Na innentől már nem is kell az ukránoknakMár a Kornet-E is keresztül hugyozta bármelyik irányból ! Nem nagy csoda ez !

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na innentől már nem is kell az ukránoknakMár a Kornet-E is keresztül hugyozta bármelyik irányból ! Nem nagy csoda ez !
Ez szerintem régi.
Na erről pofáztam 15 perce...nem kellett délutánig várni!
Én is azon gondolkoztam,akik a videón szerepelnek már biztos ölték meg vagy terrorizálták a családjukat az izraeliek.Mennyi sok évtized , mennyi dühe , gyűlölete van ezekben az emberekben ?!
Én mondtam. Ahogy a hordozókkal baxhatták a csatahajókat, a drónok megjelenésével kb. mindent.
Most lejáratódik a vaskupola is. Ki van ez találva. Minden wunderwaffe egyszer elavul.Na innentől már nem is kell az ukránoknakAzt eddig meg pitlikültek érte
![]()
Izrael ezért (hullagyalázásért) lekaszálja majd az arabokat. Hiába fognak sírni Allahhoz.
Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Ezek ilyenek. Valószínűleg volt a családjukban olyan, akivel így bántak el korábban, pl. a telepesek. Olyan ellentétek feszülnek, durva egy térség.Izrael ezért (hullagyalázásért) lekaszálja majd az arabokat. Hiába fognak sírni Allahhoz.
Ezt most simán túlterhelték !
Azé ez má erősen Hóbagoly konteóEnnyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.![]()
De adja magát.Azé ez má erősen Hóbagoly konteó![]()
Magyarország is elmélkedik rajta ezek után feleslegesen https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/11/a-vaskupola-szeme-jovore-erkezik-a-honvedseghezMost lejáratódik a vaskupola is. Ki van ez találva. Minden wunderwaffe egyszer elavul.
Ezt gagyogom a különleges művelet megkezdése óta. A mostani Ukrajna vezetőségének a pedigréje is magáért beszél. Az orosz nem akar maga mellett egy Ukraelt. A mérleg nyelve itt Törökország lehet, ha ők is beleállnak a kurdok miatt Izrael ellen, akkor ott lehet pakolni. Szíria...Golan fennsík. Ha eldurvul a helyzet, Izraelnek honnan lesz üzemanyaga?Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.![]()
Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Ne basszatok már be kora reggel...Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.![]()
Izrael nem hiszem hogy ennyire hülye lenne.Még az volna a nagy szám,ha az USA úgy kikukázta az izraeli lőszerkészletet,hogy csak pár napra való volna,mint a többi balfasznak Európában.
Pont én is így vagyok füvet kéne nyírjak.Megj. utálom a szombatokat. Mindig akkor volna időm kertimunkára, otthoni barkácsolásra, jó az idő is, erre Prigozsin is a szombatot választotta, és ugye köztudott, hogy még kik nem dolgoznak szombaton ..., erre most harcolhatnak.
De megyek, mert ha itt ragadok, tuti borul minden.![]()
Az izraeli Merkava tankot egy palesztin drón semmisítette meg.Mivel lőhették ki a wundervaffe merkavát?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..