Biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű.Nem olyan egyszerü atombombát legyártani.
Azért mérget nem vennék rá hogy a perzsáknak nincs.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű.Nem olyan egyszerü atombombát legyártani.
vagy csak találtak egy könyvelőtSzerintem sem lehet kizárni hogy van már atomfegyverük.
Nagyon megbátorodtak.
Cigány okosság!Nem indiai?
Az a helyzet, hogy ezt eddig is tudták, és használták is Libanonból a Hezbollah, délről meg a Hamasz mögé bújva.vagy csak találtak egy könyvelőt
aki kiszámolta hogy ha az a múlt heti hullám - párszáz pártízezer dolláros occsó technika körítve néhány tucat értékesebbel - irán költségvetésében kerekítési hiba nagyságrendét képezi akkor is ha azt minden héten megismétlik, az ez elleni védekezés meg hullámonként másfél milliárd dolár az izraeli és izraelt támogató külsős oldalon ami a teljes izraeli költségvetés (nem csak a katonai) nagyságrendje, akkor a kérdés csak az hogy a rakéta fogy el előbb vagy a pénz a rakétára
Igen, a kínai eredetű GO meg az anyja hátán erőszakolja meg mindkettőt együtt.Nem, perzsa. (Megjegyzem, hogy a bridzs, ami szellemi sportként összehasonlítható vele - és kombinációkat tekintve több nagyságrendet ver a sakkra - meg orosz eredetű. Ezt csak a ruszofilek kedvéért tettem be... )
Nem olyan egyszerü atombombát legyártani.
hát passz, nekem valami brahmanidák rémlenek. De majd megkérdem a gyerek sakktanárát.Nem, perzsa. (Megjegyzem, hogy a bridzs, ami szellemi sportként összehasonlítható vele - és kombinációkat tekintve több nagyságrendet ver a sakkra - meg orosz eredetű. Ezt csak a ruszofilek kedvéért tettem be... )
hát legyártani egy hirosimában is alkalmazott légibombát nem egy nagyon nehéz feladat szerintem,főleg úgy hogy azóta eltelt mondjuk cirka majdnem 80 évNem olyan egyszerü atombombát legyártani.
Ezt éppen honnan veszed? Mert az olajcégeknek persze hogy jó, de akkor szerinted olajcégek=USA?
Bidenék ismerten rászóltak az ukránokra, hogy hagyják békén az orosz olajfinomítókat. Nem véletlenül.
Az USA-ban most közel 4 dollár egy gallon benzin. Magas. A 4 dollár arrafelé egy pszichológiai határ. És az újjáválasztását nagyon nem segíti.
A gázon csak nyer az USA, mert termel, de alig használ. Olaj esetében, pedig magas áron ők is tudják fokozni a termelést, alacsonyan nem. Meg nincs szétadóztatva. Emiatt oda kevésbé gyűrűzik be a hatása. AKkor inkább úgy fogalmazok nekik, kevésbé fáj, mint bárki másnak
Te a piszkos bombáról beszélsz, azt valóban nem olyan nehéz összehozni.Én úgy tudom, hogy bombát gyártani, ha nem is túl jó hatásfokút nem olyan nehéz gyártani. A megfelelő hasadóanyag előállítása a grízes. Az se túl nehéz, inkább drága, és méginkább rengeteg idő. Ezért is ezt tmadta annak idején a Stunsxnet.
Az biztos! Én tegnap lejáratam fel Szombathelyt mert bexart fel éve a villanypasztorom. Tok egyszerű szerkezet, egy Sokol rádió is bonyolultabb nála. Túl hosszú ideig letestelt a drótkeritesre. 7 helyen voltam, nézték rám mint egy ufora, vegyek újat azt mondják, meg a, ez nem tv de tv-bol se javitunk már csak Samsungot. Mondom neki itt régebben hutoszekrenyt is javítottak. Elfáradtam, feladtam, majd beviszem a cégbe aztán újra kimerem, veszek egy forrasztó és kicseréltem azt a 100 forintos gerjesztot vagy akármit rajt.Nem olyan egyszerü atombombát legyártani.
Kölcsönkérnek párat Észak Koreából, úgyis millen jóba vannak.Az biztos! Én tegnap lejáratam fel Szombathelyt mert bexart fel éve a villanypasztorom. Tok egyszerű szerkezet, egy Sokol rádió is bonyolultabb nála. Túl hosszú ideig letestelt a drótkeritesre. 7 helyen voltam, nézték rám mint egy ufora, vegyek újat azt mondják, meg a, ez nem tv de tv-bol se javitunk már csak Samsungot. Mondom neki itt régebben hutoszekrenyt is javítottak. Elfáradtam, feladtam, majd beviszem a cégbe aztán újra kimerem, veszek egy forrasztó és kicseréltem azt a 100 forintos gerjesztot vagy akármit rajt.
És ez a nyugat gyongyszeme, megyei jogú város, Szombathely. Most akkor állj neki gyártás le egy atombombat.
Eztetet nem tudom (a sakkot biztos), de a bridzsben elméletileg 53,644,737,765,488,792,839,237,440,000 leosztás lehetséges....Igen, a kínai eredetű GO meg az anyja hátán erőszakolja meg mindkettőt együtt.
Ezt Mac-nek kényeztetésül !
Korábban Moszkvát és Szentpétervárt akarták leatomozni...Nem tudom mit isznak Párizsban, de nem tesz jót a politikusaiknak.
Nem. Emlékeim szerint Hpasp elég hosszú cikket írt erről annak idején. Az volt a konklúzió hogy mai technológiával ha van hasadóanyag relatíve könnyü bombát építeni, max nem működik el minden hasadóanyag ezért piszkosabb lesz. De rendes nukeáris bomba lesz, nem csak sugárzó piszkos bomba.Te a piszkos bombáról beszélsz, azt valóban nem olyan nehéz összehozni.
Hirosimában piszkosbombát dobtak le az amerikaiak?Te a piszkos bombáról beszélsz, azt valóban nem olyan nehéz összehozni.