Srácok! Én nem szoktam belefolyni ide, de 5 nap folyamat 12 éjszakában van néha egy kis időm, tik-tok videókat lapozni...
Talán tegnap éjjel véletlenül bedobott szerencsétlen gyerekekről videót a Gázai-övezetből, és biztos likeoltam, ugyanis ma elhalmoz vele.
Nem ajánlom olyanoknak akiknek van szeretet a szívében mert végig fogja sírni őket. Csak a 2. vh utáni kóbor árvagyerekekről készült filmrészletekhez tudom hasonlítani. Mondhatom több mint 100 videó megtekintése után.

Gyerekek százai szülők nélkül sírva füvet esznek, a széttört segélyláda tartalmának maradékát próbálják felszedni a földről. Segélyszállítmányban küldött búza szemeit szedegetik a földről a koszból. A közösségi főzőhelyeken verekednek azért hogy a már teljesen tisztára nyalt edényt, ki nyalhassa újra tisztára! Árva gyerekek 10 ezrei kóborolnak, ülnek az úton, maguk elé meredve, ha már nem tudnak sírni. Könyörögnek a vízért, de nincs, vagy éppen a halott testvéreiket siratják. A felnőttek nem is tudnak minddel foglalkozni, annyian vannak.... picike 4-5-6 éves kislányok, kisfiúk! És ezek nem érzékenyítő Hamasz videók, hanem a mindennapjaikat bemutató full amatőr felvételek. Nem sokára Rafah kerül sorra, ahol 1,5 millió ember van összezsúfolva.