Azeri hadsereg elfoglalta Szushi városát,ezt maga Ilham Alijev jelentette be .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az örményeket 4000 éve söpri el a következő háború.Hasítanak Mint kés a vajba...Ott szarakodnak napok óta a város elött....
Érdekes élő bejlentkezéseket nézek a városból....Még mindig a város elött megy a harc.Ja és süt a nap...A harckocsik dolgoznak....
Szar helyen élnek.....Az örményeket 4000 éve söpri el a következő háború.
Az azerbajdzsáni zászló lengett az újonnan felszabadult Shusha városban
Az azerbajdzsáni hadsereg lengette zászlónkat az újonnan felszabadult Shusha városban - mondta Azerbajdzsán elnöke, Ilham Alijev legfőbb főparancsnok - írja a Defence.az.
November 8-án Ilham Alijev elnök az azerbajdzsán nemzethez intézett beszédében bejelentette Susha város felszabadítását az örmény megszállás elől a Vértanúk sikátorában.
https://defence.az/en/news/148536/azerbaijani-flag-waved-in-newly-liberated-shusha-city
Nagy büszkeséggel jelentem ki, hogy Shusha városa felszabadult a megszállás alól, Shusha a miénk! Karabakh a miénk! Szeretettel gratulálok az azerbajdzsán népnek ebből az alkalomból! Szeretettel gratulálok Shusha minden népének! ” , Azerbajdzsán Köztársaság elnöke, Ilham Alijev győztes főparancsnok mondta a nemzethez intézett beszédében a Vértanúk sikátorában.
Én mostmár teljesen össze vagyok zavarodva...Nagorno-Karabah Élő Frissítések: Örmény erők bekerítik és megsemmisítik az Azeri erőket Shusha közelében
https://sputniknews.com/world/20201...circling-destroying-azeri-forces-near-shusha/
Kíváncsi vagyok a Milagro szerinti novemberi fordulatra. Ez a háború elment az örményeknek és ezt már egy hónapja is lehetett sejteni.Kábé ennyi volt, a civilek jól érzik Sztepanakert védhetetlen helyzetbe került, a maradék örmény katonának meg már értük sincs miért harcolnia, újabb szög a morál koporsójában.
Kíváncsi vagyok a Milagro szerinti novemberi fordulatra. Ez a háború elment az örményeknek és ezt már egy hónapja is lehetett sejteni.
Milyen alagutakat ásnak az Örmények és hol?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..