[BIZTPOL] Japán, Dél-Korea és Délkelet-Ázsia (Dél-kínai tenger)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 008

Guest
...
Pláne nem fognak a robotok gyereket csinálni, ...
Khm....de a gyakorlásban jelentős szerepük lesz. :) Legalábbis ahogy olvasom a pornóipar eléggé rá van cuppanva a témára, a perverz japcsik meg vevők is lennének ra. Bár lehet Mackensen is beszerezne egy Hitomi Tanaka kinézetűt. :)
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
Ha robotokkal megoldják a szexet, akkor még kevesebb gyerek lesz. Nem tudom sikerül-e nekik, de abban egyet kell, hogy értsek, hogy amilyen perverzek vannak a japánok közt, garantáltan megpróbálják. Kereslet lesz rá.
 
T

Törölt tag 008

Guest
Finomítás, jobb design és új program:
https://www.youtube.com/watch?v=p48UkfHw55M

Szerintem 2-3 év. :)
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 194
10 732
113
Igen, mondjuk Hitomi Tanakának én is örvendenék:)
A gond mégiscsak nagy, mert ok, hogy robotizálsz, viszont a robotoknak nincs vásárlóerejük és mint fogyasztók nem válthatják ki az embereket.

Nem olvastad a Vonegut Midász csapás c. novelláját? ! ? :)
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
Japán népességi problémájának egy sarokköve, hogy túl élethű guminőket gyártanak, amik sok fiatalnál teljesen kiváltják a valódi párkapcsolatot. Youtube-n is van videó, hogy a fickó kéz a kézben nézi vele a tv-t stb.
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 866
4 156
113
Pár évtized és a japánok robotokká alakúlnak

evolucion_paises.jpg
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Nem fris hír, de mivel senki nem foglalkozik vele ezért beteszem.
Lessz it még zozó nemsokára.

" A dzsatok Harijána állam 25 milliós lakosságának nagyjából negyedét teszik ki, számuk összességében pedig meghaladja a 80 milliót. "
http://www.hirado.hu/2016/02/21/katonakat-kuldtek-ki-az-indiai-zavargasok-megfekezesere/
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 122
82 879
113
South Korea and United States carried out large-scale military exercises
https://www.youtube.com/watch?v=v3uc1Ar3pz4&ebc=ANyPxKo8riRbV8evPm7aqm4uezzk4sWBh4DjVB0HMHAnSFRY5zvGgu-V8CM0Whfbd90hsTh1aJZrynvAyyc96Ah8s0j0w1HS7A
 
T

Törölt tag 008

Guest
Szingarpur is célpont? Hááát, sok sikert kívánok nekik. Ott ha kint hagyod az asztalon a laptopod mikor visszamész még ott lesz. A szingapúri férfiak 20%-a milliomos. Pont arra büszkék, hogy lemondtak a szólás szabadságról, cserébe nincs bűnözés és terrorizmus.

Ott nem lesz, este 8 után nem razziázhatunk. Szimplán lelövik a muszlim szarháziakat.
 

bogaras

Member
2014. augusztus 18.
460
1
18
Szingarpur is célpont? Hááát, sok sikert kívánok nekik. Ott ha kint hagyod az asztalon a laptopod mikor visszamész még ott lesz. A szingapúri férfiak 20%-a milliomos. Pont arra büszkék, hogy lemondtak a szólás szabadságról, cserébe nincs bűnözés és terrorizmus.

Ott nem lesz, este 8 után nem razziázhatunk. Szimplán lelövik a muszlim szarháziakat.

A törvényeket megszegőt néhány tíz botütéssel jutalmazhatják. Alapesetben. Kapott ott már amerikai, ausztrál, diplomáciai nyomás ellenére.
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 375
14 041
113
Szingapúr egy pöpec ország. Ott hugyér-szarér akasztanak.
https://en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_Singapore

The chief executioner, Darshan Singh, said that he has executed more than 850 people during his service from 1959 using the phrase: "I am going to send you to a better place than this. God bless you." This included 18 people on one day, using three ropes at a time. Singh also said that he has hanged seven people within 90 minutes.[9]
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 833
30 929
113
Masszív tuntetések kezdodtek Okinaván az amerikai katonák ellen.
fmKQthVqJg4.jpg
Sok sikert hozza, kb semmit nem fognak elérni vele. Valószínűleg ott is van valami olyan, mint itt, hogy már aláírt nemzetközi szerződésről nem lehet népszavazást tartani (demokrácia a javából), és ha jól emlékszem nem volt az olyan rég, hogy meghosszabbították és lepapirozták az amerikaiak ottlétét. Másodsorban meg se a japán lakosságnak se a kormánynak nincs ebbe beleszólása. Ahoz az kellene, hogy felszólítsák az amerikaiakat Japán elhagyására és utlimátumot adjanak. Utána meg jönne a háború és a kimenetelétől függően az amerikaiak vagy maradnának vagy nem. Van-e elég töke és akarata ehez a japán kormánynak? Biztosan nincs. Van-e elég társadalmi támogatottsága egy háborúnak Amerika ellen? Hm, nem hiszem.