Joker. Magyarországból való vagyok. Ritka kivételektől eltekintve, a húzó arcokon kívül, a képviselők nagy része kicserélődött, a rendszerváltás óta. Jah, és magam is hivatásos vagyok, több mint egy évtizede, s nem politkus. Értem én, ahogy TE látod ezt, de optimális esetben, aki valaha felesküdött, és VALÓBAN nem nyomorog, van mit enni adni a családjának, az úgy gondolkodik, ahogy én. Akik engem körbevesznek, szerencsére hasonlóan gondolkodnak hozzám, s nem úgy, ahogy te. Ezért tud még egyáltalán ez az ország működni, mert az élet minden területén a hivatástudattal rendelkező emberek, kiválóan helytállnak, néha bizony gombokért, meg kifizetetlen, "elgörgetett" túlórákkal is. S ez kormányfüggetlen, hidd el... Gyanítom TE nem vagy hivatásos, mert igen "versenyszférás" hozzáállásod van...
Joker nem "versenyszferas" hanem tapasztalt eretteb egy kicsit naslad valoszinu idosebb is.
Amit elmondott az nem all ellentetben a lojalitassal sot ! Tudod a katona jobban harcol ha tudja otthon minden rendben van a gyerek asszony megkapja az ellatast gyogyszer kaja stb. Raadasul nem csak akkor amikor o meg el hanem esetleg utanna is ha mar a legdragabbal fizetett a hazaert amivel csak lehet.