Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Háborúban nem voltak 40 éve olyannal aki vissza is tudott lőni, akármennyire próbálod az ellenkezőjét bizonyítani. Az, hogy most átrepülnek Szíriába bombázni, mert nincs légvédelem vagy Irakban miután az amerikaiak szétkapták a helyet az nem jelent semmit, a földön is ugyanez a helyzet. A 81-ben harcoló iráni meg lehet ha már az unokáival játszik, de a fia Szíriában kecskebaszókra vadászik sok társával együtt, így nekik lesz harci tapasztalat legalább szárazföldön.T. Joker!
'A '73-as háború után még kb. 20 évig Izraelnek voltak szárazföldi és légi konfliktusai Szíriával /elsősorban Libanon területén/. Az igaz, hogy az ezekben résztvevők ma már nagypapa korúak, de ez az irak-iráni háborúban résztvevő irániakra is igaz. Összességében tehát az "Izraelnek sincs semmi harci tapasztalata se földön se levegőben olyan ellen aki vissza is tud lőni" állításod nem felel meg az igazságnak. /A palesztinokat meg kár volt idekeverni, mert nekik sose volt légierejük, csak rakétájuk, mellyel - jobb híján - izraeli civil célpontokra lődöztek./
Végezetül én annak örülnék, ha az elkövetkező évtizedekben 1 országnak se lennének "harci tapasztalatai"....
Háborúban nem voltak 40 éve olyannal aki vissza is tudott lőni, akármennyire próbálod az ellenkezőjét bizonyítani. Az, hogy most átrepülnek Szíriába bombázni, mert nincs légvédelem vagy Irakban miután az amerikaiak szétkapták a helyet az nem jelent semmit, a földön is ugyanez a helyzet. A 81-ben harcoló iráni meg lehet ha már az unokáival játszik, de a fia Szíriában kecskebaszókra vadászik sok társával együtt, így nekik lesz harci tapasztalat legalább szárazföldön.
Meg berepültek Iránba is amikor úgy gondolták hogy olyan cél van amit bombázni érdemes (2-3 éve volt asszem utoljára ilyen). Meg konstans hadi állapotban élnek, meg még a nők is sorozva vannak. Van hadiiparuk, modern eszközeik, tömérdek pénzük, jelentős szövetségeseik. Nem értem minek bizonygatni azt hogy szart se ér a seregük amikor ez nyilvánvalóan nem igaz.
Mentségükül előrebocsátva, hogy nem elsősorban a katonák bűne volt, de az utolsó kalandjukat Libanonban egy véres vígjátékként sikerült befejezniük. A nosztalgia szép dolog. Ez a hadsereg nem az a hadsereg. Ezek a politikusok nem azok a politikusok.Meg berepültek Iránba is amikor úgy gondolták hogy olyan cél van amit bombázni érdemes (2-3 éve volt asszem utoljára ilyen). Meg konstans hadi állapotban élnek, meg még a nők is sorozva vannak. Van hadiiparuk, modern eszközeik, tömérdek pénzük, jelentős szövetségeseik. Nem értem minek bizonygatni azt hogy szart se ér a seregük amikor ez nyilvánvalóan nem igaz.
Azért nem ennyire egyszerű. Iránba berepülni kell 10 tonna kerozin, egy háborúhoz meg annyi hadianyag amennyi nekik nincs, teljesen már méretkategória. A legutóbbi vagy azelőtti, de 2006 utáni nagyobb gázai műveletben kifogytak a bombákból. A hadiipar meg a modern eszköz vitathatalan, nem is mondtam, hogy nincs, fennebb is arról írtam, hogy harci tapasztalatuk nincs épkézláb ellenféllel szembe, se földön se vizen se levegőben. Pénzük meg annyi van amennyit kapnak segííílykéből, ha az elapad akkor nekik annyi minden téren. Most akinek a környéken lesz harci tapasztalata az a Hezbollah (ennek biztosan nagyon örülnek), az SAA, Kurdok, kecskebaszók A-tól Z-ig de ők fogyóban vannak, Iráni forradalmi gárda meg Szíriába küldött tisztek, meg talán az irakiaknak. Nemes egyszerűséggel abból az okból, hogy ők háborúztak az elmult években.Meg berepültek Iránba is amikor úgy gondolták hogy olyan cél van amit bombázni érdemes (2-3 éve volt asszem utoljára ilyen). Meg konstans hadi állapotban élnek, meg még a nők is sorozva vannak. Van hadiiparuk, modern eszközeik, tömérdek pénzük, jelentős szövetségeseik. Nem értem minek bizonygatni azt hogy szart se ér a seregük amikor ez nyilvánvalóan nem igaz.
Iránt akarják a zsidók kiszorítani a Szíriai rendezésbol.A zsidó állam vezetői ismét Moszkvába érkeztek.Na megint vajon mit akarnak kisírni?Mit kit akarnak bombázni?
https://southfront.org/israeli-agenda-talks-russia/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Azért nem ennyire egyszerű. Iránba berepülni kell 10 tonna kerozin, egy háborúhoz meg annyi hadianyag amennyi nekik nincs, teljesen már méretkategória. A legutóbbi vagy azelőtti, de 2006 utáni nagyobb gázai műveletben kifogytak a bombákból. A hadiipar meg a modern eszköz vitathatalan, nem is mondtam, hogy nincs, fennebb is arról írtam, hogy harci tapasztalatuk nincs épkézláb ellenféllel szembe, se földön se vizen se levegőben. Pénzük meg annyi van amennyit kapnak segííílykéből, ha az elapad akkor nekik annyi minden téren. Most akinek a környéken lesz harci tapasztalata az a Hezbollah (ennek biztosan nagyon örülnek), az SAA, Kurdok, kecskebaszók A-tól Z-ig de ők fogyóban vannak, Iráni forradalmi gárda meg Szíriába küldött tisztek, meg talán az irakiaknak. Nemes egyszerűséggel abból az okból, hogy ők háborúztak az elmult években.