Gratulálok, hogy jártál Erdélyben. Emberek milliói jártak s járnak itt, szerencsére a román kormány még nem jött rá, hogy hogy bombázza szét az itteni magyarokat, uh a két helyzet kurvára nem ugyanaz.
Bocsánat. Tereli a témát, hogy kedvező vizekre evezzen, de nem ez volt a kiindulópont.
Az alapfelvetés lényege még mindig ugyanaz. Ha, és abban az esetben, velünk történik meg egy hasonló szitucuáció, mi, miként reagálnánk?
Behúznánk a farkunk, vagy mi lenne? Tán nem akadna itt egy pár tisztességes magyar ember?
Ui.: Nem azt írtam, hogy jártam Erdélyben, hanem azt, hogy sok emberrel beszélgettem. Ez nem 1-2 alkalom volt. Mindegy. Nem ide tartozik, nem is számít.
Még egyszer leírom. Nekem jöhet itt a sz*r dumákkal - mert ezek azok -, nekem ez a véleményem, ha tetszik, ha nem. Magasról teszek a 80 iq-s életképtelen, kecskésekre. A zsidókat se szeretem. Viszont a magyarokat igen, mivel az volnék, tetszik tudni. Szóval én ebből tudok kiindulni. Bármekkora fájdalom is ez, hogy se a "fehér lovagokhoz", se a "béke harcosokhoz" nem tartozom.