• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
Veled ellentétben,ismerem.
Levágott morva gyerekek fejei az általunk elpusztított fővárosuk romjai közt. A magyarjárások a környéken éppúgy megfoghatók régészetileg, mint a tatárjárás nálunk.

9_3.JPG
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 982
23 023
113
Levágott morva gyerekek fejei az általunk elpusztított fővárosuk romjai közt. A magyarjárások a környéken éppúgy megfoghatók régészetileg, mint a tatárjárás nálunk.

9_3.JPG
Csak egy megjegyzés:
Sosem hallottam még olyanról, hogy "fővárosuk lett volna", a forrás tanulmány is úgy irja idézem: "valószínűleg az egykori Nagymorva Birodalom legkorábbi központja lehetett".
Olyan, hogy a "Nagy Morva Birodalom" egyébként sosem létezett, csak bizonyos fejekben a cseh-szlovák területi követelések kapcsán kezdtek a tót atyafiak ilyen történelem gyártásba. Amit biztos, az a Morva Fejedelelmség, amelynek kézzel fogható emlékei között matathatunk. A többi pánszláv süketelés és vágyálom.
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 459
79 479
113
Csak egy megjegyzés:
Sosem hallottam még olyanról, hogy "fővárosuk lett volna", a forrás tanulmány is úgy irja idézem: "valószínűleg az egykori Nagymorva Birodalom legkorábbi központja lehetett".
Olyan, hogy a "Nagy Morva Birodalom" egyébként sosem létezett, csak bizonyos fejekben a cseh-szlovák területi követelések kapcsán kezdtek a tót atyafiak ilyen történelem gyártásba. Amit biztos, az a Morva Fejedelelmség, amelynek kézzel fogható emlékei között matathatunk. A többi pánszláv süketelés és vágyálom.
Ebben nem is a Nagy Morva Birodalom a legelképesztőbb (az vagy létezett vagy nem, de inkább nem), hanem, hogy a SZLOVÁKOK képesek bármiféle kapcsolatot kreálni sajátmaguk és a morvák közt!
 

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 088
24 538
113
Irakban s Szíriában is dróntámadás ért amerikai támaszpontokat a Vk -szerint.

[url=https://ibb.co/txRpJf7] [/URL]

@Flamand ne add a "mester" alá a nem létező lovat,hiszen még a végén megüli

"Akik nem szerettek minket azokat azért kiirtottuk" de hogy kiket írtottunk, ki arra még most sem derült fény .. Istenem :D :D :D :D

látod ehhez IS ért /NATO katona,atomfizikus,történész .. és ez csak pár nap termése/ kicsit olyan már mint Alekosz :D
 

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 578
17 686
113
Talán a legjobb a fehér ló vonalról elindulni.
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_fehér_ló_mondája
A kárpát medence lakott volt elöttünk* is. Azt elvettük és a magyar se volt egy kegyelmes fajta. De viszont szöttünk (vagy tényleg megtörtént x) hozzá egy fentit, hogy mi azt megvásároltuk díszes lóért szóval huzatok innen.
aztán párszor minket is kiírtottak. Mongolók, Törökök... mentek a földesurak által a betelepítések mikor honnan. Baranya, tolna nagyja törökök után elnéptelenedett svábokat telepítettek le akik aztán lassan elmagyarosodtak. De az én nagyanyám is jobban beszélt németül (izé svábul) mint magyarul...
László Gyula-Kettős honfoglalás
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 347
33 407
113

Israel Samir (igen, konteós figura, állítólag Svédországban élő orosz, bár az izraeli hadsereg veteránjának mondta magát) írása:

Próbálunk mindent megtenni, hogy rájöjjünk - miért akar a zsidóság annyi muszlimot importálni Európába és az USA-ba, amennyit csak lehet, és miért készíti elő ugyanakkor a gázai népirtást? Vajon puszta idealizmusból teszik ezt? Együttérzésből (nehéz elhinni)? Vagy ostobaságból? Lehet, hogy ezek a számító emberek nem számoltak azzal, hogy a muszlimok reagálhatnak a palesztinok elleni népirtásra? Igaz, az európaiak és az amerikaiak is kivették a részüket a tiltakozásból, de a zsidók tudták, hogy bármikor leállíthatják a gójokat, ha csak kimondják a "Holokauszt - Auschwitz" zsidó varázsigét.

A zsidók azonban mindenkinél jobban megértik, hogy közel-keleti "szemita társaik" nem fogadták el a holokauszt-bűnösség igáját. A zsidók mindenkinél jobban tudják, hogy a muzulmánok még mindig háborognak azon, hogy palesztin testvéreiket az elmúlt 50 évben egy "szabadtéri koncentrációs táborban" tartották. Hogyan magyarázható tehát az a nyilvánvaló taktikai hiba, amikor az ADL és más zsidó szervezetek az európai és amerikai vezetők karját csavarták meg, hogy fogadják el a harcképes korú muszlimok hordáit, közvetlenül a Gázába való izraeli betörés előtt? Bizonyára nem! Ők nem követnek el ilyen hibákat!

Amikor pénteken Dublinban egy algériai muszlim emigráns megkéselt egy ír családot, és muszlimellenes pogromot szított, végre megkaptuk a hiányzó darabot a kirakóshoz. Vártam a "történet folytatását", és a dráma döntő pontján került elő - éppen akkor, amikor Dublin tömegesen tüntetett a gázai gyerekek brutális meggyilkolása ellen, éppen akkor, amikor az ír parlament az izraeli nagykövet kiutasításával fenyegetőzött, éppen akkor, amikor az antiszemitizmusról szóló jelentések új csúcsokat értek el. Éppen akkor úgy tűnt, hogy a zsidókat minden oldalról ostromolják, és hogy az egész világ ellenük van. Természetesen minden jó történetben a legsötétebb hírek közvetlenül a hajnal előtt érkeznek.

A zsidók hivatásos áldozatok. Jól csinálják. Hajlandóak eljátszani a rosszfiút, de csak olyan történetekben, ahol a zsidóságot végül igazolják, és a feláldozható zsidókat mártírrá teszik. A zsidó vezetők úgy vélik, hogy a bosszú hidegen a legjobb. Ez választ ad arra a kérdésre, hogy miért hoztak egyáltalán muszlim menekülteket Európába és Amerikába. Szükségtelenül, nemkívánatosan, kéretlenül (ennyit a demokráciáról), a növekvő szegénység és adósság, a csődbe ment gazdaságok és a nagyrészt munkanélküli népesség idején, pontosan ez az a pillanat, amikor a zsidók hivalkodóan muszlimok seregeit dobták Nyugatra.

"Szerintem azért van az antiszemitizmus újjáéledése, mert Európa ebben a pillanatban még nem tanulta meg, hogyan kell multikulturálisnak lenni. És úgy gondolom, hogy részesei leszünk ennek az átalakulásnak, amelynek meg kell történnie. Európa nem lesz olyan monolitikus társadalom, mint amilyen a múlt században volt. A zsidók ennek a középpontjában lesznek. Ez egy hatalmas átalakulás, amit Európának véghez kell vinnie. Most egy multikulturális üzemmódba lépnek, és a zsidókat neheztelni fogják a vezető szerepünk miatt. De e vezető szerep és az átalakulás nélkül Európa nem fog fennmaradni". - Barbara Lerner Spectre, a Paideia, a svédországi Európai Zsidó Tanulmányok Intézetének egyik alapító igazgatója.

A szerencsétlen bennszülöttek dühe természetesen a muszlim bevándorlókra fog összpontosulni. Természetesen a szerencsétlen muszlimok ezt nehezményezni fogják. Ez a konfliktus nem csak természetes, hanem kiválóan kiszámítható. És természetesen, ahol a valóság nem felel meg az előre meghatározott narratívának, ott a médiára lehet számítani, hogy kitölti a hiányosságokat.

Nem nehéz találni egy zavart elméjű muszlim menekültet, kést adni neki, és kilökni az ajtón, hogy ámokfutásba kezdjen. Ha nem létezne, akkor a zsidóknak kellene létrehozniuk őt. A muszlim gólemek ezt pazarul csinálják.

Egy palesztin férfi, Sirhan Sirhan életfogytiglant ül egy amerikai börtönben Robert Kennedy (JFK egyik testvére) állítólagos meggyilkolásáért, annak ellenére, hogy RFK fia, ifjabb Robert Kennedy meg van győződve az ártatlanságáról. A legtöbb ember megérti, hogy Sirhant egy nemzetközi összeesküvés, az elbeszélésekben jártas ügyeskedők összeesküvése tette tőrbe. Gyakorlatilag a világon senki sem hiszi el, hogy Sirhan követte el a gyilkosságot, és mégis a wiki-történeteink még mindig fenntartják a fikciót, mintha semmilyen "összeesküvés-elmélet" nem állhatna meg egy hivatalos jelentéssel szemben. A tényeket 55 éve egyfajta ködben tartják, elismerik, de mégis hihetően tagadják. Az ilyen birodalmi stratégiákhoz képest a dublini késelés amatőr este.

A dublini zavargásokkal egy időben, Hollandiában egy holland neonáci, muszlimgyűlölő és Izrael nagy szerelmese nyerte a választásokat. Ez a nemzetközi zsidóság hosszú távú projektjének betetőzése volt. Kéz a kézben Amerika és Európa összes vezetőjével, Izrael gondosan eljátszotta az európai nácik és az USA közötti összes történelmi kapcsolatot. Az internet tele volt neonáci tevékenységgel. A zsidók elleni fenyegetések minden idők legmagasabb szintjét érték el. Bojkottot tiltó törvényeket fogadtak el. Emléknapokat hirdettek. Az izraeli vezetőknek szóló álló ováció normalizálódott, majd elvárássá vált. A drámai feszültség elviselhetetlenné vált, ahogy a vezetés hűséget tanúsított Izrael iránt, az emberek pedig a zsidó kiváltságok miatt morgolódtak. Mindezen szorongás és ellenségeskedés közepette a zsidó diaszpóra összehangolta a muszlim bevándorlási hullámot az izraeli hadigépezettel, és ezzel a gázai népirtás miatt a tökéletesen indokolt düh hullámát hozta létre.

A bevándorló- és muszlimellenes reakciót a gázai izraeli invázióra időzítették, nemcsak Európában és az Egyesült Államokban, hanem Oroszországban is. Valószínűleg hallottak a dagesztáni zsidó pogromról, az egyetlen olyan pogromról az emberiség történetében, amely egyetlen zsidó nélkül zajlott le. Természetesen egyetlen zsidónak sem esett bántódása, de a szokásos médiazaj nagy volt. Zsidók és barátaik több száz olyan képet helyeztek el, amelyek állítólag azt ábrázolják, hogy a dagesztáni brutális antiszemiták zsidókra vadásznak egy kereskedelmi járaton. A dagesztániak nyilvánvalóan nem voltak mások, mint a média csapdájának bábui, akiket a külföldi jelentések vonzottak a repülőgéphez, majd a fényképezőgépes riporterek rajtaütöttek rajtuk.

Jó, ha észben tartjuk, hogy a zsidók nem félnek sem a nacionalistáktól, sem a náciktól. Minél közelebb van a náci a csúcshoz, annál nyíltabban mutatja ki Izrael iránti szeretetét. A nacionalista Donald Trump és Georgia Meloni imádják Izraelt. A fehér rasszisták vagy védik Izraelt, vagy osztják a fajelméletet a zsidósággal. A keresztény cionisták a zsidó állam imádatát beépítették a vallásukba. Ha a zsidók látszólag harcolnak a rasszistákkal és nacionalistákkal, az csak azért van, hogy frissen tartsák őket a hírekben. Először is vissza kell húzni a rugót, hogy amikor elengedjük, az ütőszeg útjára küldje a golyót. Ha a golyó okozza a kárt, a zsidó hibátlan. Az orosz zsidók nem haboztak támogatni a nacionalista Navalnijt, amikor az Orosz Menetek megrázta Moszkvát.

A zsidók általában szélsőségesen nacionalisták, a rabbik azért küzdenek, hogy a népet elkülönítsék a gójoktól és a gettóikban őrizzék meg ártatlanságukat. A hitleristák megtűrték a zsidó nácikat, és megengedték nekik, hogy saját zászlójuk és himnuszuk legyen. A magyar cionisták, mint Rudolf Kasztner, együttműködtek a nácikkal, hogy csak a "legjobb" zsidókat szállítsák Palesztinába.

A zsidók sokáig a dialektikát, mint háborús stratégiát gyakorolták. A 19. sz-ban ők vezették a munkásmozgalmat és a tőkés meggazdagodást. G K Chesterton egy zsidó forradalmárt ábrázolt, aki egy zsidó kapitalistával állt össze. Most a muzulmán bevándorlás zsidó támogatója cionistával cimborál, aki kiűzi a muzulmánokat őseik földjéről, és egy nácival, aki tömegeket uszít a muzulmánok ellen.

Tehát itt van végre a cél a szorgos kis barátaink állítólagos taktikai hibái mögött. Kerék a kerékben. Ahogy az olajkút tüzét TNT-vel robbantják ki, úgy alapozták meg neonáci brigádjaikat, majd szállították nekik a nemkívánatos muszlimok seregét. Ahogy a hatóságok küzdenek a tűz eloltásával, az emberek kezdik észrevenni, hogy Gáza esete olyan, mint Dublin és Amszterdam esete. Abban a pillanatban az erkölcsi magaslatok kialszanak, és az emberek a háború ködében maradnak, amelyet annyira ismerünk. Az emberek felháborodása alább fog hagyni, Palesztinát mechanikusan megtisztítják az őslakosoktól, és a gázai tengerparti ingatlanokat nyíltan követelhetik a fajilag tiszta, nacionalista zsidók. Még a legtöbb progresszív zsidó, mint Benny Morris is sajnálta, hogy 1948-ban nem minden palesztint űztek ki.
 

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 088
24 538
113
A keleti-frankokkal 900-ig harcoltunk. Nem véletlenül akkor fejeződött be a honfoglalás. A Dunátúl addig nem volt magyar uralom alatt.
bocs már hogy beleszólok, és elnézést a kaputelefon minőségű fotóért,bár a lényeg rajta van .. elmondod hogy mégis hogy a viharba lettek kiírtva a keleti frankok ?

illetve leírnád hogy számodra/számotokra mit is jelent az a szó,hogy valamit kiírtani ?

mert a "mester" ezt írta :

"Akik nem szerettek minket azokat azért kiirtottuk .." (jó szokása a "mesternek" hogy kiragadott szavakon rugózik hetekig, kövessük akkor a példáját )

nem mellesleg ezt szerintem nem is itt kellene tárgyalnotok ..

[url=https://imgbb.com/] [/URL]
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 205
36 947
113
‼️
A Pink Floyd alapítója, Roger Waters:

Nem képzelheted magad a gázai emberek helyzetébe. Éjjel-nappal, hétről hétre bombázzák őket. Senki sem tudja elképzelni, hogy milyen. És az a tény, hogy a világ egyik legerősebb országa támogatja, undorító. Trudeau is támogatja. Mi a baj ezekkel az emberekkel? Hogyan bélyegezhetik meg még mindig áldozatként az izraelieket? Sajnálom, hogy fel kell emelnem a hangomat, csak arról van szó, hogy amit csinálnak, az őrültség. Amit Izrael tesz, az meghaladja a képzeletünket, el sem tudjuk képzelni ezt a gonoszságot.

– mondta az énekes egy török forrásnak. ‼️
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 205
36 947
113
❗️Katar fenyegeti Izraelt ❗️

Katari miniszterelnök és külügyminiszter, Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani sejk azzal fenyegetőzött, hogy "fegyvereket" szállít a Hamásznak, ha Izrael nem hagy fel a gázai népirtással.

Kíváncsi vagyok, milyen fegyvereket szánnak?
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 516
7 994
113
‼️
A Pink Floyd alapítója, Roger Waters:

Nem képzelheted magad a gázai emberek helyzetébe. Éjjel-nappal, hétről hétre bombázzák őket. Senki sem tudja elképzelni, hogy milyen. És az a tény, hogy a világ egyik legerősebb országa támogatja, undorító. Trudeau is támogatja. Mi a baj ezekkel az emberekkel? Hogyan bélyegezhetik meg még mindig áldozatként az izraelieket? Sajnálom, hogy fel kell emelnem a hangomat, csak arról van szó, hogy amit csinálnak, az őrültség. Amit Izrael tesz, az meghaladja a képzeletünket, el sem tudjuk képzelni ezt a gonoszságot.

– mondta az énekes egy török forrásnak. ‼️
Tegnapi a House Edu and Workforce Cmmttee meghallgatáson elcsíptem azt a részt, ahol az egyik egyetem elnökét kínozta valami idióta repug képviselő, hogy miért engedte RW fellépni valami rendezvényen, mikor a koncertjein felfújt malacot reptet zsidó csillaggal rajta... vinnyogtam. :D