80-nal Kevesebb mint 7% előny. Nem ez a fontos, hanem hogy beesik 50 alá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
80-nal Kevesebb mint 7% előny. Nem ez a fontos, hanem hogy beesik 50 alá.
Ha lesz második forduló, mikor lesz?Egyébként utanaolvastam, ki 5%-al a harmadik, mert királycsináló lehet. Radikális jobboldali azeri. Sztem így Erdogan marad a második körben.
Ez tartalmazza már a külföldi szavazatokat? Szerintem is 50% alá fog menni, mert a nagyvárosi eredmények, ahol az ellenzék erős, most jönnek majd.80-nal Kevesebb mint 7% előny. Nem ez a fontos, hanem hogy beesik 50 alá.
Május 28Ha lesz második forduló, mikor lesz?
1.800.000 külföldi szavazat volt. Nem tudom, hogy az bele van-e számolva, De elvileg ezeket is már ma megszámoljak.Ez tartalmazza már a külföldi szavazatokat? Szerintem is 50% alá fog menni, mert a nagyvárosi eredmények, ahol az ellenzék erős, most jönnek majd.
90%-os feldolgozottságnál 50 alatt, de ezzel az eredménnyel a második forduló esélyese lett.80-nal Kevesebb mint 7% előny. Nem ez a fontos, hanem hogy beesik 50 alá.
Ami még érdekes a parlamenti választás, mert az egy fordulós, ma eldől.90%-os feldolgozottságnál 50 alatt, de ezzel az eredménnyel a második forduló esélyese lett.
Nem tudom mi ez. Erdogan nyert. A nagyvárosok 99.9-100%on megszámolva, maradt a vidék és főleg külföld jó része még számolatlanul (több, mint 1% szavazat hiányzik), ahol Erdogan jól teljesít. Index, hvg, stb. totál kussban, így tippre akár első körben is meglehet neki.
Nem, utolsoak vélhetoleg azok a korzetek lesznek, ahol nagy arányban nyert Kilicdarolgu, mivel ezeket erdoganék mind egy szálig átszámoltatni kovetelték, így ezeknek az eredményei akár csak a kulfold után is kerulhetnek a végerdménybe. Ahogy látom, az átszámolásnál minden egyes szavazócédulát meg kell mutatni a helységben oszegyulo kozonségnek, szoval sokáig tart.Nem tudom mi ez. Erdogan nyert. A nagyvárosok 99.9-100%on megszámolva, maradt a vidék és főleg külföld jó része még számolatlanul (több, mint 1% szavazat hiányzik), ahol Erdogan jól teljesít. Index, hvg, stb. totál kussban, így tippre akár első körben is meglehet neki.
Érdekes lesz ha beáll Kilic mögéEz az Ogan amúgy kicsoda?
Erdogan féle ellenzék-megosztós csali, vagy anti-Erdoganos?