Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtam én csak nem sejtettemMindig a first Monday utani first Tuesday in November.
Kezdésnek pár ev sportot, mondjuk úszást, kosárlabdát, biciklizést, így együtt. Az átlag amerikai katonákhoz képest ezek a vállatlan, tyúkmellű gyerekek rémisztően néznek ki (és igen, tudom, hogy ez genetikai hátrány, amiből indulnak). Esküszöm, nálam a kisebbik már most arányosabban néz ki...Mazel tov
még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
Szegény tömeggyilkosokat még az ág is húzza.Ajvé.még nem tudni, hogy baleset vagy szándékos volt
A mentőszolgálat véradásra szólított fel.
16 sérült, ebből 4 súlyos, 4 közepesen és 8 könnyű~40 sérültről van jelentés, MDA 16 sérültet már kórházba szállított,
4 súlyosat
![]()
A sunyi hétfő.
Amerika mindig kedden választ...
Köszi, hogy nagy szakembernek tartasz.Ta nagy szakember lehetsz, hogy minden infó nélkül jelented, hogy kiváló volt az iráni légvédelem. Én megvárnám a műhold képeket ez ügyben. Ami biztosra vehető, Izrael, több mint 100 géppel támadott. Mind visszatért az iráni légtérből. F-15, F-16, F-35.
Majd a műhold képek megmutatják mit hoztak ki ebből a korlátozott támadásból az izraeliek. Mert nem támadtak annyira érzékeny célokat. Valamint, a hírek szerint, Hollandián át, értesítették az iráni felet, hogy na, akkor most jönnek.
Mindenki vigyáz a presztízsre, de senki nem akar nagyobb háborút, ez a játék így néz ki a két fél között.
Ezek a visszajátszások azért vannak mert ott még nincs megállíthatós TV? Roppant blőd marketing fogás
Mózesék fogynak. Megkérjük Sir Higgins testvérünket,hogy mondjon egy kaddist,a négy IDF terrorista lelki üdvéért.
![]()
War Monitor
⚡️Ugly terrorists announced liquidated by Hezb-Allah after attempting to enter southern Lebanon, they swiftly found outt.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..