Az irániak nem tudnának megvívni egy háborút minden izraeli szövetséges ellen. Habár nem egyértelmű, hogy ki számít szövetségesnek abban az értelemben, hogy melléjük is állna, és ki kényszerszövetséges, aki legjobb esetben is semleges marad ha tettekre kerül sor. A törökökkel most romlott a kapcsolat Szíria miatt, de nem tartom én sem valószínűnek, hogy Törökország a semlegességnél tovább menne. A török közvéleményt ne becsüld alá, ha Izraelt támogatják egy háborúban, akkor a jelenlegi kormány nem valószínű, hogy bejut a parlamentbe a következő választásokkor.
Egy orosz hajó nem sokat ér ha ott elszabadulnak az indulatok. Hacsak nem azt, hogy lesz egy dolog, amire véletlenül sem szabad lőni és ez egy támadást megbonyolíthat. A kínaiakat az irániak meg elhívták a perzsa-öbölbe, gondolom nem azért, hogy nyaraljanak, hanem a fegyverszállítmány következő részét elhozzák, esetleg +1 hajó legyenek, amire nem szabad lőni. Az észak-koreai dolgot meg nem értem, én már rég megléptem volna Irán helyében, lehet ha arra vártak, hogy legyen valami eladható cucca Kiméknek, mert csak a nagy barátságért nem érdemes oljat adni nekik.