Azért reménykedjünk hogy legalább életösztön van!Arrafelé a józan ész nem teng túl,sajnos.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért reménykedjünk hogy legalább életösztön van!Arrafelé a józan ész nem teng túl,sajnos.
Az azért komoly bazzeeg! Mondjuk én ebben az esetben pont megértem a törököket. A NATO se tudom hogy mi a túrót képzelt, mert a Norvégok tuti hogy leadták előre a tervezetet, sőt ha rosszindulatú vagyok, még az is felmerül bennem hogy valaki sugalmazta feléjük hogy ez jó móka lenne. Nagyon ügyesen haladunk arra felé hogy teljesen magunkra vadítsuk a törököket!A törökök visszarendelték 40 fős alakulatukat a norvégiai Stavangerben folyó NATO gyakorlatról, mert Atatürköt és Erdogánt ellenségként jelenítették meg.
Stoltenberg NATO főtitkár és a norvég hadügyminiszter elnézést kért.
https://www.yahoo.com/news/nato-chief-apologises-turkey-over-norway-incident-140437723.html
Az azért komoly bazzeeg! Mondjuk én ebben az esetben pont megértem a törököket. A NATO se tudom hogy mi a túrót képzelt, mert a Norvégok tuti hogy leadták előre a tervezetet, sőt ha rosszindulatú vagyok, még az is felmerül bennem hogy valaki sugalmazta feléjük hogy ez jó móka lenne. Nagyon ügyesen haladunk arra felé hogy teljesen magunkra vadítsuk a törököket!
Annak semmi értelme nem lenne az ő szempontjukból, ami most van már az is roppant kínos a NATO nak. Fontos helyen egy erős tagállamról beszélünk, illetve veszélyes folyamatot indíthat meg. Elbaszták.Vagy már tudatosan tolják őket Moszkva felé.
Annak semmi értelme nem lenne az ő szempontjukból, ami most van már az is roppant kínos a NATO nak. Fontos helyen egy erős tagállamról beszélünk, illetve veszélyes folyamatot indíthat meg. Elbaszták.
Az Eu-t megszüntetni?Na ez abszolút nem érdeke az USA-nak.A saját kezét nem vágja le.De, van értelme. Az USA erős ellenpólust akar magának, amely nem Kína. Továbbá azt, hogy ez az erős ellenpólus szüntesse meg az EU-t.
Ehhez Törökországot oda kell nyomni az oroszokhoz.
hát láttam már néhány baromságot, de ez is ott van a topon.....
Az oszt igen.
Vagy már tudatosan tolják őket Moszkva felé.