nem hordok pajeszt.
Mikor kellett utoljára gmaszkot felvenni.. de gondolom ha rabbinikus felmentése van, akkor vállalja a felelősséget magáért
ilyen szempontból. Vagy majd az Isteni Gondviselés.
bocs má' Sir de nem Te vagy a fotón, vagy igen ?
most ez a mikor kellett utoljára felvenni gázmaszkot is miféle hülye kérdés ?
legutobb irakban vették fel a nyugatiak ha jól emlékszem,de biztosan nem lesz bejelentve előre egy gáztámadás, illetve nem véletlenül lett kitalálva a maszk.,szóval ne zárjuk ki mint lehetséges opciót.
most valamiért az jutott eszembe,hogy a válaszod olyan volt,mint ha azt mondaná egy gépi forgácsoló (esztergályos) oktató,hogy nem baj fiam ha hosszú a hajad mert rocker vagy, és még ebben az üzemben úgy sem csavarta be még senki haját a pad, szóval hagyd nyugodtan szabadon,hagy lógjon .. aztán amikor baj van akkor meg megy a kamillázás .. hogy hát erre nem gondoltak.
tényleg komolyan kérdeztem egyébként,hogy ezt a "problémát" hogyan oldják meg náluk ? (pl belügyi szolgálaton vannak a hátországban,ahol ez nem jelent hátrányt, egészségügyi intézményekben vannak,sofőrök.logisztikusok stb stb ..) szóval van/lenne nekik bőven "pajesz alternatíva", erre lettem volna kíváncsi .. és tényleg mindenféle hátsó szándék nélkül kérdeztem,nem szokásom senki vallásából gúnyt űzni, nehogy félre értsd !
de mindegy akkor lapozzunk ..