Ez elég szar arányú PR, nem gondolod?
Miután több mint 1000 civil áldozata van az Izrael területén végrehajtott akciónak.... Meg még további kb. 200 túsz van a kezükben...
Az lett volna PR, ha mondjuk a felét elengedik - nagy csinnadrattával. De én nem láttam a Hamasz fegyveresek szónoklását Allah hatalmasságáról, ami lehetővé tette a 2 nő elengedését. Az PR lett volna.
Így meg egyszerűen megjelentek az IDF szóvivőjével kézenfogva.
Ez az IDF-nek PR kizárólag. Semmit nem tettek az ügyért, és mégis kikerült a halottak listájáról 2 fő. Mert ne legyenek kétségeink Izrael a túszokat már leírta. Bárki előkerül - így vagy úgy -, az nekik isteni közbelépés.
2 fő az a nagyságrend, amennyit 1 helyen kényelmes fogva tudnak tartani egy kisebb sejttel.
Azért írtam nagyságrendet, mert nem lennék meglepve, ha csak ők élték volna túl a szabadító akciót.
Figyelj arra, hogy mit mond Blinken a kiszabadulás utáni nyilatkozatban!:
Nem véletlen, hogy a mindenhol ott lévő nyugati sajtó a nevek és a személyazonosság ismeretében sem gyártott még szívszorító, exkluzív interjút az anya-lánya párossal.
Szóval lehet, hogy csak képzelődöm, de tudjuk, hogy a Delta és a GSG is aktívan a térségben tevékenykedik. Mindkét országnak nagyszámú állampolgára van a túszok között.