<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="2ndt"><blockquote rel="ozymandias">Az ún. "európai vezetök" nagyon rossz emberismerők... A Putyin maga az ördög, de erdogánka meg cimbi. Na ne.
Mit is varunk egy olyan vilagban, ahol az USA kepes a szaudiakkal kozoskodni... Mindenestre jelen pillanatban nem tudom, hogy van-e eloremutato megoldasa a most folyo politikai jatszmaknak. Kivancsian varom Haubagoi aktualis agymeneset (ezt humornak szantam, nem tamadasnak).</blockquote>
Hát most rácsesztél, mert átaludtam az egészet, úgyhogy az égvilágon semmi hozzáfűznivalóm nincs )
</blockquote>
)) Sebaj, majd lesz. Ne tartsd magadban
</blockquote>
Már van is, egyelőre rövid leszek:
Először Erdogan Oroszo. és az SCO felé nyitott, aztán összeveszett velük és abszolút USA párti lett. Aztán most úgy néz ki összeveszik az USA-val is, de nem megy vissza Oroszo.-hoz sem.
Kérdés, akkor ki marad Töröko.-nak?
Válasz: az EU.
Na mielőtt azt mondanátok, ezt eddig is tudtuk, mondanám a következményét ennek:
ennek az a következménye, hogy ahogy Töröko. egy kelet-nyugat irányú "ingamozgás" után végül megállt középen (se Oroszo., se USA), azzal, hogy az EU Töröko.-hoz köti magát (vagy fordítva), az EU is bepozicionálja magát egy olyan helyzetbe, amelyben az EU-nak mind Oroszo., mind pedig az USA ellensége lesz, hasonlóan Töröko. helyzetéhez.
Nem más ez kérem szépen, mint Németo. hatalmi játéka, kísérlete a hatalmi térnyerésre,
amelyben Németo. támogatni kezdi azon országokat, amelyek megrekedtek középen az Oroszo. és USA közti hatalmi erőtérben.
Vagyis a felállás, a satu szerkezete Európára fókuszálva:
USA + Izrael + Oroszo. ("a satu")
vs.
EU/Németo. + iszlám világ, Töröko. ("a satu tárgya")
Nem is csoda, hogy a satuba fogott EU-ból a UK sürgősen ki-brexitelt.