Éppen ez az, hogy kb 2 hete olvastam hogy 50000 tonna amerikai bombát dobtak a zsidók az övezetre a buli kezdete óta, most hogy sajátjuk mennyi van, és mástól mennyit szereznek nem tudom.
Viszont 2,4 millió ember él 365 km2 en, ami 365000000m3, persze nem az egész terület beépített de nagy része, egy mark82 bomba halálos megsemmisítési terültére az internet azt írja 2400m2 ez kb 250 kg, gondolom városi környezetben nem 2400 hanem kevesebb. Nyilván millió tényező van ami befolyásolja de kb csak ezzel a fél övezetet le lehetne radírozni amit kb meg is tettek, de pont ez az amiért én azt mondom nem embert ölni a fő céljuk, mert 6500 ember / km2 a népsűrűség..... gondoljunk bele ha mondjuk egy mentési területet, segélyosztást, vízvételi helyet bombáznának önmagában egy helyen annyi embert ölnének meg mint így naponta, elég visszaemlékezni az esküvői mentek lebombázására szaudiak amerikaiak által.... és akkor a tüzérséget és egyebet nem is számoltuk bele.
Ha valaki ölni akar akkor egy kővel is megtudja tenni, ruandában sem használtak túl kifinomult eszközöket, szóval igen zsidó oldalt támogatom, és faszság lenen azt állítani hogy jaj vigyáznak az arabokra mint a szemük fényére, de ha itt igazi népirtás lenne a cél akkor október óta nem 20-30 ezer halott lenne mindenestől.
Nyilván valóan 2,4 millió ember leölése manapság még nem fér bele, ezért nekik az is jó ha átmennének Egyiptomba úgy kb mindenki mint ahogy karabahban történt, és megvalósulna az etnikai tisztogatás.
Szerintem nem érted meg én min lovagolok ennyit, de nem tudom hogy kéne magyaráznom. Tömören összefoglalva a bevetett eszközökhöz képest ilyen körülmények között az én számításom szerint több halottnak kéne lenni ha nem akarnák elkerülni a túl nagy mészárlást.