Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is azon gondolkoztam,akik a videón szerepelnek már biztos ölték meg vagy terrorizálták a családjukat az izraeliek.Mennyi sok évtized , mennyi dühe , gyűlölete van ezekben az emberekben ?!
Én mondtam. Ahogy a hordozókkal baxhatták a csatahajókat, a drónok megjelenésével kb. mindent.
Most lejáratódik a vaskupola is. Ki van ez találva. Minden wunderwaffe egyszer elavul.Na innentől már nem is kell az ukránoknak Azt eddig meg pitlikültek érte
Izrael ezért (hullagyalázásért) lekaszálja majd az arabokat. Hiába fognak sírni Allahhoz.
Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Ezek ilyenek. Valószínűleg volt a családjukban olyan, akivel így bántak el korábban, pl. a telepesek. Olyan ellentétek feszülnek, durva egy térség.Izrael ezért (hullagyalázásért) lekaszálja majd az arabokat. Hiába fognak sírni Allahhoz.
Ezt most simán túlterhelték !
Azé ez má erősen Hóbagoly konteóEnnyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.
De adja magát.Azé ez má erősen Hóbagoly konteó
Magyarország is elmélkedik rajta ezek után feleslegesen https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/11/a-vaskupola-szeme-jovore-erkezik-a-honvedseghezMost lejáratódik a vaskupola is. Ki van ez találva. Minden wunderwaffe egyszer elavul.
Ezt gagyogom a különleges művelet megkezdése óta. A mostani Ukrajna vezetőségének a pedigréje is magáért beszél. Az orosz nem akar maga mellett egy Ukraelt. A mérleg nyelve itt Törökország lehet, ha ők is beleállnak a kurdok miatt Izrael ellen, akkor ott lehet pakolni. Szíria...Golan fennsík. Ha eldurvul a helyzet, Izraelnek honnan lesz üzemanyaga?Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.
Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Ne basszatok már be kora reggel...Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak.
Izrael nem hiszem hogy ennyire hülye lenne.Még az volna a nagy szám,ha az USA úgy kikukázta az izraeli lőszerkészletet,hogy csak pár napra való volna,mint a többi balfasznak Európában.
Pont én is így vagyok füvet kéne nyírjak.Megj. utálom a szombatokat. Mindig akkor volna időm kertimunkára, otthoni barkácsolásra, jó az idő is, erre Prigozsin is a szombatot választotta, és ugye köztudott, hogy még kik nem dolgoznak szombaton ..., erre most harcolhatnak.
De megyek, mert ha itt ragadok, tuti borul minden.
Az izraeli Merkava tankot egy palesztin drón semmisítette meg.Mivel lőhették ki a wundervaffe merkavát?
Papíron, nem vették észre ezt sem.Izrael nem hiszem hogy ennyire hülye lenne.