Mintha csak tegnap történt volna...2018 felvétel
(most hozta be a youtube és nem láttam a dátumot)
Mintha csak tegnap történt volna...2018 felvétel
Csak a teszteken. A valós üzemi max inkább olyan 350. De igazából a sebesség attól függ, hogy milyen sűrűn vannak az állomások. Pl. a Shenzhen-Guangzhou vonalon nem megy 316 fölé, mert félúton még Dongguanban is meg kell állnia.Akkor ma 400-al megy?
Nem, de jött azóta még fejlettebb vonatAkkor ma 400-al megy?

Nem, de jött azóta még fejlettebb vonat
CR-450 ez már 450-nel is megy Majd putykót elviszik ezzel is egy körre
![]()
Itt egy 4 hónapos felvétel
Ezért nem áll meg a gyorsvonat sem minden szénaboglyánàl ....Legfeljebb Belső-Mongóliában lehet értelme szerintem a 450-es sebességnek. A sűrűn lakott tartományokban túl sokat nem nyersz vele. Pl. ha két megálló között 15-ről 10 percre csökken a menetidő, az szép, csak éppen az állomáson eltöltött perceken már nem tudsz tovább faragni. Szóval a tényleges megtakarítás nem lesz 33%, ha a sebességet 33%-al emeled.
Az oké, de a példámban a közbülső kis állomás (Dongguan) csak a Guangzhou-Shenzhen viszonylatban kicsi, valójában azért egy 10,5 milliós város. Ezt a szintet már nem hagynám ki a hálózatból.Ezért nem áll meg a gyorsvonat sem minden szénaboglyánàl ....
+ A fogyasztás se lineáris,Legfeljebb Belső-Mongóliában lehet értelme szerintem a 450-es sebességnek. A sűrűn lakott tartományokban túl sokat nem nyersz vele. Pl. ha két megálló között 15-ről 10 percre csökken a menetidő, az szép, csak éppen az állomáson eltöltött perceken már nem tudsz tovább faragni. Szóval a tényleges megtakarítás nem lesz 33%, ha a sebességet 33%-al emeled.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..