Mirelit maceszgombócot, és egyszer használatos kipátPont az a 20 ezer,ami szerinted nem volt valós. Ugye ? Esetleg,ha van mindenből elég nekik,akkor mit szállítanak az amerikaiak? Pászkát,te nagyon okos?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mirelit maceszgombócot, és egyszer használatos kipátPont az a 20 ezer,ami szerinted nem volt valós. Ugye ? Esetleg,ha van mindenből elég nekik,akkor mit szállítanak az amerikaiak? Pászkát,te nagyon okos?
Küldtem neki egy számot a zenebutikbanMirelit maceszgombócot, és egyszer használatos kipát
Vazelin legyen,mert a Hezbollah más kávéház.Segítek, mert látom szenvedtek.
Meprolight optikák vannak. Jellemzően M5, M21. Feladattól függően MOR, X4 meg még pár.
De azok is jellemzően meprok.
Felszerelni nagyjából mindenkit sikerült a mozgósításkor. Ami hiányzott, azok az olyan dolgok, mint pl ducktape...
De már ez is megoldott.
Elképzelhető... hogy az extra fegyverek a Mashiv Harauch programhoz kellettek.
Ami a tartalék szakaszok felszerelése fegyverrel, mellényekkel, sisakokkal stb-kel.
A mai nappal kezdődött meg a kiosztásuk az Északi határvidéken.
A tartalékszakaszok nem azonosak a tartalékos állománnyal...
Mint a kórházak felkészítése, így ez is lehet, hogy egy jel valamire.
A drukkereket el kell keresítenem. A Tzahal készen áll még egy frontot nyitni valamilyen irányban.
Talán.
Lefordítottam csak, ami a tweetben írva vagyon.Zsoltárok 23:4. Pöpec kis duma, ismertem olyat, akire ez fel volt rakva, aztán afgánba az egy szem Blackhawk bakancsán kívül semmit nem találtak meg belőle…
Meg a fene se tudja,hogy hányan sebesültek meg.Lefordítottam csak, ami a tweetben írva vagyon.
Egyébként annak szólt, hogy aznap asszem 5 (vagy6) rohamutász halt meg egy roppant bosszantó balesetben Khan Yunisban.
Plusz harctevékenységben is elesett 4 (?) ember.
Hát az eddigi legf@sabb nap volt az tény.Meg a fene se tudja,hogy hányan sebesültek meg.
Baleset. Azért ne populistáskodjál már ennyire, hogy pariba teszed a ruszkikatKicsit kellemetlen, hogy az agyon sztárolt IDF hasonlóan balfasz dolgokat művel, mint a lesajnált oroszok.
Nem kifejezetten erre az esetre gondoltam. Én magam sokkal jobbat vártak tőlük. Ennyi az egész.Baleset. Azért ne populistáskodjál már ennyire, hogy pariba teszed a ruszkikat
Így van. Az oroszok saját erőből harcolnak a fél NATO és annak fegyveripara meg hírszerzése ellen, míg az IDF az USA feltétel nélküli támogatása és pénzelése mellett párezer papucsos szerencsétlen és civil ellen balfaszkodik.Baleset. Azért ne populistáskodjál már ennyire, hogy pariba teszed a ruszkikat
Elég jó ez, hogy még mindig 200 alatt van a KIA.Nem kifejezetten erre az esetre gondoltam. Én magam sokkal jobbat vártak tőlük. Ennyi az egész.
Ja. Szörnyű ez.Így van. Az oroszok saját erőből harcolnak a fél NATO és annak fegyveripara meg hírszerzése ellen, míg az IDF az USA feltétel nélküli támogatása és pénzelése mellett párezer papucsos szerencsétlen és civil ellen balfaszkodik.
Pont te vagy a drukker.Segítek, mert látom szenvedtek.
Meprolight optikák vannak. Jellemzően M5, M21. Feladattól függően MOR, X4 meg még pár.
Felszerelni nagyjából mindenkit sikerült a mozgósításkor. Ami hiányzott, azok az olyan dolgok, mint pl ducktape...
De már ez is megoldott.
Ami a tartalék szakaszok felszerelése fegyverrel, mellényekkel, sisakokkal stb-kel.
A drukkereket el kell keresítenem. A Tzahal készen áll még egy frontot nyitni valamilyen irányban.
Talán.
Többnyire igen de láttam én már Aimpointot vagy EoTech-et is. A fegyverlámpák meg kb bármi. De a kedvencem ez:Segítek, mert látom szenvedtek.
De már ez is megoldott.
Talán.
Néha fel kell dobni a szettet egy kis csajos cukisággal!Többnyire igen de láttam én már Aimpointot vagy EoTech-et is. A fegyverlámpák meg kb bármi. De a kedvencem ez:
Lövedékálló a radar burkolata.Nem tudom volt-e, de ez a videó kb a 0:11-től szépen bemutatja, hogy a Trophy a közelről indított célra is “rámozdul”.
Nekem úgy tűnik, hogy rendeltetés szerűen lereagálni végül már nem tudta, nagyon közel történt robbanás.
Érdekelne mi marad egy ilyen után épségben a szenzorokból…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..