Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Kezdésnek pár ev sportot, mondjuk úszást, kosárlabdát, biciklizést, így együtt. Az átlag amerikai katonákhoz képest ezek a vállatlan, tyúkmellű gyerekek rémisztően néznek ki (és igen, tudom, hogy ez genetikai hátrány, amiből indulnak). Esküszöm, nálam a kisebbik már most arányosabban néz ki...Mazel tov
még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
Szegény tömeggyilkosokat még az ág is húzza.Ajvé.még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
A mentőszolgálat véradásra szólított fel.
16 sérült, ebből 4 súlyos, 4 közepesen és 8 könnyű~40 sérültről van jelentés, MDA 16 sérültet már kórházba szállított,
4 súlyosat
A sunyi hétfő.
Amerika mindig kedden választ...
Köszi, hogy nagy szakembernek tartasz. Légvédelmi ezrednél szolgáltam, de ez nem oszt, se nem szoroz.Ta nagy szakember lehetsz, hogy minden infó nélkül jelented, hogy kiváló volt az iráni légvédelem. Én megvárnám a műhold képeket ez ügyben. Ami biztosra vehető, Izrael, több mint 100 géppel támadott. Mind visszatért az iráni légtérből. F-15, F-16, F-35.
Majd a műhold képek megmutatják mit hoztak ki ebből a korlátozott támadásból az izraeliek. Mert nem támadtak annyira érzékeny célokat. Valamint, a hírek szerint, Hollandián át, értesítették az iráni felet, hogy na, akkor most jönnek.
Mindenki vigyáz a presztízsre, de senki nem akar nagyobb háborút, ez a játék így néz ki a két fél között.
Ezek a visszajátszások azért vannak mert ott még nincs megállíthatós TV? Roppant blőd marketing fogás
Mózesék fogynak. Megkérjük Sir Higgins testvérünket,hogy mondjon egy kaddist,a négy IDF terrorista lelki üdvéért.
War Monitor
⚡️Ugly terrorists announced liquidated by Hezb-Allah after attempting to enter southern Lebanon, they swiftly found outt.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..