Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Teljesen jogos a kérdés felvetés!Avagy tényleg - voltaképpen mire is jó úgy általában a nyugati világnak az, hogy feltétlenül támogat egy kupac elmebeteg cionista majmot, akikkel gyakorlatilag nulla a kereskedelmi kapcsolat, nulla a kulturális kapcsolat, es az elmúlt 80 évben gyakorlatilag semmi mást nem tudnak felmutatni a térségben mint hogy rendszeresen felkúrták az egész muszlim világ agyát ami nagyrészt ezért rühelli az egész nyugati világot, egyébként meg kb. teljesen semleges lenne neki?
Közben persze rosszban kell lenni a világ két legjelentősebb olajtermelő országaival, amire viszont szükségünk van.
Bármilyen költség - haszon elven nézzük ezt, Izrael nekünk csak egy rohadt nagy kolonc.
x.com
x.com
Izrael annyira pofátlan, hogy a franciák és a britek is inkább kussolnak. Maradt az egy szem USA, a maga lefelé ívelő pályájával.
Remélem ezzel letudták és egy darabig nyugalom lesz. Azért hurrá optimizmusra nincs ok.Ééés Izrael Iszfahánt rakétázza
Az izraeli lakosság max. a bőröndöket hordja ki lábon. Nekik itt van az egész KKE... Ide fognak költözni ha felforr a Holt-tenger vize.Így van.
Totál más az az időszak amit ki tud hordani "lábon" a két társadalom kenyéren és vizen, koszban sárban.
Ha kajakra egymásba pattannának, Irán nagy része éhesen is ordibálná két hónap múlva vérben forgó szemekkel hogy "halál amerikára, halál a zsidókra".
Az izraeliek meg megbuktatnák a picsába Nethanjaut, hogy mehessen a negevbe lilára festett hajjal partyzni valami Rave bulin.
Kicsit sarkítva de ez a különbség.
Kína attól még más áron kapná az olajat meg a gázt.És Kína sem akarja majd rövidre zárni a kérdést úgy, hogy orrba veri a magáról megfeledkezett balhés gyereket a játszótéren. Mert Kínának szintén fájna a nagyon magas olaj és gázár, a közel-keleti olaj és LNG elapadása, a vörös-tengeri szállítási útvonal teljes elvágása.
Pedig szétcsapták "viccelődve".Nem kell Dimonát a perzsák szét lőni , elég a sótalanitót fél Izrael szomjan hal.
Nem. Gyanítom, hogy valamelyik maharadzsa udvarában terjedt el, valószínűleg a barbár szkíták vagy fehér hunok vitték be...Nem indiai?
A világ keleti felén elképesztő ügyességgel gyártanak után működő alkatrészeket.Az biztos! Én tegnap lejáratam fel Szombathelyt mert bexart fel éve a villanypasztorom. Tok egyszerű szerkezet, egy Sokol rádió is bonyolultabb nála. Túl hosszú ideig letestelt a drótkeritesre. 7 helyen voltam, nézték rám mint egy ufora, vegyek újat azt mondják, meg a, ez nem tv de tv-bol se javitunk már csak Samsungot. Mondom neki itt régebben hutoszekrenyt is javítottak. Elfáradtam, feladtam, majd beviszem a cégbe aztán újra kimerem, veszek egy forrasztó és kicseréltem azt a 100 forintos gerjesztot vagy akármit rajt.
És ez a nyugat gyongyszeme, megyei jogú város, Szombathely. Most akkor állj neki gyártás le egy atombombat.
Csámpányt...Nem tudom mit isznak Párizsban, de nem tesz jót a politikusaiknak.
Nem tudom, én szimpatizálok velük. (De Netanjahu egy szemétláda rasszista - volt és lesz is.) De most már, hogy bemutatták, ha nagyon akarnák lenne csinnadratta Irán közepén, abbahagyhatnák a bulit.Izrael ezzel a támadással a maradék rokonszenv elvesztését kockáztatja.
Beégtek a kipások?
Valahogy minden balulsül el. Irakiak is csemegéznek