Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább ne erőltesd ha megkérhetnénk, mert ez ugyanaz a szar!!
mert megint elb@sztam. Most jó lesz, javítva.Inkább ne erőltesd ha megkérhetnénk, mert ez ugyanaz a szar!!
Az általad elbaszottnak hazudott URL egy adathalász oldal volt! Nem volt az elbaszva töki! trwitter.com ... Mesélj egy kicsit arról, hogy tudsz valamit így elbaszni?mert megint elb@sztam. Most jó lesz, javítva.
(a Mossad amúgy is úgy intézi, hogy észre sem veszed, úhogy no para )
Na ha megmondod hol vagyok....Az általad elbaszottnak hazudott URL egy adathalász oldal volt! Nem volt az elbaszva töki! trwitter.com ... Mesélj egy kicsit arról, hogy tudsz valamit így elbaszni?
Registrant Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Itt regisztrálták az általad elírt domaint, ami 4 nyomkövetőt tartalmaz.... Hogy lehet így elírni valamit???????? Ejnye!!!! Na egy kicsit jobban utána és utánnad nézek.... Nincs harag! Csak aljas húzás volt....
Administrative Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Technical Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Amúgy meg minek kattint rá minden sz@rraNa ha megmondod hol vagyok....
Azonnal eltakarodok a netről.
Gyorsan ráersztettem egy vírus keresőt, meg mindent a gépre. Eddig nálam semmi. De én már a javitott videó linkjére klikkeltem.Az általad elbaszottnak hazudott URL egy adathalász oldal volt! Nem volt az elbaszva töki! trwitter.com ... Mesélj egy kicsit arról, hogy tudsz valamit így elbaszni?
Registrant Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Itt regisztrálták az általad elírt domaint, ami 4 nyomkövetőt tartalmaz.... Hogy lehet így elírni valamit???????? Ejnye!!!! Na egy kicsit jobban utána és utánnad nézek.... Nincs harag! Csak aljas húzás volt....
Administrative Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Technical Contact Information:
Name
PERFECT PRIVACY, LLC
Organization
Address
5335 Gate Parkway
City
Jacksonville
State / Province
FL
Postal Code
32256
Country
US
Phone
+1.9027492701
Azt hitte 2 percre, hogy fontos és őutána kajtat a Mossad, csak triviálisan el lett b@szvaGyorsan ráersztettem egy vírus keresőt, meg mindent a gépre. Eddig nálam semmi. De én már a javitott videó linkjére klikkeltem.
Megbízható embernek hittelek. Eddig...Amúgy meg minek kattint rá minden sz@rra
Igen, itt rajtatok kívül mindenki hülye. Nyílván... Volt 2014-es regem is.... Semmi baj!Azt hitte 2 percre, hogy fontos és őutána kajtat a Mossad, csak triviálisan el lett b@szva
De '22. téli reg, így sok minden érthető
Azért Kína csak összehozta Rijádot meg Teheránt Sir, pedig ezt senki nem gondolta volna... igy erre se vegyünk mérget!Siítákat nem nagyon fog szunnitákkal különösebben mélyebben egybe kovácsolni semmi se szerintem.
Meg azért a gazdag arab államok nem hülyék, az ilyen csóringerek, mint a palesztinok vagy Libanon, vagy a szétvert Szíria talán bele megy át nem gondolt kalandokba, de az öböl államai nemigen fognak.
Úgy mint tegnap,ugye?6 katonát vittek könnyebb sérülésekkel kh-ba, mint pl fülcsengés
ha gebasz van, akkor SA mindig a Nyugat felé tendált, és tette ezt legutóbb is és fogja most is.Azért Kína csak összehozta Rijádot meg Teheránt Sir, pedig ezt senki nem gondolta volna... igy erre se vegyünk mérget!
Yair Lapid izraeli ellenzéki vezető szerint öt napja az egész cionista rezsim arra vár, hogy lebombázzák.
Lapid kijelentésével sérelmezte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, amiért „nincs elrettentő ereje” Irán várható megtorló támadása ellen.
„Azt szeretném megkérdezni az izraeli kormánytól, hogy az, amit az elmúlt napokban látunk, az új mérce? Elfogadható számodra, hogy öt napja egy egész ország ül és várja, hogy lebombázzák? Lapidot a cionista média idézte.
Eközben a héber nyelvű média a repülőtereken történt fennakadásokról számolt be, amelyek az utasokat megzavarták.
A megszálló rezsimet a félelem és a szorongás nyomorította meg Iszmail Hanije, a Hamász palesztin ellenállási mozgalom politikai irodavezetőjének teheráni meggyilkolása után, amelyet követően az Iszlám Köztársaság határozott megtorlást ígért.
Az iszlám forradalom legfelsőbb vezetője, Seyyed Ali Khamenei ajatollah kijelentette, hogy Izraelnek „kemény választ” kell várnia Haniyeh meggyilkolására, és kijelentette, hogy az Iszlám Köztársaság köteles megbosszulni a palesztin ellenállási vezető vérét.