Beszáll. Ennyi volt. Most azért úgy elképzelem Dániel Péter arcát ...Irán támogatja a palesztinokat.
Hezbollah kíváncsi vagyok, hogy beszáll-e.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Beszáll. Ennyi volt. Most azért úgy elképzelem Dániel Péter arcát ...Irán támogatja a palesztinokat.
Apropó, ha elveszíti Izrael Palesztínát, Ukrajna felértékelődik számukra? Végül is az őseik arról a környékről jöttek. Putyin szavai Ogyesszáról, hogy orosz, meg zsidó, mintha lassan újból értelmet nyerne, vagy nem?
Persze hogy nem. Ez a szép az egészben. Oo.+Irán vs. USA+Izrael. Eredetileg Ukrajna egy biztonsági zónaként lett volna kialakítva a sikeres arab támadàsok esetére. Csak közben megindult az orosz...A háttérben ott még a Hezbollah, Szíria. A törökök eldönthetik a szituációt.Az oroszok aztán piszokul elviselnének egy full USA szövetséges zsidó (bónusznak atomhatalom) katonaállamot a lágy alfelükben, mi? Pill... az egész Zele vonal ezt csinálta volna, éppen ezért indult meg az SMO. Amúgy él ott még vagy 20 millió ember, akik ehhez kurvára nem asszisztálnának (kb. átállna az egész ország az oroszokhoz), ahogy az orosz sem állitaná le a támadásukat csak mert zsidókat telepitenek oda.
Trophy ezt szituaciot a videoban tudja kezelni?Én mondtam. Ahogy a hordozókkal baxhatták a csatahajókat, a drónok megjelenésével kb. mindent.
Izraeli SWAT, körülzártak egy palesztin beszivárgó csoportot egy házban.Ezek már nem papucsos senkiháziak!
A Hezbollah hivatalosan is gratulált a palesztinoknak az Izrael elleni sikeres offenzívához. A Hezbollah a folyamatban lévő eseményeket a palesztinok legitim válaszának tekinti az izraeli bűnökre és a palesztin területek megszállására.Irán támogatja a palesztinokat.
Milyen libanoni háború?A Hezbollah hivatalosan is gratulált a palesztinoknak az Izrael elleni sikeres offenzívához. A Hezbollah a folyamatban lévő eseményeket a palesztinok legitim válaszának tekinti az izraeli bűnökre és a palesztin területek megszállására.
Nem jelentették be azonban a Hezbollah csatlakozását a libanoni háborúhoz. Megnézik.
Colonelcassad
Авторский канал Бориса Рожина - эксперта Центра военно-политической журналистики. Никнейм - Colonelcassad. Мой блог: http://colonelcassad.livejournal.com/ Голосовать за канал: t.me/boost/boris_rozhin Разбаны: https://t.me/razban_colonelcassad_bott.me
Az uccsó 10 év legnagyobb Palesztin-Izraeli háborúja lesz ez... Népírtás lesz Érdekes, hogy nem nagyon voltak előjelei...
Az biztos hogy előre tudtak róla és próbáltak felkészülni rá.Aszem az izraeli titkosszolgálatok ezt benézték, megy is a morgás izraelben.
Kb. ez úgy néz ki, hogy odamegy a Hámász az ingatlanhoz. "Na innen lesz kilőve". A szerencsétlen parasztnak, ha tetszik, ha nem. Majd megy az izraeli légierő, s dob oda 1-2 bombát. Ha otthon van a paraszt, ha nem.Papíron, nem vették észre ezt sem.
Viszont itt a lehetőség: lehet a papucsosok ellen megmutatni. Más kérdés, hogy a papucsosok is amerikai fegyverekkel rendelkeznek, éjjel is látnak, és a gilderes akciót nézve, jól képzettek. Lefogadom, a teljes ukrán készlet a mexikói kartelek mellett valahová ide kerülhetett. És azért azt se felejtsük el, hogy eltitkolták 5k rakéta egyidejű kilövését ...
Megnéztem az eredeti szöveget. Szerintem elírta a szerző, valóban libanonit írt. Tehát a fordítás jó.Milyen libanoni háború?