Bár usa, ide kapcsolódik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Schwechat mi a farkam volt? Piréz, bakker? Ha már hozzászólsz, legalább vágjad a témát, pls!
Ráadásul általában a kilencvenes évek óta sima iszlamistaként hivatkoznak az elkövetőkre, vagy egy giga szervezetet említenek (al-Kaida, Iszlám Állam, stb.).
Lehet felhozni carlost meg a hetvenes éveket, én a mostról beszélek, nem kéne terelni állandóan. Az izraeliek a netán nyahuval az élen most irtják a civileket meg a csecsemőket, ezerszámra, bombáznak kórházakat.Mondom, hőbörögtök, de nem vágjátok a témát.
O1G és le is van tudva. Itt tartunk. Meg, hogy Magyarország terrorállamot támogat.
Tudod mikor támogatott Magyarország terrorszervezetet vagy terrorállamot? A hetvenes és nyolcvanas években. Mert kötelező volt a szoci blokkon belül. Tudod, szocik. Tutsek rokona akkoriban volt vérbíró.
Még Carlosnak is adtunk szállást és védelmet, stb. Rózsa-Flores Eduardo vigyázott rá. Nem most volt, de tény.
Na az tényleg a terrorizmus támogatása volt. A komcsik alatt. Ezerrel. Schwechatnál meg is hálálták nekünk. (Mesélhetne erről a Kibédi és a Szegedi Molnár Géza, hogy mennyire jófejek ezek a szegény, ártatlan palesztinok, ha még élnének!)
Lassan ugyanolyan hülyeségeket írkáltok, mint, más, pl. hogy MO diktatúra ... Daniel Freunddal vagytok lassan egy platformon. Brávó!![]()
Ha korábbról itt ismersz, tudod, hogy soha senkivel se beszéltem amióta ide írok bunkó paraszt módon. Ha most úgy érezted, bocsi. Nem szokásom.Jogos, volt még ‘85-ben az a produkció, 38 éve. Az ezt követő érvelését… hagyjuk, mert ezt a remek tanácsodat szívesen megfogadom és a bunkóparasztlekezelő stílusod alapján szóljon hozzád a drága kedves anyukád. Pá
De évek óta ez megy. Mit nem értesz megint? Jön a palesztin, elköveti a terrortámadást, majd jön a zsidó, és a saját visszavágós doktrinájuk alapján lerombolja a terrorista családjának a házát. Előtte szólnak, majd szétbombázzák. Ez zajlik baromi régóta. Nem Bibi Netanjahu óta, bárki volt kormányon. Még Golda Meier is így cselekedett. (Pontosabban hozott jó pár szar-szemét döntést ő is.) Én nem azt mondom, hogy ez jó vagy szép, viszont tény.Lehet felhozni carlost meg a hetvenes éveket, én a mostról beszélek, nem kéne terelni állandóan. Az izraeliek a netán nyahuval az élen most irtják a civileket meg a csecsemőket, ezerszámra, bombáznak kórházakat.
Izrael háborús bűnöket követ el, netán nyahu, zorbán nagy haverja meg egy háborús bűnös, izrael meg egy terrorista állam.
Schwehaton az EL-AL gépre várakozók közé dobtak gránátokat,meg lövöldöztek rájuk,nem az Alitalia,vagy az Air France gépeire. Van különbség,bár moslék terrorista művelet volt.Jogos, volt még ‘85-ben az a produkció, 38 éve. Az ezt követő érvelését… hagyjuk, mert ezt a remek tanácsodat szívesen megfogadom és a bunkóparasztlekezelő stílusod alapján szóljon hozzád a drága kedves anyukád. Pá
Tényleg Tutsek,jó hogy mondod. Akkor amikor a Pokorni apja meg besúgó,és a Viktor apja meg párttitkár. Ja,és a Budai Gyula meg katonai ügyész,a Tasnádi László belügyi államtitkár meg III/II-es tiszt. A fene a gyomrukat,mi? Legalább gondolkodnál előbb,mielőtt valakinek a felmenőjére hivatkozol.Mondom, hőbörögtök, de nem vágjátok a témát.
O1G és le is van tudva. Itt tartunk. Meg, hogy Magyarország terrorállamot támogat.
Tudod mikor támogatott Magyarország terrorszervezetet vagy terrorállamot? A hetvenes és nyolcvanas években. Mert kötelező volt a szoci blokkon belül. Tudod, szocik. Tutsek rokona akkoriban volt vérbíró.
Még Carlosnak is adtunk szállást és védelmet, stb. Rózsa-Flores Eduardo vigyázott rá. Nem most volt, de tény.
Na az tényleg a terrorizmus támogatása volt. A komcsik alatt. Ezerrel. Schwechatnál meg is hálálták nekünk. (Mesélhetne erről a Kibédi és a Szegedi Molnár Géza, hogy mennyire jófejek ezek a szegény, ártatlan palesztinok, ha még élnének!)
Lassan ugyanolyan hülyeségeket írkáltok, mint, más, pl. hogy MO diktatúra ... Daniel Freunddal vagytok lassan egy platformon. Brávó!![]()
Irtják ezerszámra és civileket bombáznak? Ki ment Izraelbe előtte ezerszámra irtani a civileket és csecsemőket? Na ki?Az izraeliek a netán nyahuval az élen most irtják a civileket meg a csecsemőket, ezerszámra, bombáznak kórházakat.
Melyikük is ítélt halálra bárkit is?Tényleg Tutsek,jó hogy mondod. Akkor amikor a Pokorni apja meg besúgó,és a Viktor apja meg párttitkár. Ja,és a Budai Gyula meg katonai ügyész,a Tasnádi László belügyi államtitkár meg III/II-es tiszt. A fene a gyomrukat,mi? Legalább gondolkodnál előbb,mielőtt valakinek a felmenőjére hivatkozol.
A palesztinok. Ezt elfelejtetted leírni. És nincs különbség. Te írod, mert kettős a mérce.Schwehaton az EL-AL gépre várakozók közé dobtak gránátokat,meg lövöldöztek rájuk,nem az Alitalia,vagy az Air France gépeire. Van különbség,bár moslék terrorista művelet volt.
Ennyire egybites dumát,ez már fáj. Egy patkány vamzer,mint Pokrni apuka,aki 56-tól 89-ig jelentett az mennyivel volt jobb? Hány embert tehetett tönkre az a rohadék besúgó? Viszont,ha már a Pokorni családnál tartunk,akkor említsük meg a nagypapát is aki meg nyilasként aktívan gyilkolta a zsidókat. Esetleg egy Budai Gyula is odafér még aki Kádárék katonai ügyésze volt. Az első mondatodra csak annyit,hogy Pokorni nagyapó ítélet nélkül is gyilkolt,állítólag nem is keveset. Tudod,a szokásos lista.Melyikük is ítélt halálra bárkit is?
Igen, mindig előjön a szokásos lista. Kövér kimaradt!
Mivel Reich hozzászólására reagáltam,tehát egyértelmű. Legalábbis annak,aki tud gondolkodni.A palesztinok. Ezt elfelejtetted leírni. És nincs különbség. Te írod, mert kettős a mérce.
Kibédi mióta volt cionista? Vagy a Szegedi-Molnár Géza? Meg kellett sebesülniük? Szegedinek örökre kerekesszék?
Nézd, O1Gztek, támogatja a terrort a kormány, Izrael terrorállam, meg a szokásos hülyeségek. Ez nem egybites?Ennyire egybites dumát,ez már fáj.
Most én is sértődjek meg látványosan a vitakultúrán? Oké. Nem én készülük ugyanabba a mocsárba lépni, csak más néven, mint ami már elnyelt 1x ...Mivel Reich hozzászólására reagáltam,tehát egyértelmű. Legalábbis annak,aki tud gondolkodni.
sztem mindenki boldog lett volna ha egyszerűen csak befogják a szájukat ez ügyben.....de ha kurvulni akarnak piros pontért Netanjáhúnál akkor legalább ne hazudjanak össze vissza a parlamentben. Az meg egy másik téma hogy jó külügy e akkor piros pontot szerezni amikor a szélsőjobbos kormányuk népirtást követ el. Érdekes lesz a következő Izraeli választás.Nem akarok beleszólni ebbe a vitába, de az erős belpol szál miatt így csak egy távoli gondolat. Ha megnézitek mivel emelkedtek ki az angolszászok a történelemben, akkor látjátok, hogy kb. minden tettüket az határozza meg, hogy miből húzhatnak nagyobb hasznot. Totálisan lesz@rva, na és megosztva mindenkit. És természetesen azt terjesztik, hogy mindenki moralizáljon csak, a saját érdeke ellen cselekedve, ha azt kívánja a demokrácia szelleme. Úgy könnyebb a behülyítetteket kihasználni. Ezt nekünk is ledugták a torkunkon. Ennek tükrében nézve:
Adott két nép, aki 1000+ éve irtja egymást. Nem fogjuk tudni megváltani sem őket, sem a világot. Akárhogy ordítanánk, semmi sem változna.
Akkor érdemes-e ezt belpol feszültség gerjesztésre használni? Van akinek igen.
Érdemes-e egy semmit sem megváltoztató kinyilatkoztatást aprópénzre váltani? Van akinek igen.
Kormánynak egyik, ellenzéknek másik. Ez nem arról szól hogy ki melyik oldalon akar halott csecsemőket látni. De természetesen olyan érdekcsoport is van aki ezt szeretné láttatni.
Inkább az az érdekes, hogy mi árt és mi használ nekünk, a Kárpát-medencében.
Pont erről írtam.Nem akarok beleszólni ebbe a vitába, de az erős belpol szál miatt így csak egy távoli gondolat. Ha megnézitek mivel emelkedtek ki az angolszászok a történelemben, akkor látjátok, hogy kb. minden tettüket az határozza meg, hogy miből húzhatnak nagyobb hasznot. Totálisan lesz@rva, na és megosztva mindenkit. És természetesen azt terjesztik, hogy mindenki moralizáljon csak, a saját érdeke ellen cselekedve, ha azt kívánja a demokrácia szelleme. Úgy könnyebb a behülyítetteket kihasználni. Ezt nekünk is ledugták a torkunkon. Ennek tükrében nézve:
Adott két nép, aki 1000+ éve irtja egymást. Nem fogjuk tudni megváltani sem őket, sem a világot. Akárhogy ordítanánk, semmi sem változna.
Akkor érdemes-e ezt belpol feszültség gerjesztésre használni? Van akinek igen.
Érdemes-e egy semmit sem megváltoztató kinyilatkoztatást aprópénzre váltani? Van akinek igen.
Kormánynak egyik, ellenzéknek másik. Ez nem arról szól hogy ki melyik oldalon akar halott csecsemőket látni. De természetesen olyan érdekcsoport is van aki ezt szeretné láttatni.
Inkább az az érdekes, hogy mi árt és mi használ nekünk, a Kárpát-medencében.
Terhelt vagy? Reichnek válaszoltam.Most én is sértődjek meg látványosan a vitakultúrán? Oké. Nem én készülük ugyanabba a mocsárba lépni, csak más néven, mint ami már elnyelt 1x ...
Schwechatot én írtam.
Te ezt:
"Schwehaton az EL-AL gépre várakozók közé dobtak gránátokat,meg lövöldöztek rájuk,nem az Alitalia,vagy az Air France gépeire. Van különbség"
Erre írtam, amit. Nincs különbség. Entebbébe is El-Alt vittek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..