Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kizárt dolog,mert Darth Wader volt.
Nem is ettél még pulykanyakat??? Csakis füstölt tarjával az igazi!
Minden faszagyerek így eszi!
Njah, az idióták meg depláneSzent Korona Rádió Official
„Izrael nem csak Libanonra és Palesztinára jelent fenyegetést, hanem az egész világra!” - Erdogant.me
Sóletben valóban nem. Húslevesbe való az !Nem is ettél még pulykanyakat
Nevethetek hangosan? Vagy te nem olvasod a topikot? Ez után a süket dumád utàn nincs min vitatkozni veled.Még Higgins se jelentgeti a társaságot, hogy antiszemita lenne te meg itt vered magad... persze ha bannolások mennek az elsők között vagy akinek az szintén nem jó és itt elnyomás, véleménydiktatúra van és nem lehet Izraelt/NATO-t/bármit kritizálni.
Mi lenne ha sírás helyett azt a kommentet/kommenteket jelentenéd be ami valóban faji/vallási alapon uszító? Mert ezt nem sikerült abszolválnod.
Valóban van, akik eléggé túltolják. Volt, amit jelentettem és törölték is.Nevethetek hangosan? Vagy te nem olvasod a topikot? Ez után a süket dumád utàn nincs min vitatkozni veled.
Viccülni lehet???Valóban van, akik eléggé túltolják. Volt, amit jelentettem és törölték is.
Anno az ukránosban is volt vmi olyan, hogy bizonyos jelzőket ab-start tiltottak.
Itt az a baj, hogy a zsidózás önmagában még nem tré: zsidó vagy! Ok, és?
A kontextus és a társított jelzők már inkább véleményesek, de ehhez szofisztikáltabb gyomlálás lenne szükséges.
Na, jólvan akkor. Már aszittem utálsz. Hozzám se szólsz, mióta visszajöttemViccülni lehet???
" kamerad látja, hogy egy parkban a cigány olvas valamit....megkérdezi:
Mit olvasol te cigány?
Mire a cigány: Hááát a tórááát!
Ne tetézd bmeg ne tetézd!
Szerintem te valamit nagyon félreértettél.Mit jelent,hogy általánosan elfogadott? 1945 óta egy bizonyos "csoport" határozza meg,hogy minden elvetemült mutatvány az kétséget kizárólag náci.
Azért baromság,mert az itt általad összehordott katyvaszból kiderül,hogy még felületes tudással sem rendelkezel ezekről az időkről.
Nem tudsz követni? Esetleg nem akarsz,mert ezt a módszert,amit te stigmaként ragasztasz valakikre,ugyanúgy lehet értelmezni az általam feljebb írt két kategóriára.
Szerintem elég nagy toleranciára vall tőlem már az is, hogy sose teszek LOL emote-ot egy hozzászólásod alá sem Pedig olvasom... nyelek... nosztalgiázok a régmúlton -Természetesen ilyenkor a Rákóczi-Szabadságharcra gondolok, meg ilyenekre, tehát azt értem a régmúlt alatt!!!!!Na, jólvan akkor. Már aszittem utálsz. Hozzám se szólsz, mióta visszajöttem
Ellentengernagy úr a minap citált szegény, 'ártatlan' újságíróval kapcsolatban az alábbit nyilatkozta:
De en igen, es a tarja messze finomabb.Nem is ettél még pulykanyakat
Lehetnél kevésbé kirekesztőbb. Én szeretlek téged, @reich_und_roll -t, meg @Flamand -t is.Szerintem elég nagy toleranciára vall tőlem már az is, hogy sose teszek LOL emote-ot egy hozzászólásod alá sem Pedig olvasom... nyelek... nosztalgiázok a régmúlton -Természetesen ilyenkor a Rákóczi-Szabadságharcra gondolok, meg ilyenekre, tehát azt értem a régmúlt alatt!!!!!