a kormányok az elszámoltathatóság és az ezekkel az esetekkel .
Azt mondta, Irán védelmi képességeit : egy légvédelmi egység, amely teljes körű használatának és optimalizálta a lokalizációs rendszer él a központja ez a rész komolyan.
Parancsnoka az Air Defense Command Khatam ( SAW ) mondta rakéta rendszer S - 300 egy komplett rendszer, a szankciók és egyéb ügyek esetében a kibocsátást , és nem tartja magát , valamint az orosz fél nem .
Dandártábornok Amir Esmaili azt mondta, hogy néhány esetben vannak viták megoldását , miután a rendszer vagy hasonló rendszerek fogják bevinni az országba .
ez a gyakorlat azt mutatja, hogy az ország légvédelmi erejét.
Parancsnoka az Air Defense Command Khatam ( SAW ) rámutatott , hogy egy közös találkozót a hadsereg vezetője az orosz légierő és a kísérő delegáció elmondta a találkozón, a problémákat és a kapcsolódó kérdések védelmi együttműködés és a tapasztalatcsere és a tudás az országok alapja közös érdekek párbeszéd és .
Dandártábornok Amir Esmaili azt mondta : még a találkozó technikai kérdések a két ország között , összhangban a légvédelmi és légvédelmi rendszerek , elektronikus megfigyelés , radar és rakéta rendszerek kerültek megvitatásra.
Parancsnoka Khatam Air Defense Command ( PS) értékelték pozitívan , míg az orosz - iráni katonai tisztviselők szerint a mai találkozó : A találkozón mindkét fél úgy vélte, hogy a védelemhez való nemzeti érdekeket a két ország közelebb egymáshoz , annál nagyobb a politikai a régió stabilitásának és a tanú .
lehet . ** Rakéta RENDSZER S - 200 Rakéta Sayyad 2 szinonimája A. Általános Esmaili továbbá kifejezte , hogy a Rakéta RENDSZER S - 200 Jó RENDSZER , Orosz céljából Stratégiai Hosszú távú tervezést mondta ma rendszer a rakéta rendszer " Sayad két" egyet jelent az átlagos magassága a lehetséges konfliktus . Rámutatott : UPS rendszerek , légvédelmi gyakorlatok tartott 200 , mielőtt az öt tartomány területén a műszaki és operatív tesztelése légvédelem , a mostani kísérletek sikeresen megtartott . parancsnoka a Bázis Légvédelmi Khatam ( SAW )