Én meg elmagyarázom valósan. Az a gátlástalan hazudozás amit a kormány művel,és amihez te lelkesen tapsolsz,és reklámozod. Itt van a 7. pont. Magyarország miniszterelnöke belehazudik a magyarok szemébe.
Multilingual interface of the UN Official Documents System
documents-dds-ny.un.org
Baromság. Ez sima kurucos zsidózva/cigányozva szocializálódós baromság, amit az arab-izraelire hivatkozva buta primitív roma átkozódós/széljobbos stílusban belemagyaráztok.
Leírtam a palesztin befektetéseket hatalmas magyarországi jelenlétét, a szélbal izraeli média hozzáállását a Netanjahu kormányhoz, a lyobbik viselkedesét a népszavazás és a migiri tv kapcsán, hogy az abból a közegből jött embereknek is érthető legyen mi történt az ENSZben, ha akkor amit a lyobbik tett érhető volt ... Leírtam, hogy milyen nagy számú zsidó és milyen "nagy számú" palesztin és muszlim közösség él Magyarországon. Leírtam, hogy miért és mióta szavaz a kormány Izrael mellett. Leírtam, hogy mi vezetett oda, ami a gázai támadásokat okozta, miért nem kalkulálták be a fesztivált, mi az izraeli doktrina, ami nem újdonság, ezen meglepődni, csak a tényleg meglepődni akaró lepődik meg. Leírtam mit akarnak, miért problémás, ha a Moszad benne volt, és miért ha nem. Leírtam, hogy én nem mentem volna be Gázába az IDF helyében. Leírtam, hogy simán beszophatják. Leírtam az eszkaláció esélyét, hogy ez nem jó. Leírtam, hogy az ENSZ egy bohócok gyülekezete. Az USA, ruszki, kínai vétó miatt soha semmi nem megy át, leírtam, hogy amikor mindenki karlendít, mindig kellenek olyanok akik nem. Képet is raktam be. De úgy látom a gyűlölettől már csak orbánozni tudtok, és a társadalmi folyamatok topikban Tompi fajtársásozni, és nagyon lightos a moderáció a belinkeltekkel kapcsolatban ...
Ne akarj meggyőzni, hogy buta zsidógyűlölettől vezérelve és zsidó összeesküvés baromságok miatt ne gondolkodjak, ne akarjam látni az összefüggésket! Nem kívánom neked, hogy majd letolt gatyával állj itt mondjuk december végén, ha a palesztinok vagy az ő nevükben a muszlimok terroristát játszanak majd az ünnepek alatt. És akkor el is jutottunk oda, hogy vajon a muszlimokkal telepakolt, gyenge, visszaesett gazdaságú társadalmi feszültségekkel teli, polgárháborús helyzetben lévő teljes Nyugat-Európa miért tartózkodott és miért szavazott igennel, miért engedi a palesztin barát/zsidó ellenes élű tüntetéseket.
Ha ezt nem fogod fel, baromira nem érted vagy akarod érteni mi miért történik, és akkor csak az időd cseszed el ebben topikban.
Utoljára válaszoltam, mert ebben az átkozódós, értetlenkedő stílusban amit toltok, totál értelmetlen bármi is, akkora az o1g amit cipeltek.
Ne legyen, de majd ha robbant a télen a palesztin/muszlim, mondjuk nyugaton, akkor is zabálnia kell majd őket a világnak?
Vajon a médiában majd továbbra is "szegény ártatlan Józsikázás" lesz, holmi jogos önvédelemnel nyakonöntve, vagy az addigi sodor megváltozik?
Próbáld semlegesen szemlélni ezt az ezer évnél is régebbi konfliktust, és talán megérted, hogy egyik oldal sem csak fehér vagy csak fekete!
Ukrán kérdésben 2014 óta quródtak el a dolgok kisebbségi szinten (sőt, előtte), egyértelmű mi velük kapcsolatban a minimum, miért lenne jó a fos EU miatt egy orosz határ nekünk, de itt már senki se tudja ki kezdte ezer évvel ezelőtt.