Erdogan: a török hadsereg az iszlám hadereje, ami nem elfoglal, hanem igazságot hoz.
Ááá... így már minden világos ! Ez lett volna az EU sorsa is, de szanaszét oszlott volna az egész amikor elkezdi az iszlámosítást. Így már világos az is, hogy a török szultán miért akar mindenfelé hódítani és terjeszkedni. (amíg csak én mondtam az ősszel, akkor bolond voltam, csesztettek érte (szír topic), most hogy bevallotta magától mi van ? Vagy csak én láttam át a szitán akkor ?

Ez most elmondta az igazat. Meg a pártfőnöke is. Mindenki jól vésse a fejébe kik ezek.
A líbiai helyzet valódi háttere
Valójában legalább két hónapja zárt ajtók mögött folynak a tárgyalások, amelyek célja csak egy: mit nyerünk mi ebből? Hogyan lehetne megállapodni abban, hogy ezt az országot érdekszférákra osszák fel. Nem hiába mondtam, amint a Líbiáról folytatott beszélgetés elindul, külső tényezőkről beszélünk . Törökország egyébként az egyetlen külső szereplő, amely teljes mértékben, semmit sem rejtegetve vesz részt a líbiai konfliktusban. Ugyanakkor megmutatja az európai államoknak, hogy Törökország befolyásos ország a Földközi-tenger egész területén.
Wilson !!! Most már világos, miért írtam én a múltkor, hogy a törökben nem lehet megbízni ? Semennyire ! Kiemeltem az idézetben a lényeget. Nekem mindegy milyen ártatlannak jónak festi le Erdogant és a bandáját a fickó, abból egy betű sem igaz !!! Ez a valódi arcuk amit most látsz, amikor nyilatkozgattak a hadüzenetekről, a majdan győztes háborújukról (ha elkezdik) Ez az igazi valóság. A görögök meg ismerik őket ősidők óta, azért nem is bíznak bennük soha. Mürkül meg majd felveszi őket az EU-ba...