Otpnél uszkve ezresnél kezdődik..Viszont úgy a legnagyobb a kezelési költséged (ha azt hitted, hogy nincs akkor tévedtél).
Legyen on is:
Péntektől minden beutazó külfölditől ujjlenyomatott vesznek Kínában.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Otpnél uszkve ezresnél kezdődik..Viszont úgy a legnagyobb a kezelési költséged (ha azt hitted, hogy nincs akkor tévedtél).
Bankszektorban OTP-t nem számolják bankként. Akinek ott a pénze az meg is érdemli. Legdrágább, legszarabb.Otpnél uszkve ezresnél kezdődik..
Nem mondanám hogy minden banknál. Az enyémnél pl az első 150000/hó ATM, az ingyenes a másik 150000 meg maradék az pl olcsóbb a bankban felvéve mint ATM-ből.Viszont úgy a legnagyobb a kezelési költséged (ha azt hitted, hogy nincs akkor tévedtél).
Igen de az egyik leggyakoribb ATM nekik van a környékemen. Egy Raiffaisen vagy Erste, Sberbank ATM az 30-35km-re van. OTP meg van kettő 10km-en belül. Takarék is van kettő 5 km-en belül. Ha más cég ATM-ből veszem fel az meg megint drágább ugye. A legjobb volna ha a postás hozná vagy a munkahelyen kapnám meg. Havi kb1%-át lopják el a pénzforgalmamnak úgy 150000-ig ingyen veszek fel fizetést és nincs semmi hitelem. Mindezt a semmiért cserébe mert nem kértem őket hogy a pénzem hozzájuk fusson be.Bankszektorban OTP-t nem számolják bankként. Akinek ott a pénze az meg is érdemli. Legdrágább, legszarabb.
A munkaidőm akkortájt (évekig) heti 6x12 óra volt (min), ehhez sajnos akkoriban a lakóhelyemen létező két bank közül egyik se volt hajlandó igazodni. Ráadásul még ha sikerülne is, az a módszer sincs ingyen.
A munkaidőm akkortájt (évekig) heti 6x12 óra volt (min), ehhez sajnos akkoriban a lakóhelyemen létező két bank közül egyik se volt hajlandó igazodni. Ráadásul még ha sikerülne is, az a módszer sincs ingyen.
Legalább a Csányi jól jár.Bankszektorban OTP-t nem számolják bankként. Akinek ott a pénze az meg is érdemli. Legdrágább, legszarabb.
Nálunk még szakszervezet se volt, annál a cégnél ez alap-felállás volt. A következőnél már volt ugyan de minek?!! Semmitől meg nem védett mert törvényileg adtak el mindenkit rabszolgának havi akárhányszáz órára, de legalább azzal is kevesebb lett volna a nettó pénz. Meg a megvont szombati pótlékkal és a szintén megvont fele vasárnapi pótlékkal is, ami ugyanúgy törvényileg vont meg ez a kedves-aranyos családbarát országgyűlés.
- Még egy lenyúlás. Nekem ez kb egy ezresbe fájt. Undorító. Ráadásul nálunk a szaxervezet aláírta. Benne volt a Kollektív Szerződésben.
Hát nem is, akkor lettem (volna) milliárdos, ha belépek egy jó pártba!! De azok az aljasok se igazodtak a munkaidőmhöz, így vesztettek velem egy szavazót. Nem sírtak értem szerintem...Legalább nem volt időd elszórni minden hülyeségre.
Viszont cserében ha jól tudom nekik van a legtöbb bankfiókjuk, ami mondjuk vidéken nem biztos hogy nem előny, ha van azon a településen rögtön, ahol laksz. Ez is hozzátartozik azért a teljes képhez.Bankszektorban OTP-t nem számolják bankként. Akinek ott a pénze az meg is érdemli. Legdrágább, legszarabb.
Anno még pénz-automata se volt mindenütt, tizensok éve voltunk egy hétig Visegrádon, és mikor elfogyott a zsebből a kp. Esztergomig kellett mennünk hogy pénzt tudjak felvenni.Viszont cserében ha jól tudom nekik van a legtöbb bankfiókjuk, ami mondjuk vidéken nem biztos hogy nem előny, ha van azon a településen rögtön, ahol laksz. Ez is hozzátartozik azért a teljes képhez.
Ilyenekre céloztam...Anno még pénz-automata se volt mindenütt, tizensok éve voltunk egy hétig Visegrádon, és mikor elfogyott a zsebből a kp. Esztergomig kellett mennünk hogy pénzt tudjak felvenni.
Túl hosszú. Majd hétvégén.Nem ovasta még el senki az indexes elemzést? Van benne pár mondat amit nagyon is helyesnek tartok.
http://index.hu/gazdasag/2017/02/08/kina_magyar_kapcsolat_orban_longform/
minden lényeges benne van, és rámutat minden hibára a piár szép csak nincs mögötte semmi ami meg van az nem az ő érdemükNem ovasta még el senki az indexes elemzést? Van benne pár mondat amit nagyon is helyesnek tartok.
http://index.hu/gazdasag/2017/02/08/kina_magyar_kapcsolat_orban_longform/