Nem én görcsölök azon folyamatosan ,hogy magyar történelmi példával igazoljam Izrael Palesztinokkal szembeni politikáját amit mellesleg a fél világ élén az ENSZ.-el már nem egyszer elítélt. Ez nekem nem tetszik sőt elég visszataszítónak tartom.Rengeteg 2-nél tovább gondolkodni képes zsidó ember Izraelen belül is elítéli ezt a vér rasszista politikát.Egyébként anno nagyon komoly mozgalom volt értelmiségi gondolkodó zsidó emberek vezetésével amelyik ellenezte ,hogy Palesztinából legyen Izrael de hát akkor is a vallási fanatizmus volt az erősebb.Zsidok kb .700 eve elnek Mo-n, tehat joval a torokok elott is eltek Mo-n. Es semmi baj sem volt veluk, az szdsz-ig, de Orban mar evek ota dolgozik azon, hogy a magyar jobboldalt visszategye oda, ahol mindig is volt, es ahol az europai jobboldal is van, a filoszemita oldalra. Europaban a marxistak az antiszemitak. Egyszeruen a zsido is csak egy nep a sok kozott, alapvetoen nincs bennuk semmi kulonos, legalabbis nem tobb mint mas nepekben. Koztuk is van sok kocsog meg sok jofej is. Csak egy pelda baro Hatvani csinalta meg a teljes magyar hadipart a ket VH kozott es zsido volt.
Az aktuális eseményt vizsgálva pedig semmi de semmi (leszámítva az agyatlan cionizmust) nem indokolta ezt a bejelentést..Ha egy csepp eszük volna kurva gyorsan a megbékélést keresném az arabokkal mert Izrael mint állam létezése a történelem palettáján légyfingnyi időtartam és semmi sem tart örökké.