Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért a siker ünneplésébe belerontana, ha a környeken a robbanás miatt összeomló épületek lakosságát is képre kellene rakni erkölcsösen nem?
Mindenesetre eddig az arab és egyaltalan az ellenállás tengelye világ szánalmasan szerepel ha a nagy képet nézzük. Ugyanolyan bénán tolják a sok irgum-burgum má' megint mi haltunk meg hol az igazság sztorikat mint az oroszok. Ahelyett, hogy simán csak megölnék az ellenfeleiket, jelen esetben titeket. Én ezt egyszerűen nem értem.
Mármint amit lenyomtatok az elmúlt èvtizedekben csak, ha én vagyok az első ajatollah, az első rendelkezésem, hogy
1. pont: minden portás, rendőr, atomtudós haláláért 150 mosolygós kislány adja vissza a nösámáját arcbőr genetikai puttonyába, ezt fel lehet aztán szorozni az általuk meg nem szült jövő generációkra.
2. pont: minden ezutáni megtorlás, legyen az atombomba akár, automatikusan az 1. pontra való visszaugrást eredményezi.
És ezt aztán következetesen csinálni is, rátok bízva hogy hány nap alatt lövitek el a teljes jövőtöket.
Ehelyett mennek az irgum-burgum mostaztán micsoda rettenetes megtorlás lesz makogások és bombázódnak szét hülyén a felmondói. Még mindig igazsághaborúznak a propagandagépezet ellen aminek évezredek óta ez a melója népírtáskor. Egyszerűen viccesek és hülyék.
A legjobb a ket masodik sorban ugráló itt, fegyver nélkül, így a hüvelykujjukat hetyken a nadrágba akasztva ugrálnak végig...Az euronews a libanoni hadsereg erejéről és szerepéről értekezik.
De látva az első öt másodpercet, hát nem is tudom, ott tényleg létezne a hülye járások minisztériuma?
Azért ez mégsem az indiai-pakisztáni határ.
Anno Izraelben gyógyítgattak is szíriai ISIS harcosokat...A Hezbollah egy félkatonai szervezet, aminek kulcsszerepe volt az IÁ kisöprésében, mely IÁ-t és kapcsolódó szervezeteit ugyanúgy a nyugat támogatta, mint ahogy a banderistákat.
Mint a magyar...A legjobb a ket masodik sorban ugráló itt, fegyver nélkül, így a hüvelykujjukat hetyken a nadrágba akasztva ugrálnak végig...
Egy bohocsereg, nem hadsereg a libanoni. Teljesen komolytalan.
Anno Izraelben gyógyítgattak is szíriai ISIS harcosokat...
És sokan nem értik, hogy szerintem miért a fasszopó kurva anyját az idióta kretén faszbarom vezetőknek, legyen az katona vagy civil, akinek konkrét igénye van arra, hogy erre a szarra kényszerítse az embereket. Menjen így melózni ha ennyire idióta és ez neki tényleg tetszik.A legjobb a ket masodik sorban ugráló itt, fegyver nélkül, így a hüvelykujjukat hetyken a nadrágba akasztva ugrálnak végig...
Egy bohocsereg, nem hadsereg a libanoni. Teljesen komolytalan.
Anno Izraelben gyógyítgattak is szíriai ISIS harcosokat...
A te általad hozott cikkben ez is van, amit a herceg mondott:Saudi Crown Prince Tells Blinken He 'Doesn’t Care' About Palestinian Issue: Report — The Kashmir Monitor
The Kingdom of Saudi Arabia’s Crown Prince Mohammed bin Salman has told United States Secretary of State Antony Blinken that he doesn’t personally prioritizewww.thekashmirmonitor.netThe War That Would Not End
Inside the year-long American effort to release the hostages, end the fighting in Gaza, and bring peace to the Middle Eastwww.theatlantic.com
az Atlanticos cikkben mondja, hogy személyesen pont leszrjaA te általad hozott cikkben ez is van, amit a herceg mondott:
"Hangsúlyozta azonban, hogy a palesztin államiság létrehozásának kérdésén kell dolgozni, mivel ez az Izraellel kötendő normalizációs megállapodás kritikus eleme. "
Szőrségednek előrehaladott szelektív látása van.
Akkor ezt megint teljesen egyedül csinálták, az amcsik és a britek nélkül. Pont úgy mint múltkor.
Mint minden gazságot.Akkor ezt megint teljesen egyedül csinálták, az amcsik és a britek nélkül. Pont úgy mint múltkor.
Jah, de amikor én tettem be ugyan ezt....Nah, reformáció indulna? Nem lesz könnyű.
"Szaúd-Arábia a modern iszlám felé halad, amely együtt fog mozogni más vallásokkal, és kiirtja nemzetünkből a szélsőségek utolsó részét is"