Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindig is 50% körül mozgott a perzsák száma Iránban az elmúlt évszázad során. A türk népek, köztük az azeriek a katonai elitet adták a mindenkori perzsa államalakulatokban.Irán részéről én csak fokozódó szájkaratéra számitok.
Jelenleg egy roppant kudarcos kétfrontos piszkos háborút vívnak,a Nagy Sátán USA és Izrael az egyik,Szaud Arábia vezette szunnita arab koalicó a másik ellenség.
Külön-külön sem tudják ezeket legyőzni,nem fognak egy harmadik frontot nyitni. Törökország,és Azerbajdzsán ellen.
Érdekesség hogy nyugatra menekült iráni ellenzékiek szerint,Irán lakosságában a perzsák lélekszáma beesett 50% alá,és tudjuk hogy melyik a második legnagyobb nemzetiség Iránban.
Pontosabban ez egy történet...(a videóhoz mellékelt magyarázat szerint)Ma közétett videó, örmény gyalogság és technika kilövése
Lesz min csiszolni a Baykarnál, de már így is nagyon meggyőzőek. Elég szánalmas így nézni, hogyan vadásszák le magabiztosan a katonákat. Lassan elfogytak a katonai eszközök és kezd embervadászat lenni.Pontosabban ez egy történet...(a videóhoz mellékelt magyarázat szerint)
Az Örmény különlegesek egy megfigyelt csapatát nyugdíjazták.
Először a parancsnoki Gazt lőtték ki, majd megvárták amíg a csapat többi tagja felül egy Kamaz platójára és akkor értük is eljött a nagy kaszás...
Amúgy ez már nem az első videó ahol feltűnik hogy látható fény hullámhosszon elég nehezen tudja a software befogva tartani a kiválasztott célt. Itt is látszik hogy a mozgó Kamazt többször elveszítik.
Csak akkor tudják elkapni amikor az megállt egy fa alatt...
lassan jönnek a gyerekek...Első örmény női csoport
Úgy látom a sokak által várt / jósolt rosszidő még mindig várat magára...Szushi, üres város(október 30. felvétel)
a helyükben nem szívesen engedném az asszonyokat a frontvonalba, borzasztó élményeket szerezhetnek ha fogságba esnek...Első örmény női csoport
Viszont arra jó lehet, hogy a muzulmánok ha asszony öli meg őket, nem jutnak ám a 72 szűzhöz!a helyükben nem szívesen engedném az asszonyokat a frontvonalba, borzasztó élményeket szerezhetnek ha fogságba esnek...
jah ez is benne van de én óvatosabb lennék a helyükben! a nő érték, pláne egy olyan országban ami ellenségekkel van körülvéve. szerintem ezt mi magyarok sem értjük eléggéViszont arra jó lehet, hogy a muzulmánok ha asszony öli meg őket, nem jutnak ám a 72 szűzhöz!
Remélem erről szól ez inkább, mint PR.
én mint magyarok, értem.jah ez is benne van de én óvatosabb lennék a helyükben! a nő érték, pláne egy olyan országban ami ellenségekkel van körülvéve. szerintem ezt mi magyarok sem értjük eléggé
Viszont arra jó lehet, hogy a muzulmánok ha asszony öli meg őket, nem jutnak ám a 72 szűzhöz!
Remélem erről szól ez inkább, mint PR.
Ha lehet hinni a híreknek, van ott fanatikus buziból is gazdagan az azeriek oldalán, szóval bejöhet!az csak ugylatszik a kurdoknal valt be amikor a total elszant/kozepkori gondolkodasi ISIS-t hajkuraztak..
meglattak egy kurd csajt puskaval, szaladt felemebe az egesz isis brigad.
az azerok nem annyira fanatikusok hogy az bevaljon.
en a noket vinnem onan a fenebe, a sok elmebeteg miatt. elvinnem orenyorszagba mind, ami biztos az biztos.
Milyen pucska van ezeknél a szerencsétleneknél?+ bonus: találtam egy ebben a tobikban már ismerós arcot
Valamivel kifinomultab, mint amivel az ukránok tanúlnak/gyakorolnak :Milyen pucska van ezeknél a szerencsétleneknél?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..